StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Серпень стане випробуванням для 4 знаків зодіаку: кому не пощастить в останній місяць літа

1 серпня 2024, 17:32
23325
В ексклюзивному інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс перерахував головних невдах серпня і розповів, як уникнути невдач.
Астролог, астрологія, Влад Росс
Астролог, астрологія, Влад Росс / ua.depositphotos.com, УНІАН

Гороскоп на серпень 2024 говорить, що останній місяць літа буде дуже складним для деяких знаків зодіаку.

В ексклюзивному інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс перерахував головних невдах серпня і розповів, як уникнути невдач.

Гороскоп на серпень Терези

Терези довго воювали зі своїми недоліками, і в серпні 2024-го нарешті процес може завершитися. Починається новий етап у житті з великими можливостями та зобов'язаннями. У серпні можна багато чого почати з нуля, насамперед, у професії.

відео дня

Сприятливі дні в серпні для Терезів: 6, 7, 18, 19, 23, 24.

Несприятливі дні в серпні для Терезів: 8, 9, 14, 15, 25, 26.

Гроші: Фінансова ситуація на початку місяця у Терезів буде незрозумілою, у середині - складною, а наприкінці - сприятливою. Наприкінці серпня в грошових справах Терези будуть доволі щасливими, а, крім того, зможуть скористатися заступництвом могутніх друзів, шлюбом або любовними романами.

Особисте життя: У сімейних Терезів до середини серпня-2024 все буде чудово, а потім можуть виникати дрібні сварки, яким не варто надавати значення. Якщо стосунки Терезів склалися зовсім недавно, не варто бути надмірно відвертими з партнером, оскільки поки що незрозуміло, чи можна йому довіряти, чи ні.

Здоров'я: Терезам у серпні не загрожують серйозні хвороби. Однак варто остерігатися травм унаслідок нещасного випадку, особливо пов'язаних із мотоциклами, автомобілями, поїздами та іншим транспортом. У серпні варто переглянути раціон харчування, доповнити його великою кількістю зелені, фруктів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на серпень Скорпіон

Щоб у серпні-2024 у Скорпіона все склалося нормально, не варто дратувати близьких, а також ризикувати, здійснювати великі подвиги, тому що місяць буде досить складним, під знаком "мінус"...

Сприятливі дні серпня для Скорпіона: 8, 9, 12, 21, 25, 31.

Несприятливі дні серпня для Скорпіона: 1, 10, 16, 19, 24, 29.

Гроші: У серпні Скорпіону слід увімкнути режим економії. Можливі затримки у виплатах, зокрема, зарплати. Або Скорпіон може віддати товар, а гроші за нього не прийдуть. Навіть якщо у Скорпіона повно грошей, потрібно намагатися зайвий раз не витрачатися, оскільки є ризик пустити гроші за вітром. Несприятливий момент для купівлі нерухомості, землі, автомобіля.

Особисте життя: У серпні 2024-го в особистому житті Скорпіона все буде більш-менш нормально. Якщо він перебуває у шлюбі, то йому важливо спрямувати енергію на близьких. У самотніх Скорпіонів з'явиться можливість перевірити вплив своїх чар на тих людей, які їх зацікавили. Знайомства не приведуть до серйозних стосунків, тому до них слід ставитися як до приємної пригоди.

Здоров'я: Скорпіону в серпні потрібно остерігатися переломів, травм рук і ніг. Є ризик виникнення захворювань вух, горла, носа. Також можна підчепити коронавірус. Загальний позитивний настрій допоможе перемогти будь-які невеликі нездужання.

Гороскоп на серпень Козеріг

На початку серпня-2024 доля запропонує Козерогу зануритися у світ спогадів. У його житті можуть повторитися якісь події, або він може зустрітися зі старими знайомими. Козерогу важливо пам'ятати про те, що ініціатива карається. Серпень для Козерога - складний період.

Сприятливі дні серпня для Козерога: 3, 4, 15, 16, 26, 30.

Несприятливі дні серпня для Козерога: 6, 10, 14, 19, 23, 27.

Особисте життя: У серпні сімейний корабель Козерога може натрапити на рифи. Особливо це стосується побутової рутини. У жодному разі не можна допускати побутових чвар, оскільки це може затьмарити життя Козерогу. Дрібна сварка може перерости в ненависть і розрив стосунків.

Гроші: Наприкінці місяця фінансові справи Козерога підуть на лад. А на початку і в середині серпня Козерогу доведеться повернути всі борги. Не виключено, що діти принесуть якісь витрати, або з ними щось трапиться, і Козерогу доведеться за них заплатити.

Здоров'я: Козеріг у серпні буде в більш-менш нормальній формі. Вони будуть готові до ризику і подвигів. Але можливі ДТП і нещасні випадки. У спорті не варто себе сильно навантажувати. Сприятливим буде відпочинок біля басейну, моря, тобто біля води. Із другої декади ймовірні статеві інфекції, гінекологічні захворювання.

Гороскоп на серпень Водолій

У серпні 2024 року Водолію хотітиметься змін і нових відчуттів, але через цю нетерплячість можуть постраждати всі його близькі. Водолій повинен повірити, що його близькі ні в чому не винні, тому йому не можна бути різким і квапити події, а потрібно зважати на думку та інтереси оточення. Ухвалюючи рішення, Водолію потрібно керуватися здоровим глуздом.

Сприятливі дні серпня для Водолія: 1, 2, 6, 7, 14, 15, 28.

Несприятливі дні серпня для Водолія: 8, 9, 16, 26.

Гроші: Що стосується фінансів, то Водолію в серпні не варто чекати легкого прибутку. Усе може бути зовсім не так, як Водолію хотілося б. Можливі різного роду затримки і перешкоди у фінансовій діяльності. Водолія можуть "кинути" на гроші ділові партнери.

Особисте життя: Сімейні Водолії в серпні мають тримати себе в руках, не зрадять. Відпочинок від трудових буднів може призвести до розгулу пристрастей. Емоції можуть бити цього місяця через край. Вільних Водоліїв нові знайомства закрутять у вихорі почуттів і захоплень. Але важливо вчасно зупинитися, зважити всі "за" і "проти", а вже потім можна занурюватися з головою в амурні справи.

Здоров'я: Незважаючи на енерговитрати Водолія в серпні-2024 на діловому і любовному фронтах, жодних серйозних проблем зі здоров'ям у Водолія не буде. У разі деякого перенапруження достатньо буде короткочасного відпочинку - і сили буде відновлено. У серпні Водолію не рекомендується займатися екстремальними видами спорту, важкою фізичною працею, оскільки є ризик надірватися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти