StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зустріч Нового 2023 року: прикмети, традиції, чого не можна ні в якому разі робити

27 грудня 2022, 09:30
Розповімо, як залучити прихильність чорного водяного Кролика і отримати бажане.
Як зустріти Новий 2023 рік
Як зустріти Новий 2023 рік / ua.depositphotos.com

Через кілька днів українці сядуть за святковий новорічний стіл і піднімуть келихи, подарують рідним і близьким подарунки, відзначивши Новий 2023 рік. Рівно опівночі будуть загадані найзаповітніші бажання. Залишається питання, що потрібно зробити, щоб всі мрії збулися. Ми пропонуємо список традиційних дій і кілька секретів, лайфхаків, які допоможуть втілити в життя найпотаємніші бажання.

Проводи 2022 року

Минули рік Тигра потрібно проводити з гідністю. Для цього пропонується виконати кілька нехитрих дій:

  1. Потрібно віддати всі борги, що накопичилися протягом попередніх 12 місяців. Якщо ви брали в борг або давали, потрібно розрахуватися. Це стосується і обіцянок. Їх теж потрібно виконати.
  2. Завершити потрібно всі розпочаті справи, які були заплановані на 2022 рік.
  3. Обов'язково потрібно зробити кроки до досягнення поставлених цілей. Їх реалізацію не можна відкладати на майбутній рік.
  4. Обов'язково помиріться з тими, з ким раніше виникали суперечки і непорозуміння.
  5. Всі сварки, суперечки, дискусії краще відкласти на потім.

Крім того, важливо підвести підсумки року, що минає, чого ви досягли і що залишилося не зробленим. Тигр схвалить такі дії і через 12 років винагородить вас за старання.

відео дня

Як зустрічати Новий рік 2023

Наступний рік - рік чорного водяного Кролика. Ця тварина за східним гороскопом відрізняється сімейністю. Також кролик може зробити будь-яку сферу життя вдалою і щасливою. Тому зустрічати Новий рік краще вдома в колі сім'ї та близьких друзів. Страви на святковому столі повинні бути легкими, в них основними інгредієнтами повинні бути овочі і фрукти. Запечене м'ясо і важкі страви краще залишити для інших застіль.

В одязі варто дотримуватися простоти, так як Кролик або Кіт цінують зручність і простір. Від високих підборів, вузьких суконь і незручного одягу з неприродніми вирізами, декольте, а також від натурального хутра краще відмовитися. В одязі повинна бути простота і елегантність. Тільки в цьому випадку зустріч Нового року 2023 принесе такі довгоочікувані щастя і удачу.

Новий Рік 2023: прикмети

У новорічну ніч хочеться встигнути залучити всі блага - любов, удачу, фінанси, вагітність. Зробити це досить просто, достатньо знати прикмети на Новий рік 2023.

Для того, щоб отримати прибуток або підвищення зарплати потрібно виконати кілька простих дій:

  • покласти в гаманець всіх членів сім'ї велику купюру;
  • повісити на ялинку велику купюру у вигляді прикраси і цукерки;
  • загорнути у фольгу монетки і повісити такі мішечки на ялинку.

Залучити другу половинку в новому році можна зробивши наступні дії – повісити на ялинку іграшки у вигляді серця, зустріти Новий рік в дорозі, триматися за руки з коханою людиною під час настання нового року.

Замовити поповнення в родині можна запросивши додому гостей з маленькими дітьми, частування повинна роздавати майбутня мама, покласти під ялинку дитячі речі.

Новий Рік 2023: чого не можна робити

Залучення удачі і любові в своє життя починається ще до настання 2023 року. Чорний водяний кролик не любить, коли роблять наступні дії:

  1. Зустрічають Новий рік в безладді і пилу.
  2. Відзначають свято без ялинки і мішури. Прикраси можуть бути символічними, але вони повинні бути.
  3. Не варто готувати страви на святковий стіл в поганому настрої.
  4. Не можна також прибирати квартиру перед святом, краще це зробити за пару днів до нього.

Щоб Кролик був прихильний до Вашого будинку, потрібно не просто прикрасити квартиру на новий 2023 рік іграшками і дощиком, а доповнити звичні прикраси фігурками символу року. Під ялинку, на святковий стіл потрібно поставити фігурки кроликів. Крім того, Кролик дуже любить моркву, тому варто приготувати страви, в яких цей овоч буде основним інгредієнтом, поставити на стіл морквяний сік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти