StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий рік 2022: все найважливіше - від рецептів до привітань

31 грудня 2021, 10:25оновлено 3 лютого 2022, 19:00
Що подарувати на Новий рік, що приготувати в чому зустрічати і як загадати бажання, щоб воно збулося - в добірці Главреда.
Новий Рік 2022
Новий рік 2022 - що готувати , в чому зустрічати, що Слухати / depositphotos.com/

Залишилися лічені години до того, як нелегкий і непередбачуваний 2021 рік віддасть кермо влади наступаючому 2022. Щоб не забути нічого важливого, Главред підготував пам'ятку.

Все, що важливо знати про Новий рік 2022 – рік кого це буде, що дарувати і в чому зустрічати, щоб залучити в життя щастя і удачу. Також не варто забувати і про новорічне меню на 2022 рік і найпопулярніші новорічні страви. Ну і звісно ж - привітання з Новим роком 2022 - все це можна знайти в добірці Главреда.

Новий рік 2022 - рік кого, якої тварини

У 2022 році в свої права вступає Чорний Водяний Тигр. Китайський Новий рік 2022 розпочнеться 1 лютого і триватиме до 23 січня 2023 року. Смугастий владика благоволить сміливим людям, які не бояться роботи і завжди відкриті до змін. А їх в прийдешньому році буде чимало.

відео дня

Що подарувати на Новий рік 2022

Щоб не розгнівати Чорного Водяного Тигра до вибору подарунків варто підійти з усією серйозністю. Ретельно вибирати потрібно все, навіть подарунки для кота. Що подарувати чоловікові на Новий рік, а що не можна дарувати на Новий рік - у нашій добірці. Не забудьте, що в подарунку все повинно бути бездоганно. Як красиво упакувати подарунок дивіться тут.

Новий рік 2022 - що готувати

У рік Тигра на новорічному столі має бути багато м'ясних страв. Це може бути яловичина, свинина, баранина і більш ніжні кролик, курка і індичка. Єдиний виняток - м'ясо диких тварин, Тигр не любить ділитися своєю здобиччю. Не дуже шанує повелитель і рибу, тому страви з риби подавайте в якості закуски. На гарнір - овочі червоного і оранжевого кольорів. Як приготувати салат на Новий рік, який припаде до душі Тигру, читайте тут.

читайте такожСписок заборонених страв на Новий рік 2022: що не можна готувати і які страви повинні стояти на столі

Новий рік 2022 - в чому зустрічати

Щоб його задобрити і залучити на свою сторону удачу, потрібно пам'ятати, що він любить синій, помаранчевий і сірий кольори. Можна поекспериментувати з пісочними відтінками і блакитною гамою. Щоб поліпшити матеріальний добробут - вибирайте наряд золотистої або бронзової гами. Залучити в життя любов допоможе бірюзовий колір. Досягти кар'єрних вершин - чорний або синій. Коричневий і фіолетовий кольори – не найкраще рішення для святкування 2022 року. А правильний манікюр на Новий рік Тигра допоможе залучити удачу і везіння. Кольори на Новий рік 2022, які принесуть щастя за знаком Зодіаку можна дізнатися тут.

читайте такожНайгарніший блакитний новорічний манікюр 2022, який розтопить усі серця

Пісні на Новий рік 2022

Створити і посилити атмосферу свята допоможуть усіма улюблені новорічні пісні. Це можуть бути як і перевірені часом новорічні пісні для дітей, так і зарубіжна класика, яка неодмінно змусить підспівувати.

Як загадати бажання на Новий рік 2022

Під бій курантів багато з нас просять у Всесвіту щастя, здоров'я, достатку, любові і благополуччя. Правильний запит може збільшити шанси на те, що ваша заповітна мрія збудеться.

Гороскоп на 2022 рік розповість, кому зі знаків Зодіаку можна розраховувати на неймовірний успіх і втілення задуманого.

Прикольні поздоровлення з Новим роком 2022

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти