StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як правильно загадати бажання на Новий Рік 2022, щоб воно неодмінно збулося

31 грудня 2021, 15:44
Від правильного формулювання залежить, збудеться бажання чи ні.
Як загадати бажання на Новий Рік 2022
Як загадати бажання на Новий Рік 2022 / ua.depositphotos.com/

Новорічна ніч - магічний час переходу старого стану в нове. Вона наділена великою енергетикою, яка допомагає збуватися потаємним бажанням і мріям. Щоб швидше досягти своїх цілей, потрібно правильно загадати бажання.

Про те, кого зі знаків Зодіаку буде супроводжувати надзвичайна удача, читайте в нашому матеріалі: Щастя, любов на все життя і фінансова удача: названі знаки зодіаку, яким пощастить в 2022 році.

Як визначитися з бажанням

Щоб магія новорічної ночі спрацювала і ваша мрія стала дійсністю, необхідно для початку визначитися зі своїми істинними бажаннями і правильно їх сформулювати.

відео дня
  • Загадуючи бажання, не варто вживати минулий або майбутній час. Ваша мрія повинна стати вашою реальністю, тому формулюйте свої хотілки в теперішньому часі. Формулювання "я хочу щоб у мене було" варто замінити на "я рада що у мене є".
  • Розуміння того, що ви просите важлива складова, яка допомагає бажанню втілюватися. Прохання не повинно бути з негативними установками і порівняннями, не варто ставити умови і обіцяти щось натомість, цілком можна обійтися без жертовності.
  • Загадуйте не гроші, а на що їх витратите. Наприклад, не "я хочу 50 тисяч доларів", а "їду за своєю новою білою Тойотою в автосалон".
  • Забудьте про частинку "не". Вона завжди несе негативне послання. Замість "хочу не хворіти", повторюйте "я здорова".
  • Подумайте, а що буде після того, як ваше бажання здійсниться. Уявіть собі цей момент і постарайтеся описати всі почуття і емоції, які він викликає. Що ви відчуваєте, і чи збігається це з вашими уявленнями. Матеріалізувати бажання нескладно, тому потрібно задуматися над тим, чого ви дійсно бажаєте.

читайте такожЯк прикрасити ялинку в Новий Рік 2022, щоб залучити удачу-стильні і незвичайні рішення в рік Тигра

Як загадувати бажання: ритуали на удачу, достаток, любов, поповнення в сімействі

Під бій курантів

Заздалегідь приготуйте невеликий листочок паперу, бажано жовтого кольору і напишіть на ньому своє бажання. Коли годинник буде бити північ, віщуючи початок нового року, потрібно спалити папірець, висипати попіл в келих шампанського і випити до останнього удару курантів.

Ворожіння на ялинці

Пухнаста красуня теж може дати відповідь чи здійсниться ваша заповітна прохання. У ніч на Новий рік 2022 потрібно взяти ялинову гілочку і нашептати на неї своє бажання. Потім поставити її в воду біля ліжка. Через три дні подивіться, скільки голок опало. Якщо кількість парна - бажання збудеться вже цього року. Непарна - з його виконанням доведеться почекати.

Візуалізувати бажане

Прикрашайте будинок тими речами, про які мрієте. Наприклад, ваша мета - нова квартира. Ялинкові декорації у вигляді ключів або салат у вигляді будинку допоможуть Всесвіту зрозуміти, чого ви бажаєте.

читайте такожЗ Новим роком 2022 - листівки, картинки і душевні привітання

Бажання на мандаринах

Одним із символів Нового року є мандарин. Його можна використовувати на бажання тим, хто в наступаючому році хоче завагітніти. Щоб бажання збулося, необхідно під бій курантів встигнути почистити і з'їсти фрукт. Мрія збудеться, якщо в мандарині була кісточка, яку потрібно проковтнути.

Лист Дідові Морозу

Зовсім необов'язково бути дитиною, щоб написати листа в Лапландію. Більш того, таке заняття допоможе більш чітко сформулювати і візуалізувати вашу мрію. Відправляти лист адресату зовсім необов'язково (хоча і можна), досить просто заховати його в конверт і запечатати.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти