StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подарунок на Новий рік 2022 для кота: чим порадувати пухнастого улюбленця - ідеї презентів

7 грудня 2021, 12:15
Як правильно вибрати подарунок домашньому улюбленцю - розповість Главред.
Подарунок для кота на Новий Рік
Подарунок для кота на Новий Рік / depositphotos.com/

Домашні тварини для багатьох повноправні члени сім'ї. І вони теж підхоплюють загальну святкову атмосферу радості і веселощів. І якщо ви бажаєте доставити котику ще більше задоволення – не забудьте покласти мурлиці під ялинку приємний сюрприз.

Про те, які подарунки принесуть щастя і благополуччя знакам зодіаку, читайте в нашому матеріалі: Новий рік 2022: подарунки за знаками зодіаку, які допоможуть залучити удачу.

Щоб підібрати подарунок, який оцінить ваш домашній улюбленець, необхідно враховувати кілька факторів: вік, теплолюбність і активність вашого котика. Главред склав добірку, яка допоможе визначитися з новорічним презентом для чотирилапого друга.

відео дня

Іграшки-дражнилки

Такі вудки з "наживкою" на яку реагують доморощені хижаки оцінять як і юні маленькі кошенята, так і активні молоді тварини. Пухнастий поплавок неодмінно змусить улюбленця почати полювання і подарує радісні хвилини.

Ароматні м'ячики

У такі іграшки додають натуральні збори з м'яти, меліси і лимонника. Вони припадуть до душі любителям активних розваг. Такий м'ячик налаштовує на більш спокійні ігри, а трав'яні склади є повністю безпечними і не викликають у улюбленців звикання.

Одяг

Для короткошерстих тварин холодна зима може стати справжнім випробуванням. Щоб кішки теплолюбних порід (наприклад, сфінкси) не мерзли і берегли в лапках тепло – побалуйте їх новим модним предметом одягу. Светр допоможе захистити кішку від перепадів температур і застуди.

Лежанка

Любимчикам постарше вже не особливо хочеться витрачати енергію, ганяючись за м'ячиками і пір'їнками. Любителі поспати оцінять зручне м'яке місце для відпочинку – лежанку або підвіску-гамак, яку можна прикріпити до вікна – перед вашим вихованцем відкриється чудовий вид. У гамаку він буде поглядати на всіх зверхньо.

Ласощі

Побалувати улюбленця можна і найпростішим і ефективним способом – за допомогою смачного подарунка під ялинку. Спробуйте нові текстури корму - паштет або мус. Або дайте котику похрумтіти подушечками з м'ясною начинкою або делікатесами з сушеного м'яса. Оцінять пухнастики і спеціальну ковбасу З м'ясних шматочків. Гурманам можна запропонувати справжні солодощі - котячий мармелад або вітаміни, які подбають про здоров'я тварин.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти