StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 7 жовтня: похмура енергетика Місяця віщує конфлікти і навіть бійки

6 жовтня 2023, 11:53оновлено 7 жовтня 2023, 16:17
431
У цей день дуже важливо стежити за інтимним здоров'ям і відмовитися від статевих контактів.
Місячний календар 7 жовтня
Місячний календар 7 жовтня / Колаж Главред, фото flickr (LongitudeLatitude, скріншот YouTube (Astrology Notes)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 7 жовтня згідно з місячним календарем.

Можливо, вам буде цікаво: Гороскоп на завтра 8 жовтня 2023: Скорпіону - гості, Близнюкам - конкуренція з другом.

Який сьогодні місячний день

7 жовтня - третя чверть спадаючого Місяця. До 22:30 - 23-й день місячного циклу. Місяць в знаку Рак.

відео дня

Вплив місяця на людину 7 жовтня

Доводиться визнати, що енергетика поточної доби відчувається як щільна і похмура, і при цьому неймовірно потужна. Існує велика ймовірність того, що така енергія може стимулювати агресивну поведінку і насильство у людини. У цей день легко захопитися фантазіями і втягнутися в ризиковані пригоди. 7 жовтня - один із тих днів, коли спокуса сильна. У такі моменти у людини можуть виникнути інстинкти завоювання, нестримна жага бійок і конфліктів. Важливо тримати свій страх під контролем і не дозволяти собі байдикувати.

Вплив Місяця 7 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: З фінансової точки зору, день проходить дуже суперечливо. У даний час рекомендується вирішувати тільки прості питання, і краще утриматися від прийняття серйозних фінансових рішень. Цей день, можливо, не є найкращим для ділової активності та бізнесу, тому варто уникати важливих фінансових кроків. Проведення переговорів, швидше за все, не призведе до конкретних результатів і може навіть викликати додаткові проблеми. Рекомендується відкласти важливі переговори на кілька днів.

7 жовтня служить перевіркою ваших планів, і всі зобов'язання оцінюються на предмет стійкості та стабільності. Плани переглядаються, ідеї переосмислюються. Було б краще завершити те, що ви почали раніше або що залишалося незавершеним, замість того щоб починати нові справи.

Здоров'я: Сексуальні проблеми різного роду можуть загостритися в цей день, тому краще утриматися від статевих контактів, оскільки вони можуть негативно позначитися на здоров'ї. Крім того, імунітет і здатність організму протистояти хворобам слабшають, що може призвести до тривалих захворювань. Важливо приділити особливу увагу турботі про хребет і проводити зміцнючі і оздоровчі процедури для нього.

Не рекомендується стригти нігті і піддаватися хірургічним операціям в цей день. Корисно виключити м'ясну їжу з раціону і віддати перевагу молочній дієті, вживаючи більше молока, сиру та інших молочних продуктів.

Стосунки та шлюб: Цей день характеризується внутрішнім стресом. У робочих стосунках і особистих взаємодіях можуть виникнути прояви заздрості, ревнощів, образи і претензій через нездійснених надій і нереалізованих планів. Якщо ви вирішите поділитися своїми думками з кимось, майте на увазі, що вас можуть неправильно зрозуміти. Тому рекомендується уникати натяків і неясних висловлювань, і, в цілому, намагатися бути чесними і прямими в спілкуванні. У цей день душевна рівновага може бути порушена, і будь-яка розмова легко може перерости в конфлікт. Тому намагайтеся мінімізувати комунікацію. Вважається, що день дуже поганий для шлюбу.

Стрижка волосся: Місячний вплив на стан волосся в цей день хороший. Стрижка додасть волоссю силу і здоров'я. Після неї волосся будуть менш схильні до посіченим кінчиків, стануть більш густими і міцними, і випадання волосся значно зменшиться. Навіть фарбування і хімічна завивка не зашкодять здоров'ю волосся.

Сон в ніч з 6 на 7 жовтня

Сни, якими б вони не були, варто сприймати з точністю до навпаки.

Порада на 7 жовтня за місячним календарем

Підтримуйте свій внутрішній спокій, проявляйте зосередженість і впевненість. Рекомендується уникати переповнених заходів, невідомих місць та нових товариств. Не беріть участі в провокаціях і не ініціюйте конфліктні ситуації. Цей день не є найкращим часом для судових справ, особливо якщо судять невинного.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти