StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коли День економіста в Україні: дата, традиції свята, привітання

8 вересня 2021, 05:21
Привітання з днем економіста - в добірці Главреда
Коли День економіста в Україні
Коли День економіста в Україні / ysia.ru

Щорічно в Україні день економіста відзначають 12 жовтня. Це свято збігається зі Всесвітнім днем економістів.

Про те, які свята будемо відзначати в першому місяці осені, читайте в нашому матеріалі: Свята у вересні 2021 в Україні: День знань, День підприємця і День кіно.

У цей день, видатним світовим економістам за рішенням Нобелівського комітету присуджують премії. Мета даного свята - звернути увагу на важливість даної професії. Саме економісти займаються дослідженням і аналізом даних, щоб з'ясувати як використовуються товари і ресурси. Вони займаються економічними прогнозами і виявляють грошові тренди. Праця економістів сприяє розвитку ринків і підвищенню фінансового добробуту.

відео дня

читайте такожЩо таке волатильність і як вона допоможе збільшити дохід

День економіста в Україні: привітання і картинки

Вітаю з Днем економіста і від душі бажаю впевненості, удачі, вміння процвітати у всьому і завжди! Не заощаджуй на собі і своїх бажаннях, не втрачай своїх можливостей в житті і не допускай жодної помилки в роботі. Нехай економіка процвітає і не підпускає до себе близько кризу.

***

Вітаю з Днем економіста. Бажаю кожен свій день використовувати раціонально і успішно для досягнення всіх цілей, для підкорення намічених вершин. Нехай ні економіка, ні особисте благополуччя ніколи не йдуть на спад. І нехай у твоєму житті завжди спостерігається економічне, професійне, особисте зростання!

День економіста: привітання, картинки, листівки
День економіста привітання

***

Вітаю зі святом всіх економістів. Бажаю, щоб дебет з кредитом завжди сходилися. Бажаю, щоб гроші не в цифрах, а в кишенях завжди водилися. Нехай кожен звіт буде успішним, а криза не стосується вас, навіть на папері. Добра, благополуччя вам і вашим домівкам. Нехай все у вас в житті множиться і зростає, прибуток, успіхи, здоров'я і дохід.

***

Вітаю з Днем економіста. Економіка повинна бути економною, тому в діяльності проявляй себе раціональним і розважливим фахівцем, а ось в житті нехай у тебе буде маса засобів і можливостей для подорожей, свят і втілення всіх потаємних мрій. Будь успішним економістом і цілком щасливою людиною!

День економіста: привітання, картинки, листівки
День економіста картинки
День економіста: привітання, картинки, листівки
День економіста листівки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти