StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День Казанської ікони Божої Матері 2020 – молитва і традиції

20 липня 2020, 21:04оновлено 3 листопада 2020, 21:24
В чому допомагає ікона Казанської ікони Божої Матері, як їй моляться і що не можна робити в свято Казанської ікони Божої Матері 2020 – у матеріалі Главреда.
Ікона Казанської ікони Божої Матері - в чому допомагає, молитва, прикмети
Ікона Казанської ікони Божої Матері - в чому допомагає, молитва, прикмети

Ікона Казанської ікони Божої Матері вшановується двічі на рік: вперше день Казанської ікони Божої Матері відзначається 21 липня, а друге свято Казанської ікони Божої Матері пройде на початку листопада – 4-го числа.

Як і всі свята на честь Пресвятої Богородиці – Казанська вважається в першу чергу святом жінок. Хоча загалом кажучи це, звичайно ж, свято всіх православних християн.

читайте такожДень Казанської ікони Божої Матері 2020 - що робити для заміжжя і щастя

Про що моляться перед іконою Казанської Божої Матері

Казанська шанується як покровителька жінок, дітей і сім'ї в цілому. Саме про жіноче щастя – вдале заміжжя, міцний шлюб, дарування здорових дітей – і моляться перед іконою Казанської Божої Матері в першу чергу. Недарма ікона Казанської Божої Матері традиційно вручається на вінчання і хрещення дитини.

Також перед Казанською моляться про зцілення від різних хвороб (особливо тих, що пов'язані із зором) і про дарування мудрості (якщо треба прийняти якесь важливе життєве рішення).

читайте такожЗі святом Казанської Божої Матері – щиросердечні вітання і картинки

Молитва Казанської ікони Божої Матері

О, Пресвята Госпоже, Владичице Богородице! Зі страхом, вірою і любов'ю перед честною і чудотворною іконою Твоєю припадающе, молимо Тебе: не відверни лиця Твого від вдаються до Тебе. Визволи всіх, хто з вірою моляться Тобі, від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від усяких спокус, скорбот, хвороб, бід і внезапния смерті. Даруй нам дух руйнування, смирення серця, чистоту думок, виправлення гріховного життя і залишення гріхів, так вси благодарне оспівують велич і милість Твоя. Являемие над нами зде на землі, сподобимся і Небесного Царства, і тамо з усіма святими прославимо пречестное і великолепое ім'я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Акафіст Казанській Божій Матері

День Казанської ікони Божої Матері – що можна і не можна робити

читайте такожПогода на Казанську Літню 2020: кому в Україні чекати дощівУ день Казанської ікони Божої Матері ходять молитися до церкви, чекають дощу (він обіцяє хороший врожай і символізує очищення світу від гріхів) і накривають багатий стіл.

У закоханих прийнято вінчатися на Казанську – щоб шлюб був щасливим, довгим і міцним.

У цей день не роблять ніякої роботи по дому, не провокують негатив (не брешуть, не сваряться, не скандалять, не пліткують тощо). Особливо недовірливі люди також не займають грошей і не виносять сміття (ці прикмети стосуються всіх великих церковних свят).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти