StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День українського миротворця 2022: душевні вітання та картинки до свята

15 липня 2022, 08:56
Понад 35 тисяч українських військовослужбовців взяли участь у миротворчих операціях.
День українського миротворця
День українського миротворця / lb.ua

В Україні день миротворця відзначають з 2013 року. Збройні Сили України вже більше 20 років беруть участь у міжнародних місіях з врегулювання конфліктів в Іраку, Лівані, Грузії, Судану, Афганістану та інших гарячих точках. Не забудьте привітати рідних зі святом. Про вихідні у серпні 2022, читайте в нашому матеріалі.

Мета даного свята - нагадати про мужність, вірність присязі, подвиг і неухильне виконання службових обов'язків миротворцями. Також в цей день влаштовуються церемонії пам'яті військовослужбовців, загиблих при виконанні службових обов'язків у складі миротворчого контингенту і миротворчого персоналу.

День миротворців привітання

У вас небезпечна робота,

відео дня

Ви миротворці на війні.

Коли ви є на поле бою,

Спиться спокійно всій сім'ї.

Так будьте ж завжди такими,

Якими ви є завжди:

Такими ж сильними, великими

І не здавайтеся ніколи.

Українські миротворці
Українські миротворці

***

Сьогодні День українських миротворців. Вітаю наших військовослужбовців, які несуть службу в різних куточках планети! Дякуємо вам за все!

***

Ви служите народу і стрімко запобігаєте військовим діям. Славні і вольові хлопці рятують мирних жителів з найнебезпечніших бойових точок. Ви дуже потрібні кожній країні і ваш союз дає найбажаніші плоди. Ми вітаємо вас з професійним святом і бажаємо мирного неба над вашою головою.

***

Невтомно ви поспішаєте домовитися про мир. Війна - це біль, темрява і хаос. Ви регулярно виконуєте складне завдання. Ми вітаємо вас з професійним святом і бажаємо щастя, виконання всіх мрій і нехай буде світле небо над головою. Залишайтеся такими ж сміливими і справедливими. Ми пишаємося вами і бажаємо нескінченного добра.

День українського миротворця
День українського миротворця

***

Миротворці - це люди, які творять світ у найгарячіших військових точках. Ви захищаєте нужденних людей і виводите мирне населення з-під обстрілу. Нехай буде менше складних завдань, нехай не буде війни, і нехай ваші діти не знають, що таке нескінченні вибухи і смертельні кулі. Бажаємо добра, світла і любові!

Українські миротворці
Українські миротворці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти