StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрес, ожиріння і випадання волосся: вчені показали, як буде виглядати дистанційний працівник через 25 років

7 липня 2020, 18:26
Створений вченими образ дистанційного працівника вражає.
Сьюзан
Саме так, на думку вчених, у майбутньому буде виглядати дистанційний працівник / DirectlyApply

Перехід працівників на віддалений формат роботи став нормою на тлі пандемії COVID-19. Незважаючи на гнучкий графік і комфортні умови, дистанційна робота може накласти відбиток на здоров'ї людини. Дослідники створили образ дистанційного працівника, який через 25 років може зіткнутися з серйозними проблемами.

Фахівці сервісу з пошуку роботи DirectlyApply вважають, що через 25 років типовий дистанційник, якщо не змінить свої звички, буде схожий на жінку на ім'я Сьюзан.

У компанії DirectlyApply залучили до створення образу психологів та експертів з фітнесу, рекомендації яких допомогли зрозуміти, як дистанційна робота впливає на загальне здоров'я людини.

відео дня

Приміром, у Сьюзан серйозні проблеми із зайвою вагою. Її ноги спухли, з'явилося друге підборіддя. Через надмірну роботу за комп'ютером в неї болять суглоби, можуть з'явитися нарости. Серед інших проблем жінки – почервоніння очей і сині кола під ними.

Сьюзан
Хвороби віддаленого працівника через 25 років / DirectlyApply

Більш того, з причини постійної соціальної ізоляції у Сьюзан дефіцит вітамінів, внаслідок чого у неї випадає волосся, а шкіра зовсім бліда й невиразна. На обличчі персонажа з'явилися передчасні зморшки.

Сьюзан
Хвороби віддаленого працівника через 25 років / DirectlyApply

У Сьюзан хронічний стрес – вона не контактує з людьми, у неї підвищений кров'яний тиск. Через низьку кількість соціальних контактів і трудову перевантаженість у персонажа підвищений рівень кортизолу та адреналіну. Це може призвести до постійних проблем з серцево-судинною системою.

Нагадаємо, у зв'язку з епідемією COVID-19 в Україні різко виріс попит на віддалену роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти