StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо найпростіший спосіб швидко схуднути без дієт і спорту

7 липня 2021, 02:53
Дієтолог Тетяна Розумовська розповіла, як схуднути, якщо ви регулярно "зриваєтеся" з дієт, а заняття фізкультурою вам не підходять.
сон, релакс
Щоби худнути, потрібно висипатися / Фото pixabay

Як схуднути без дієт і спорту - питання, яке хоча б раз ставила собі кожна дівчина. І хоча це здається нереальним, але скинути зайві кілограми таким способом все ж таки можливо. Головне - виконувати одну важливу умову.

Зокрема, дієтолог Тетяна Разумовська відзначила важливість сну для втрати ваги, передає РИА Новости.

"Недосип, якщо він відбувається систематично, знижує рівень гормону лептину, що пригнічує апетит. Натомість зростає кількість таких гормонів, як грелін і кортизол, які підсилюють голод. Крім того, надлишок кортизолу призводить, зокрема, до переїдання та збільшення жиру в абдомінальній області, тобто в області живота", — пояснила фахівець.

відео дня

Експерт також порадила включити в раціон клітковину. Справа в тому, що харчові волокна нормалізують рівень холестерину і цукру, позитивно впливають на кишечник і позбавляють від відчуття голоду. Разумовська порадила з'їдати 20-40 грамів клітковини на день.

Щоби схуднути, потрібно вживати бобові, сухофрукти, цільнозерновий хліб, сухофрукти, горіхи, овочі та каші.

"Важливо, щоб у вашому раціоні було достатньо білка — від 1,2 до 1,5 грамів на кілограм ваги. Це можуть бути як молочні продукти, м'ясо, риба та інші морепродукти, яйця, так та рослинний білок: горіхи, бобові, соя", - заявила дієтолог.

читайте такожЯк схуднути без дієт і тренувань: названо новий несподіваний спосібПеретравлення білка - довгий процес, завдяки якому відчуття насичення буде довгим. На його засвоєння організм витрачає більше калорій, ніж на вуглеводи.

Як повідомляв Главред, експерти знайшли несподіваний спосіб скинути зайві кілограми. Виявляється, для цього всього лише потрібно підключити мозок. Свої висновки вчені зробили, проаналізувавши, скільки калорій спалюють професійні шахісти. З'ясувалося, що під час змагань вони використовують до шести тисяч калорій та втрачають по кілька кілограмів ваги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти