StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дієтолог розповіла про новий спосіб схуднення

13 квітня 2021, 05:03
Експерт-дієтолог Пола Норріс детально повідала про спосіб правильно почати процес схуднення тим людям, які не хочуть зменшувати порції своєї їжі.
Салат
Дієтолог розповіла про новий спосіб схуднення /Yuri Zamashkin / flickr.com/

Австралійський дієтолог Пола Норріс дала пораду, як схуднути без скорочення розміру порцій і зробити їжу корисніше. Про це повідомляє британський портал Dailymail.

Експерт порекомендувала людям замінювати деякі інгредієнти свого харчування менш калорійними. Зокрема, вона запропонувала скоротити вдвічі кількість фаршу при приготуванні спагетті болоньєзе, а замість нього додавати чорну або червону квасолю. У фарш при цьому можна додати терту моркву, гриби або цукіні. На думку дієтолога, таким чином людина не тільки економить калорії, але і додасть цінну клітковину.

Норріс також закликала замінювати сир чеддер пармезаном, оскільки він володіє більш різким смаком і його кількість можна скоротити вдвічі без будь-якого збитку. Вживання 20 грамів пармезану замість 40 грамів чеддера дозволить заощадити 45 калорій.

Замість майонезу в салатах, на думку дієтолога, краще використовувати суміш з двох столових ложок фільтрованого грецького йогурту, однієї чайної ложки діжонської гірчиці, чайної ложки лимонного соку, а також солі і перцю. В середньому це дозволить уникнути зайвих 180 калорій. А йогурт сам по собі стане корисною альтернативою ще й сметані.

читайте також"Вбиває імунітет": експерти назвали шкідливу дієту

Дієта - що було раніше:

  • Дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.
  • Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти