StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Незвичайні жіночі штани з 60-х повернулися у моду - фото

26 липня 2020, 04:29
Якщо хочете підкреслити фігуру й виглядати по-діловому, тоді спеціально для вас у моді вузькі вкорочені карго-штани.

Літо вже потроху наближається до свого завершення. Але не варто занадто драматизувати наближення осені. По-перше, якщо насолоджуватися кожним днем і проживати усвідомлено кожну хвилину, то залишилося не так вже й мало. А, по-друге, у порівнянні з весною, яку у нас украв карантин, літо у нас є – нехай не всі повернулися до офісів, але ми маємо нагоду зустрічатися з друзями, гуляти містом і вибиратися на природу.

Крім того, ми можемо носити речі, в яких відчуваємо себе привабливо. Саме тому мода 2020 літо розцвіла, як пишна квітка в саду, і всіляко радує нас. Вона добре підготувалася до літа, тому в трендах маса речей на будь-який випадок життя.

відео дня

Особливе місце на вершині модного олімпу зайняли незвичайні штани-карго з накладними кишенями.

Що таке штани карго?

Це черговий подарунок вуличній моді від стилю мілітарі. Історія штанів карго починається в 1938 році у Великобританії – саме тоді військових одягли в штани з додатковими кишенями – у тій першій версії були дві кишені збоку, а одна на рівні стегон. Тільки через 30 років штани карго стали з'являтися в повсякденному житті реперів та футбольних фанатів.

А ось справжня слава до штанів карго прийшла тільки в 90-х роках – тоді їх полюбили тінейджери. І не тільки! У той час штани з накладними кишенями справили справжній фурор. Якщо ви родом з епохи "лихих", то ви мали їх запам'ятати. В ті часи з'явилися й жіночі карго-штани з низькою лінією талії.

Головною особливістю сучасних штанів з накладними кишенями є висока лінія талії. Але це не єдина відмінність. Сьогодні штани-карго – це не тільки мішкуваті штанини.

Нещодавно громадськість підкорила американська тенісистка Серена Вільямс – вона розмістила у своєму Instagram фотографію, де вона позує у вкорочених карго-штанах кольору хакі, білій сорочці і підборах зі зміїної шкіри. Деякі модні критики звернули увагу на те, як вона візуально витягла карго-штани, бо саме з підборами вони виглядають приголомшливо.

Тому, якщо шукаєте модні штани на літо 2020, які можна буде носити і восени, то навіть не сумнівайтеся, і орієнтуйтеся на карго-штани.

У нашій фотогалереї зібрані фотографії модних варіантів штанів-карго, які зараз можна знайти у продажі – подивіться, можливо, якийсь образ вам сподобається, і ви захочете виглядати так само.

Модні штани карго 2020 – тренди

Вільні карго-штани

Для всіх тих, хто вже закохався у вільні джинси, є альтернатива – такі ж широкі штани-карго. Висока лінія талії й широкі штанини на виході створюють дивовижний образ. Крім того, зверніть увагу на моделі з усілякими ремінцями. Колір – який знайдете, у тренді чорний, хакі й тілесні відтінки.

читайте такожУ моду повернулися особливі джинси з кінця "нульових" - фотоКрім того, серед моделей вільного крою знайдете чимало вкорочених, немов бриджі – вони теж зараз актуальні, тому, якщо подобаються і розмір ваш – сміливо беріть, не прогадаєте. Жіночі штани карго як бриджі точно підкорять вас зручністю.

Вузькі карго-штани

Якщо хочете підкреслити фігуру і виглядати по-діловому, тоді спеціально для вас у моді вузькі вкорочені карго-штани. Накладні кишені теж присутні, але вони не такі громіздкі, як на інших моделях – вони швидше виконують роль "декору". Такі штани можна поєднувати з босоніжками і пишними білими блузами.

Штани в стилі карго

Креатив – двигун моди, тому в трендах крім класичних варіантів з'явилися всілякі інтерпретації. Скажімо, спортивні штани в стилі карго, які тільки візуально на них схожі – замість кишень можуть бути вирізи або прозорі вставки.

читайте такожУ моді зручні босоніжки на "котячих" підборах з 50-х: фотоКрім того, у продажу повно спортивних костюмів у стилі карго. Тобто стиль карго став ширшим, і це не може не радувати, адже штани ефектні і дуже зручні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти