StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дивовижний манікюр френч, який надихне на експерименти цієї весни

18 квітня 2021, 22:20
Французький манікюр не обов'язково має бути класичним поєднанням прозорого та білого. Важливо дозволити собі розлити на своїх нігтях різні відтінки.

Класичний френч манікюр, витканий з білого та тілесного лаку, актуальний завжди. Простий і вишуканий, він доречний в будь-якій ситуації, і пасує під будь-який одяг. Це найкращий спосіб зробити дійсно гарний манікюр незалежно від того, якими модними трендами просочене повітря.

Але світ не стоїть на місці, і навіть цей, на перший погляд, консервативний манікюр постійно обростає новими ідеями. Нейл-майстрині експериментують з кольором, товщиною "посмішки" і додають оригінальні акценти, тому щосезону французький манікюр змінюється до невпізнання, дивує та надихає!

Якщо манікюр французький - ваша слабкість, то ознайомтеся з нашою добіркою свіжих варіантів дизайну нігтів на весну 2021. У нашій фотогалереї ви знайдете зразки, які цілком можливо надихнуть вас на експерименти під час наступного походу до салону краси.

Модний французький манікюр весна 2021 - на що звернути увагу

Чорний френч

Манікюр френч не обов'язково має бути класичним поєднанням прозорого та білого. Ще один шалено популярний варіант - чорний французький манікюр. Ідей поєднання чорного кольору з іншими відтінками - тьма.

Але найчастіше чорний лак обрамляє кожен нігтик витонченою "посмішкою". У такого манікюру величезна армія прихильниць, адже він сильний, ефектний й універсальний.

Френч манікюр весна 2021
Френч манікюр весна 2021 / Instagram

Матовий френч

Матові нігті - це велика модна тенденція у 2021 році. Тому нехай вас нічого не зупиняє на шляху до яскравого французького манікюру. В його основі - тілесна матова основа, а "посмішки" розмальовують всіма кольорами веселки, які в буквальному сенсі заворожують.

Це вдалий варіант для тих, хто хоче вразити своїм нейл-артом і підняти собі настрій: такі насичені кольори змушують радіти життю.

Френч манікюр весна 2021
Френч манікюр весна 2021 / Instagram

Подвійний френч

Цей дивовижний дизайн створюється за допомогою двох контрастних відтінків, які розміщують на кінчиках нігтів і біля їх основи. Подвійний французький манікюр - вражає і водночас шокує своєю простотою.

Ви можете пограти з різними кольорами, вибираючи свій улюблений, щоб створити особливий та неповторний нейл-арт. Проте намагайтеся обмежитися чотирма або п'ятьма відтінками, щоб результат не виглядав занадто строкатим.

Френч манікюр весна 2021
Френч манікюр весна 2021 / Instagram

Кольоровий френч

Дозвольте розлити на своїх нігтях лаки різних відтінків - це чудовий спосіб створити ефектний образ. Можете вибрати пастельні тони як базове покриття, а для кінчиків використовувати сміливі і яскраві відтінки, наприклад червоний. Це дозволить кінчикам виділитися.

Не бійтеся експериментувати з поєднанням кольорів, яке вам пасує, і насолоджуйтеся увагою та компліментами, які ви, ймовірно, отримаєте через свій манікюр.

читайте такожВесняний манікюр на короткі нігті 2021: наймодніші варіантиА якщо все віддаєте перевагу тілесній основі нігтя, тоді в класичному френчі замініть білі "посмішки" на варіанти пастельного відтінку. Вийде гарний і жіночний французький манікюр кольоровий, який матиме добрий вигляд майже на будь-якій формі та довжині нігтя.

Френч манікюр весна 2021
Френч манікюр весна 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти