StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Напрочуд гарний манікюр весна 2021 і френч весняний: головні тренди

27 лютого 2021, 10:12
Весняний манікюр дарує нам можливість повернутися в дитинство, ностальгічно згадати солодкі цукерки і жуйки, запах яких змушує посміхнутися. І не тільки.

З приходом весни в житті жінки змінюється все: настрій, зачіска, одяг і, звичайно ж, манікюр, який відразу реагує на оновлення тенденцій. Коли кожен сонячний день шалено радує, а первоцвіти викликають непідробне почуття захоплення, хочеться романтики, ніжності й легкості, і ми намагаємося це висловити в тому числі й через нігті.

відео дня

Навіть якщо весна особливих емоцій у вас не викликає, бо ви з головою занурилися в роботу, то вам стане набагато цікавіше, якщо ваші нігті будуть "залиті" яскравими фарбами.

Звичайно, ви можете самі вибирати колір манікюру в залежності від ситуації, і ніхто не може заборонити вам зробити ефектний червоний манікюр або пофарбувати нігті чорним лаком. У тому числі ви можете зробити будь-який манікюр своїми руками. Проте, з приходом весни модні тенденції в манікюрі змінилися, і ми сьогодні про це розповімо.

Скажімо, у зв'язку з тим, що світлий жовтий колір є одним з головних відтінків 2021 року, то такий манікюр теж може стати для вас чудовим рішенням на цю весну - у нашому матеріалі У моді ніжний жовтий манікюр і сірі нігті можете докладніше про нього дізнатися.

Модний весняний манікюр 2021: на що звернути увагу

Французький манікюр весна 2021

Усі ми знаємо оригінальний французький манікюр. Ніжно-рожевий ніготь з ідеальним, тонким білим краєм. У сезоні весна 2021 ми використовуватимемо ту ж техніку, але край стане більш незвичайним і трохи божевільним. Весняний манікюр френч - це "посмішки", намальовані яскравими соковитими лаками.

Модний весняний манікюр 2021
Модний весняний манікюр 2021 / Instagram

Нюдовий манікюр весна

Останнім часом нігті нюдові стали напрочуд популярними. У новому сезоні не забудьте нюдові нігті прикрасити мінімалістичним малюнком. Для створення шедеврів використовуйте золотий, білий або чорний лак – вийде дуже ніжний весняний манікюр.

Модний весняний манікюр 2021
Модний весняний манікюр 2021 / Instagram

читайте такожУ моді лілові нігті та феєричний манікюр рожевий градієнт

Яскравий весняний манікюр Bubble Gum

Гарний весняний манікюр дарує нам можливість повернутися в дитинство, ностальгічно згадати солодкі цукерки і жуйки, запах яких змушує посміхнутися, і той дивовижний і неповторний рожевий відтінок. Хочете вірте, а хочете ні, але той неординарний яскраво-рожевий колір став одним з найяскравіших трендів в манікюрі на весну 2021.

Модний весняний манікюр 2021
Модний весняний манікюр 2021 / Instagram

Зелений манікюр весняний

Цієї весни ми побачимо на нігтях багато різних відтінків зеленого. І ключовим тут є саме відтінок. Всі ті, хто мріє, щоб їх помічали здалеку, можуть взяти на озброєння найяскравіший зелений лак, який знайдуть. А якщо вам до душі стриманий стиль, то вибирайте темно-зелений колір.

Модний весняний манікюр 2021
Модний весняний манікюр 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти