StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Носіть вже зараз: незвичайні аксесуари з 90-х знову в моді - фото

30 вересня 2020, 18:00оновлено 30 вересня 2020, 23:13
У моді також рукавички, які у багатьох досі асоціюються з королівськими балами і дамами в розкішних пишних сукнях.

Модні аксесуари важливі й потрібні нам за будь-яких умов. І навіть якщо ваше життя через пандемію коронавірусу істотно змінилася, і ви з'являєтеся в офісі, умовно кажучи, на свята, то це не привід забути про маленькі радощі, які змінюють нас, прикрашають нас, і красномовно демонструють, що ми знаємо про всі модні новинки, ми не випали з часу і йдемо в ногу з ним.

відео дня

Тому якщо плануєте оновити осінньо-зимовий гардероб, не забувайте і про деталі, які стануть родзинкою вашого образу і завершать його. У сезоні осінь-зима 2020-2021 у моді й поготів багато яскравих і ефектних аксесуарів, повз які складно пройти.

Зі своєї загадкової скрині, повної сюрпризів, бабця-Мода знову витягла для нас здоровенні намиста – і якщо на початку року йшлося про те, що намиста не в моді, то зараз вони знову в тренді. Також на нас чекають гігантські ланцюжки і широкі в'язані чокери.

Ми сьогодні розповімо вам про модні аксесуари на осінь-зиму 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки для розуміння того, на що насамперед дивитися в магазинах.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021: тренди

Модні рукавички осінь-зима 2020-2021 - високі і широкі

У моду повернулися рукавички, які у багатьох досі асоціюються з королівськими балами і дамами в розкішних пишних сукнях. Проте, як всі вже переконалися і не раз, мода час від часу дозволяє нам зануритися в ту чи іншу епоху, і відчути нові емоції. Тому якщо вибираєте рукавички на осінь-зиму 2020-2021, орієнтуйтеся на високі моделі, які розширені до верху – вони не мають щільно обтягувати руку – навпаки, ви можете в них заховати рукава пальто.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Новинка сезону - в'язані чокери у стилі 90-х

Короткі намиста під назвою чокери, які щільно прилягають до шиї, останнім часом знову завоювали увагу молоді. Якщо пам'ятаєте, у 90-х ми вже божеволіли через цей аксесуар - у ті часи в моді були оксамитові чокери, і їх носили майже всі. У 2020 році чокери змінилися, а на осінь-зиму вони стали широкими і в'язаними. Тому, якщо вмієте в'язати, то вже сьогодні можете створити для себе оригінальний чокер на осінь-зиму 2020-2021. Візуально він виглядає немов комір светра, крім того, він ще відмінно зігріває шию.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Великі прикраси - хіт сезону

Щойно вітер, дощ і мороз починають заправляти балом, в моду повертаються масивні прикраси. Адже природне бажання кожної жінки цієї пори стати сильною і захищеною – а великі аксесуари додають впевненості і наповнюють енергією. Зверніть увагу на аксесуари з етнічними мотивами – вони зараз в тренді. Також в моді тверді прикраси, які красиво обвивають шию і візуально роблять її витонченою.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Гігантські ланцюги - ще один привіт з 90-х

Якщо ви стежите за модою, то повинні були помітити, що ланцюги в стилі 90-х в моді не один сезон. Щоправда, на осінь-зиму 2020-2021 вони стали здоровенними. Крім того, ланцюги вийшли за межі класики – тепер на вершині модного Олімпу оригінальні переплетені ланки. Крім того, ланцюги тепер прикрашені камінням. Така прикраса "з'їдає" всю увагу, і навіть чорне плаття заграє особливими барвами, якщо ви прикрасите його модним гігантським ланцюгом.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram

У моді оригінальні намиста з великими каменями

Прийшов час діставати зі своїх скриньок вінтажні прикраси. З легкої руки відомих дизайнерів оригінальні намиста з великими коштовним і напівкоштовним камінням знову в моді. Як правило, такі речі роблять під замовлення, або в обмеженій кількості. У будь-якому разі, якщо шукаєте модну, і водночас ефектну прикрасу, орієнтуйтеся на ексклюзивні намиста з великими сяйливими вставками.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Мода осінь-зима 2020-2021 – про що повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти