StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чудові пальта з британським акцентом модно носити цієї осені - фото

23 вересня 2020, 18:02оновлено 26 вересня 2020, 19:19
Мода осінь-зима 2020-2021 щедра, і дозволяє нам носити пальта будь-якого фасону. Але певні яскраві тренди все ж є.

Пальто восени і взимку – наша броня і захист від вітру й холоду. І воно - наша візитівка на найближчі кілька місяців. А красиве модне пальто - гарантія нашої впевненості в собі, гарного настрою і приголомшливого почуття, коли під силу підкорити всі життєві вершини.

відео дня

А ще пальто дозволяє нам виглядати жіночно і не втрачати своєї привабливості. І якщо ви вже переглядали модний паблік Instagram, в якому шукають натхнення всі жінки світу, то мали помітити, що в сезоні осінь-зима 2020-2021 водночас в моді багато різних видів пальт.

Минув той час, коли її величність Мода скупо "відрізала" нам, немов шматочок смачного, але маленького, тортика, пальто певного фасону, і ми всі ходили, схожі одне на одного. Звичайно, в такому разі відразу було видно, хто модний, а хто надто відстає від трендів.

Сьогодні кожен вибирає те, що йому більше до смаку, і, що важливо, пасує. Мода осінь-зима 2020-2021 щедра, і не ставить перед нами жорсткі рамки, хоча певні тренди все ж намалювалися.

Ми сьогодні розповімо вам, які жіночі пальтао в моді цієї осені і зими, а в нашій фотогалереї зібрані яскраві зразки – для натхнення і розуміння того, чим дихає мода.

Модні жіночі пальта осінь-зима 2020-2021

У моді пальто з об'ємними плечима у стилі 80-х

Мода 80-х знову актуальна, і її головний осінньо-зимовий подарунок для нас – це жіноче пальто зі збільшеною лінією плечей. У багатьох таке пальто асоціюється з чоловічим піджаком великого розміру. У деяких моделей зустрічається цікава деталь - контрастні одвороти з атласу або оксамиту. Ще одна "чоловіча" деталь - кишені, які пришиті так, як у чоловічих піджаків.

читайте такожУ моду увійшли дивовижні жіночі шарфи кольору марсала і смарагду - фотоПопри візуальну грубість, таке пальто дуже елегантне, й ідеально впишеться до гардероба ділової жінки.

Модні пальта осінь-зима 2020-2021
Модні пальта осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Модне пальто в клітинку 2020 - британський привіт всьому світу

У сезоні осінь-зима 2020-2021 шалену популярність повернув собі картатий принт. Тому всі ті, хто хоче яскраве пальто з британським акцентом, орієнтуйтеся на клітинку. Однак не має значення, якого розміру клітинку ви виберете - шотландську чи "гусячу лапку". Що стосується фасонів, то в моді короткі пальта і моделі середньої довжини прямого силуету.

читайте такожСимпатичні штани з епохи джазу повернулися в моду на осінь-зиму: фотоКрім того, в моді пальто-сорочка в клітинку - крій майже повністю повторює відому чоловічу картату сорочку, щоправда, гігантського розміру.

Модні пальта осінь-зима 2020-2021
Модні пальта осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Пальто без рукавів - новинка сезону

Якщо пам'ятаєте, то протягом останніх кількох років в моді були шуби без рукавів - для багатьох цей тренд так і залишився незрозумілим. Але на цьому дизайнери одягу не зупинилися, і запропонували нам оцінити новинку – пальто без рукавів. Крій - класичний, зате ефект - приголомшливий. Якщо ви любите дивувати, то модне пальто осінь 2020 без рукавів вам точно сподобається.

Модні пальта осінь-зима 2020-2021
Модні пальта осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Двобортне пальто з нами в трендах надовго

Класичне двобортне пальто 2020 зима володіє дивовижним ефектом - воно додає жінці елегантності і робить образ розкішним. Одноколірне двобортне пальто відмінно пасуватиме всім. Крім того, врах*йте, що таке пальто ймовірно не скоро вийде з моди – тому, якщо хочете зробити вигідну покупку, то шукайте двобортне пальто нейтрального відтінку.

Модні пальта осінь-зима 2020-2021
Модні пальта осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Пальто-халат для акценту на талії

Пальто халат 2020 - дуже амбітне і швидко завойовує симпатії жінок у всьому світі. Чимало з них цю модель люблять за те, що вона гарно підкреслює лінію талії. Саме пальто-халат, або пальто-плаття, вибирають для повсякденного життя – в ньому зручно, і завдяки тому, що немає ґудзиків, а тільки пояс – його можна швидко вдягти і відразу "потонути" в ньому.

Модні пальта осінь-зима 2020-2021
Модні пальта осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти