StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стає занадто жирним: як часто потрібно чистити випрямляч для волосся - знають не всі

22 серпня 2024, 17:28
368
Через бруд на прасці для волосся, воно може ставати жирним, однак одна жінка поділилась секретом про те, як часто потрібно чистити праску для волосся.
Стає занадто жирним: як часто потрібно чистити випрямляч для волосся - знають не всі
Через бруд на прасці для волосся воно може стати жирним та посіченим / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Незважаючи на те, що люди користуються ними день у день, більшість з них навіть не здогадуються, що випрямлячі для волосся потрібно чистити, щоб запобігти їхньому пошкодженню.

У відео на TikTok Сара Бродлі, яка ділиться "простими порадами та навчальними посібниками", шокувала своїх 405 000 підписників, пояснивши, що трапляється, коли ви нехтуєте миттям інструментів для укладання волосся, повідомляє Mirror.

"Ось чому у вас з'являється багато посічених кінчиків і волосся стає жирним. Подивіться на весь цей бруд. Використовуйте дезінфікуючий засіб для рук і ватний диск. Протріть ним праску - вона така брудна", - показала жінка.

відео дня

Дивіться відео про те, як часто потрібно чистити праску для волосся:

Згідно з рекомендаціями ghd hair, випрямлячі для волосся слід мити кожні три місяці, щоб запобігти пошкодженню волосся через накопичення продукту.

Стів Елштейн, віце-президент з розробки продуктів і досліджень у ghd, зазначила, що керамічні пластини випрямлячів можуть пошкодити волосся.

"Керамічні пластини випрямлячів можуть накопичувати бруд, якщо їх не чистити належним чином. Лак для волосся, олії та інші важкі продукти можуть накопичуватися не лише на волоссі, але й на інструментах, поверх олій, які виділяються зі шкіри голови, що може пошкодити ваші локони, якщо пристрій не очищати регулярно", - попереджають фахівці.

Для очистки праски для волосся експерти рекомендують використовувати вологу ганчірку, щоб запобігти подальшому пошкодженню волосся або інструменту.

"Відключіть прилад від електромережі та зачекайте, поки він охолоне. Протріть зовнішню частину стайлера вологою ганчіркою. Не використовуйте гострі або абразивні миючі засоби або продукти, що викликають корозію, і ніколи не занурюйте прилад у воду. Перед увімкненням у мережу дайте йому висохнути протягом кількох годин і використовуйте тільки після того, як він висохне", - попереджає спеціаліст.

Крім того, фахівці радять не використовувати воду або миючі засоби на водній основі для очищення стайлера - це дуже небезпечна практика.

"Також ми не рекомендуємо використовувати серветки, якщо вони не є органічними та біорозкладними, оскільки вони зазвичай містять пластик", - резюмував Стів Елштейн.

Ця концепція також стосується інших стайлінгових інструментів, зокрема плойок, щіток та гребінців.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти