StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чарівні джинси у стилі печворк входять в моду на зиму 2021: фото

15 листопада 2020, 13:38
Рвані джинси пережили невелику трансформацію - тепер в моді моделі з дірками, які хтось неохайно зашив.

Джинси - це більше, ніж просто зручні штани, які завжди виручають, коли здається, що шафа спорожніла і нічого вдягти. Саме тому джинси є майже у кожної жінки. Щоправда, в одних - це класична модель, яка ніколи не вийде з моди, а інші уважно стежать за тенденціями і щосезону купують модні джинси.

Цього року у моді вільні джинси, які дозволяють відчувати себе комфортно – вони не облягають фігуру, і притягують дивним, майже чоловічим силуетом. У нашому матеріалі Неймовірні джинси вільного крою з 80-х повернулися в моду ви можете докладніше дізнатися про одну з модних тенденцій.

Але взимку на нас чекає черговий несподіваний поворот - наймодніші джинси 2021 будуть яскравими. Можливо, ви здивуєтеся, але новітні тенденції джинсів на зиму 2020 2021 - це креативний дизайн і печворк. Це новинка сезону, яка тільки набирає обертів – саме тому ви ймовірніше поки не знайдете такі оригінальні моделі у крамницях.

Справедливості заради відзначимо, що класичні моделі все ще займають ключові позиції на вершині моди – так звані мамині й татові джинси, а також моделі вільного крою все ще дуже популярні. Але будьте готові до змін!

Ми сьогодні розповімо вам про джинси, які входять в моду на зиму 2020-2021 – у нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння трендів.

Модні джинси зима 2020 – на що звернути увагу

Якщо ви любите йти в ногу з часом, і все нове для вас – немов ковток свіжого повітря, то вже сьогодні можете шукати креативні джинси у стилі печворк.

Насправді джинси, як і всі речі з деніму, дуже красиво поєднуються з будь-якими "прикрасами" - складно знайти щось, що може їх зіпсувати. Але якщо ще торік наймодніші джинси були всипані намистинками, то зараз у моду входять моделі з оригінальними вставками і нашивками в стилі печворк.

Модні джинси зима 2020
Модні джинси зима 2020 / Instagram

Відзначимо, за цей модний тренд ми маємо подякувати відомим дизайнерам, для яких повторне використання тканин і речей раптово стало новим важливим змістом. Як і вінтажні речі, які теж знаходять нове життя і заслуговують на "овації", печворк стає величезною модною тенденцією.

У моді класичні джинси з високою талією і прикрасами у стилі печворк, а також варіанти, пошиті з клаптів різних відтінків – вони мають дуже оригінальний і стильний вигляд.

Також у моду входять приголомшливі джинси з бахромою, яка кокетливо звисає по боках.

Модні джинси зима 2020
Модні джинси зима 2020 / Instagram

Якщо вам подобається романтичний стиль - то джинси з вишивкою стануть для вас знахідкою - до того ж наймодніші джинси розшиті повністю.

читайте такожУ моді дивовижні штани з 70-х: з чим носити штани кльош - фотоРвані джинси пережили невелику трансформацію - тепер у моді моделі з дірками, які хтось неохайно спробував зашити - стирчать нитки, місцями дірки не зашиті.

Це новий напрямок у моді на джинси - якщо вмієте шити, то сміливо прикрашайтеся свої улюблені джинси вишивкою, бахромою, клаптями або оригінальними "дірками".

Найголовніше правило - дозволити собі творити. Крім того, можете доповнити образ сумкою у стилі печворк або курткою – виглядатимете чарівно, виграшно і супермодно!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти