StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловіча коротка стрижка французький кроп стала хітом 2020 року - фото

12 жовтня 2020, 04:23оновлено 17 жовтня 2020, 16:36
Короткий французький кроп стане знахідкою для тих чоловіків, які хочуть виглядати мужньо і мріють забути про дзеркало.

Чоловіки можуть дуже довго і терпляче відрощувати волосся, щоб зробити зачіску мрії. Однак вони можуть блискавично ухвалити рішення зрізати волосся і без краплі жалю і докорів сумління розлучаються з пишною шевелюрою.

відео дня

А після певних незручностей, які виникли через жорсткий карантин, багато з них перейшли на максимально коротке волосся. І на передовій модних чоловічих стрижок 2020 на коротке волосся панівну позицію зайняла зачіска французький кроп, або просто кроп, яка "народилася" за часів Другої світової війни.

Завдяки тому, що коротка чоловіча стрижка кроп не надто вибаглива і не вимагає щоденної мороки з укладанням волосся, армія шанувальників у неї збільшується щодня.

Особливо це помітно в модному пабліку Instagram, де в пошуках клієнтів і компліментів розміщують фотографії стрижки просунуті барбери з усього світу.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості чоловічої стрижки 2020 французький кроп, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки цієї стильної зачіски.

Модна чоловіча стрижка кроп 2020 - варіанти і на що звернути увагу

Класичний французький кроп - це коротке волосся ззаду і з боків, а на маківці волосся трохи довше. Сила стрижки - в контрасті між низом і верхом, і він має бути різким. Волосся на маківці можна укласти так, як особисто вам більше подобається - правил немає! Проте зверніть увагу на чубок – якщо хочете виглядати акуратно і строго, тоді чубок треба підрізати рівно.

Короткий французький кроп стане знахідкою для тих чоловіків, які хочуть виглядати мужньо і мріють забути про дзеркало.

За бажання, якщо дозволяє довжина, можна зробити подовжений кроп. Щоправда, щоб така стрижка виглядала ефектно, вам доведеться укладати волосся і приготуватися до частих походів до барбершопу або перукарні для коригування.

Якщо хочете на потилиці більш плавний перехід, то спеціально для вас у моді стрижка французький кроп з фейдом. Але чубок все одно стрижуть рівно - це фішка стрижки.

Стрижка французький кроп 2020-2021 / Instagram
Стрижка французький кроп 2020-2021 / Instagram

Стрижка французький кроп - укладання

Французький кроп традиційно укладається у бік передньої частини обличчя. Але можна експерементувати, адже мода не стоїть на місці, і нерозумно чітко дотримуватися правил стрижки – якщо, звичайно, ви не готуєтеся до фотосесії на цю тему.

Для укладання стрижки кроп використовуйте круглу щітку - вам треба продути феном волосся в тому напрямку, в якому воно має сидіти.

Щоб зафіксувати волосся і надати йому ефектного вигляду, використовуйте трохи воску або глини. Рівномірно розподіліть косметичний продукт волоссям в тому ж напрямку, в якому ви його висушили.

І все - French crop стрижка, яка пасує майже всім чоловікам і хлопцям, готова!

Чоловічі стрижки осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти