StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулася найкоротша чоловіча стрижка мілітарі - фото

28 вересня 2020, 03:11оновлено 28 вересня 2020, 12:35
Ритуальна стрижка для новобранців в армії почала завойовувати симпатії чоловіків у всьому світі.

Чоловічі стрижки осінь-зима 2020-2021 дозволяють змінитися до невпізнання. У цей дивовижний час чоловіки можуть відростити волосся, скільки вистачить сил і терпіння, або підстригти його настільки коротко, що волосини будуть ледь помітними.

відео дня

Є ще один шлях: можна зробити одну з популярних стрижок – андеркат, канадку, британку або навіть кроп з виразним чубчиком. Але у цих стрижок є один недолік - вони багатьом чоловікам здаються занадто "солодкими" і ідеальними. Є чимало й тих, кого відштовхує стрижка тільки через те, що потрібно укладати волосся.

Крім того, пандемія коронавірусу і жорсткий локдаун навесні змусили багатьох чоловіків переглянути свої погляди на стрижку, адже для деяких стало випробуванням те, що не було можливості піти до бербершопа або до звичайної перукарні й підстригтися.

Саме в цей час з'явилася ціла армія тих, хто нарешті зважився відрощувати волосся мрії, і тих, хто плюнув на все і відкрив цирульню удома – у продажу повно машинок для стрижки волосся в домашніх умовах, а найпростішою стрижкою є мілітарі.

Так стрижка мілітарі увійшла в широкі народні маси. Якщо подивитеся в модному пабліку Instagram, то серед великої кількості фотографій модних чоловічих стрижок 2020-2021 побачите і стрижку мілітарі.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості чоловічої стрижки мілітарі 2020-2021, а в нашій фотогалереї зібрані зразки для розуміння того, як ця стрижка виглядає.

Коротка чоловіча стрижка мілітарі 2020

Ні для кого не секрет, що стрижка мілітарі – це ритуальна стрижка для новобранців в армії. І як би це не звучало, але вона з'явилася з однією практичною метою - щоб запобігти поширенню вошей серед армійських таборів.

Суть чоловічої стрижки мілітарі в тому, що треба рівно збрити волосся і залишити мінімальну кількість волосся.

Мілітарі - це найкоротша чоловіча стрижка, далі можна підстригтися тільки налисо.

Стрижка мілітарі 2020 / Instagram
Стрижка мілітарі 2020 / Instagram

Але мало тільки збрити волосся машинкою. Зверніть увагу на деталі, які з простої стрижки зроблять модний і стильний варіант. Важливо зробити рівну окантовку, наприклад, в моді рівний, як під лінійку, зріз чубчика.

Крім того, можна додати креативності – верхівку зробити трохи довшою, ніж волосся на всій голові, або додати чубок.

Стрижка мілітарі не потребує укладання, що заощадить купу часу і нервів.

Кому пасує стрижка мілітарі?

У зв'язку з тим, що стрижка в стилі мілітарі відкриває повністю обличчя, то пасує не всім. Звичайно, за бажання – якщо очі горять - кожен чоловік може зробити стрижку мілітарі. Але якщо у вас обличчя не овальної або прямокутної форми, то краще від цієї стрижки відмовитися.

І навпаки, сміливі власники обличчя овальної і прямокутної форми віддадуть належне цій стрижці, яка додасть їх образу мужності і героїзму.

Стрижка мілітарі пасує чоловікам різного віку і статусу – головне, дозволити собі такий ультракороткий варіант "під нуль" і не боятися стати для всіх відкритою книгою.

Чоловічі стрижки осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти