StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Манікюр 2020 новинки – в моді манікюр кульбаба і різні руки - фото

22 квітня 2020, 23:44оновлено 6 травня 2020, 00:06
Манікюр сьогодні народжується з тих лаків для нігтів, які є під руками, але він красномовний і життєствердни.

Манікюр 2020 нарешті ожив. Одразу відчувається, що жінки потроху почали опановувати мистецтво створення манікюру в домашніх умовах, і активно відточують майстерність.

відео дня

Крім того, манікюр раптово вирвався на свободу і віддав себе тим, хто жадає творчості, нових ідей і свіжого вітру.

Весняний манікюр 2020 сьогодні випромінює настрій всіх жінок світу, вражає яскравістю і підкорює неординарністю.

Манікюр сьогодні народжується з тих лаків для нігтів, які є під руками, але він красномовний, життєствердний і неймовірно ніжний.

Плодами своєї майстерності й творчості жінки з неприхованим задоволенням активно діляться в Інстаграм - там всі тренди, мода і дух цього складного часу.

Главред зібрав свіжі новинки манікюру 2020 – подивіться нашу фотогалерею, там зразки стильних варіантів дизайну нігтів в домашніх умовах.

Модний манікюр весна 2020 – новинки

Стильний манікюр написи на нігтях

З цілком зрозумілих причин у моду повернувся манікюр написи на нігтях, або листи на нігтях – кому як більше подобається. Минулого року цей манікюр сприймався швидше як дивина і каприз, ніж тренд. Сьогодні такий вид "спілкування зі всесвітом", як манікюр з написами, отримав друге дихання. В основному написи роблять на нігтях тілесних відтінків, але трапляються найнеймовірніші варіанти. Що жінки пишуть на нігтях? Те, що їх хвилює, про що мріють, і що думають про сьогоднішні події. Спробуйте, цей манікюр 2020 весна щось на кшталт терапії.

Гарний манікюр різні руки

Назва говорить сама за себе - в моді манікюр, коли на кожній руці свій колір, свій дизайн і навіть стиль. Це свіжий тренд, який активно завойовує серця всіх тих, хто хоче від світу все і одразу. Хіба у вас ніколи не бувало – подобається темний лак і світлий, і ніяк не можете вибрати. Беріть обидва, нехай одна рука буде світлою, а інша – темною. Модна тенденція – на одній руці нігті пофарбовані в яскравий колір без прикрас, а на іншій – з малюнками. Зверніть увагу, манікюр різні руки – знахідка для тих, кому складно лівою (або правою – залежить від того, у кого яка рука головна) малювати красу.

Ніжний манікюр кульбаба

Вибився у народні тренди дивовижний манікюр кульбаба. До речі, кульбаба – це символ сонця, світла, вірності і щастя. Скоріше за все ті, хто малює на нігтях цю красу, не замислюються про сенс, але чисто підсвідомо їх вибір зрозумілий – сьогодні всі хочуть сонця, світла і побільше відчуття щастя. Що стосується дизайну нігтів, то кульбаб багато не буває – можете намалювати на безіменному нігтику кульбабу, а можете посипати ними всі нігті. У будь-якому випадку, цей манікюр – маленький шедевр, перед яким встояти складно. Творіть і насолоджуйтеся красою на своїх нігтях!

читайте такожГарний манікюр удома – в моді нігті кольору бузку та лимонний манікюр: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, весняний манікюр бірюзового кольору відмінно поєднується з тілесними відтінками, рожевим, білим і чорним. Свіжа модна тенденція - один-два нігтики покрити білим лаком, інші бірюзовим, при цьому на білому малюється морська хвиля. Виходить розкішний манікюр 2020 весна і літо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти