StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літній манікюр: у моді кавуни на нігтях, кокоси і неоновий манікюр – фото

5 липня 2020, 15:50
Жінки обожнюють мріяти, і дуже часто свої бажання візуалізують на нігтях.

Рукам пощастило більше, ніж обличчю (точніше, макіяжу, який зараз змушений уживатися з маскою), тому манікюр сьогодні набрався фарб, став соковитим, немов солодкий фрукт, і влаштував справжній карнавал. Усе найнеприємніше манікюр 2020 вже пережив навесні, коли салони краси опинилися під замком. Звичайно, чимало жінок тоді озброїлися манікюрними наборами і стали відточувати майстерність нейл-арту в домашніх умовах.

відео дня

Літо для манікюру почалося чудово – він, принаймні, припинив бути болючим місцем, тобто за бажання можна записатися до майстра і зробити наймодніший дизайн нігтів.

До речі, щодо дизайну – популярний паблік Instagram перетворився на справжню квіткову клумбу, фруктовий сад і зоопарк – це те, що зараз найчастіше жінки всього світу малюють на своїх нігтях.

Незалежно від того, чи ви продовжуєте робити манікюр удома самостійно, або користуєтеся послугами профі, дизайн нігтів почав активно змінюватися. Якщо ще кілька тижнів тому багато жінок малювали хмари на нігтях, які вони виглядали з вікон і балконів, то сьогодні акценти інші.

Главред зробив свіжу добірку модних варіантів дизайну нігтів на це літо – те, що подобається, що має попит і що сьогодні малюють на нігтях у всьому світі. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею – там кращі зразки для натхнення.

Модний манікюр 2020 – що намалювати на нігтях

Кавуни на нігтях

Жінки обожнюють мріяти, тому на нігтях раптово ожило нове бажання – кавуни. Щоправда, на них чекати ще принаймні місяць, але зате на нігтях їх можна малювати вже сьогодні. Одні малюють смугасту скоринку кавуна, інші – соковиту серцевину. Можна намалювати кавун на декількох нігтиках, прикрасити ним французький манікюр, або взагалі всі нігті "посипати" шматочками кавунів з чорним насінням.

До речі, майстри манікюру пишуть в соцмережах, що кавунам світле майбутнє у 2020 році ніхто не обіцяв – всі думали, що того року тренд пішов. Але, як бачимо – кавуни знову мають попит.

Літній манікюр 2020
Літній манікюр 2020 / Instagram

Кокоси на нігтях

Літній манікюр приховує в собі ще одну заповітну мрію мільйонів – про острови, блакитний небосхил, пальми, кокоси, ананаси та інші екзотичні фрукти. Кордони лише відкривають, літаки тільки запускають, але не до всіх країн впускають туристів з нашої країни – саме тому став актуальним цей ніжний манікюр.

Можете "нафарширувати" нігті екзотикою, а можна, наприклад, зробити білу або молочну основу, і додати на один-два нігтика розбитий кокос або пальмову гілку.

Літній манікюр 2020
Літній манікюр 2020 / Instagram

Неоновий манікюр

Ми вже говорили про те, що влітку буде справжній вибух емоцій, адже весна пройшла без барв. І ось настав час найсміливішого манікюру – зверніть увагу на насичений і гучний жовтий, помаранчевий, салатовий, а також червоний, жовтий і синій лаки, які настільки самодостатні, що прикрашати їх малюнками не обов'язково. Також можна зробити манікюр градієнт – всі кольори на нігтях. Крім того, неонові кольори – ідеальна основна для екзотичних фруктів і квітів.

Літній манікюр 2020
Літній манікюр 2020 / Instagram

Якщо ви хочете спокійніший варіант - зробіть френч з неоновими смужками по краю нігтя – вийде дуже гарний манікюр. Особливе місце в літньому манікюрі займає неоновий жовтий колір, що нагадує яєчні жовтки – це приголомшлива основа для всіляких варіантів дизайну.

Літній манікюр 2020
Літній манікюр 2020 / Instagram

Раніше повідомлялося, літній французький манікюр на короткі нігті буде жовтим, помаранчевим і веселковим – тому що хочеться радості і приємних емоцій. Зверніть увагу, що смужка біля краю нігтя – дуже тоненька, майже символічна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти