StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ключове правило стилю Вікторії Бекхем: як завжди виглядати шикарно

15 березня 2024, 18:25оновлено 16 березня, 18:16
Вікторія Бекхем стала синонімом високої моди, запустивши власну дизайнерську лінію. Як Вікторія Бекхем досягає свого шикарного і вишуканого стилю.
Ключове правило стилю Вікторії Бекхем: як завжди виглядати шикарно
Стиль Вікторії Бекхем - як завжди виглядати шикарно / Колаж Главред, фото: instagram.com/victoriabeckham, скріншот із відео

Колись Вікторія Бекхем була відома тим, що співала у гурті Spice Girls. Однак вона взяла собі прізвисько "Posh" і пішла далі, започаткувавши власну лінію модного одягу у 2008 році. І з того часу бренд стає дедалі сильнішим.

Але як же вона досягає свого шикарного та вишуканого стилю, який їй так добре вдається?

Зазначається, що у Вікторії Бекхем є суворе правило стилю, якого вона завжди дотримується, щоб залишатися модною. І копіювання цього правила може означати, що ви також піднімете свій рівень стилю.

відео дня

Як повідомляє The Sun, Вікторія любить носити вбрання одного кольору, а потім поєднувати інші відтінки за допомогою аксесуарів.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як фарбуватись для того, аби виглядати молодше, рекомендуємо наш матеріал: Як виглядати молодше: цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50.

Це правило стилю випробувала на собі модна інфлюенсерка Моллі Кемпсі, яка скопіювала модне правило Вікторії, щоб перевірити, чи це просто хайп, чи воно справді працює. У своєму відео в TikTok Моллі показала своїм 340 000 підписникам зібраний нею образ Вікторії, який вона використовує.

"Я почну з пари темно-синіх джинсів з широкими штанинами".

Потім Моллі одягла обраний нею верх - кашеміровий джемпер Uniqlo тієї ж кольорової палітри.

"Кашемір - це те, про що ви повинні знати в цьому сезоні", - додала вона.

Потім інфлюенсер вирішила, як розбити вбрання на частини, представивши ремінь, сумку і взуття різних кольорів.

Дивіться відео про те, яке головне правило стилю Вікторії Бекхем:

@molliecampsie

In love with this victoria beckham styling tip ? links and sizes in bio always

♬ original sound - Mollie Campsie

"У мене чоловічий ремінь, тому що мені не пасують жіночі - великі і владні хлопці. Потім я взую білі конверси на платформі - це дуже недооцінене взуття. Я люблю цей свіжий білий колір", - зазначила блогерка.

Потім Моллі додала кілька простих золотих обручів і бежеву сумку, а завершальним штрихом стало темно-синє пальто від John Lewis.

Демонструючи свій завершений образ, Моллі зізналася, що "закохана в цю пораду від Вікторії Бекхем".

"Мені подобається, мені комфортно і я відчуваю себе дуже стильно", - резюмувала вона.

Порада щодо стилю з'явилася, коли Вікторія дебютувала в авангардному образі на своєму показі на Тижні моди в Парижі.

Що відомо про Вікторію Бекхем

Вікторія Керолайн Бекхем (народилася 17 квітня 1974 року) - англійська модельєрка, співачка і телеведуча. Вона стала відомою в 1990-х роках як учасниця дівочого гурту Spice Girls, в якому вона отримала прізвисько Posh Spice. З більш ніж 100 мільйонами проданих записів по всьому світу, група стала найбільш продаваною жіночою групою всіх часів. Після розпаду Spice Girls у 2001 році Бекхем підписала контракт з Virgin Records, на якому вона випустила свій дебютний сольний альбом, який став одним з двох синглів, що увійшли до британського хіт-параду Top 10, повідомляє Вікіпедія.

Бекхем став міжнародно визнаною іконою стилю та модельєром. Після гучної співпраці з іншими брендами вона запустила однойменний лейбл у 2008 році, а в 2011 році - більш дешевий (дифузійний) лейбл. Лейбл Victoria Beckham був названий дизайнерським брендом року у Великій Британії в 2011 році; в 2012 році бренд був оцінений як головний представник бізнес-інтересів сім'ї Бекхемів.

2017 року Бекхем була нагороджена орденом Британської імперії за заслуги перед індустрією моди. Вона одружена з колишнім футболістом асоціації Девідом Бекхемом, і у них четверо дітей, в тому числі Бруклін і Ромео. Станом на травень 2019 року спільні статки пари оцінюються в 355 мільйонів фунтів стерлінгів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти