StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вікторії Бекхем весело відреагувала на те, що стане бабусею

17 лютого 2024, 21:20
Знаменитість поставили в незручну ситуацію.
Вікторія Бекхем здивувалася питанню
Вікторія Бекхем здивувалася питанню / Колаж Главред, фото Instagram/victoriabackhem

Вікторія Бекхем, можливо, жінка багатьох талантів, але вона не готова додати до свого резюме слово "бабуся".

За інформацією Page Six, зірка запанікувала, коли під час недавнього інтерв'ю журналу Vogue, її запитали, чи готова вона стати бабусею.

"Ісус. Що?! Уууу. Почекай, - відповіла вона, явно розсерджена. "Я не думаю, що це станеться просто зараз, якщо ви, хлопці, не знаєте чогось, чого не знаю я, цього поки не відбувається".

відео дня

Старший син Вікторії та Девіда Бекхема Бруклін одружений з акторкою Ніколою Пельтц із квітня 2022 року. Через кілька місяців після їхнього екстравагантного весілля Бруклін, якому зараз 24 роки, зізнався, що хоче завести від своєї дружини 10 дітей.

"Я завжди хотів бути молодим батьком", - сказав він Entertainment Tonight. "Я б хотів найближчим часом обзавестися сім'єю, але тоді, коли моя дружина буде готова".

Коли Бруклін і 29-річна Пельц будуть готові вступити в наступний етап свого життя, у Вікторії вже є деякі ідеї про те, як би вона хотіла, щоб її називали.

"Востаннє, коли я була з редактором Vogue Анною Вінтур, я запитала: "Анно, як тебе звати твої онуки?" І вона сказала мені: "Анна", - згадує вона.

"І я подумав: ну, це дуже елегантно, тож, можливо, я виберу цей шлях", - додала вона.

Нагадаємо, раніше Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри. Шикарна "перчинка" вдається до вельми екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Також дружина Девіда Бекхема посвітила принадами в піджаку на голе тіло, за що знову нарвалася на жорстку критику від недоброзичливців. Її новий образ викликав масу пліток і досужих пліток.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти