StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Запаморочливі сумки з 30-х увійшли в моду на осінь-зиму: фото

3 листопада 2020, 15:40
Сумка має викликати почуття захоплення. Якщо ви теж так думаєте, то шукайте у продажу карколомні сумки з великими декоративними пряжками.

Осінь і зима – депресивна пора, а нова сумка – відмінний антидепресант. І якщо подумки ви зайшли в глухий кут і відчуваєте, що настрій вимагає перезавантаження, то саме час вибирати аксесуар, який точно надихне, підбадьорить і вдихне в вас силу на черговий життєвий ривок.

відео дня

Попри пандемію, яка кардинально вплинула на все, що відбувається, дизайнери створили для всіх жінок світу багато приголомшливих варіантів модних сумок. Кожна щось для себе точно знайде цього сезону. У нашому матеріалі Помпезні сумки із застібкою поцілунок стануть трендом осені та зими ви можете дізнатися про деякі модні сумки на осінь-зиму.

Серед сумок, які мають стати зручною прикрасою повсякденного життя, в сезоні осінь-зима ви знайдете милі й цікаві моделі, з якими в будь-яку погоду і в будь-якій ситуації ви почуватимете себе впевнено і неперевершено.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші сумки, які зараз у трендах і можуть стати потужними "вітамінами" для вашої душі. Крім того, ми зібрали для вас фотогалерею, в якій зібрані актуальні зразки.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021: гарячі тренди

У трендах феєричні сумки з ланцюгами

Для тих, хто шукає яскраву сумку, яка голосно заявить усьому світу про вас, спеціально створений цей аксесуар з ланцюжками. Розмір, форма і відтінок значення не мають. Сила цієї сумки в деталях, а саме в ланцюжках. Примітно, що поряд з металевими, в моду прийшли масивні пластикові ланцюжки, які виглядають фантастично. Однак не завжди ланцюжок має практичну роль – в багатьох моделях незвичайні ланцюжки виконують роль декору.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021
Модні сумки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

У моду повернулися сумки-бродяги

Сумки серпастої форми під назвою "бродяги", або hobo bag родом з 30-х, знову на передовій моди. На особливу увагу і оплески заслуговують моделі, які візуально імітують плетіння, а також замшеві варіанти. Такі сумки характерні зручною ручкою, що дозволяє носити сумку і на плечі, і просто в руці. Зверніть увагу, що в осінньо-зимовому сезоні ви знайдете сумки-бродяги різних розмірів і часом дуже незвичайних форм.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021
Модні сумки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Сумки з ефектними декоративними пряжками

Сумка має викликати почуття захоплення. Якщо ви теж так думаєте, то шукайте у продажу карколомні сумки з великими декоративними пряжками невимовної краси. Фішка в тому, що пряжка має "з'їдати" всю увагу – її має бути видно здалеку. Має бути відчуття, що пряжка "завелика" для сумки, хоча насправді – це просто модний тренд 2020-2021.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021
Модні сумки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Сумки у клітинку з англійським шармом

Якщо ви уважно стежите за модою, то повз вас не мала пройти клітинка - Мода 2020 подарувала нам цей затишний, яскравий і дуже теплий принт, щоб наше життя стало трохи кращим. Жіночі сумки в клітинку стануть порятунком для тих, хто хоче легко додати оригінальності образу, зробити його цікавим і вишуканим.

читайте такожУ моду повернулися ботильйони з 50-х з королівською привабливістю - фотоТака сумка розкішно виглядає з пальто класичного монохромного забарвлення – почуватимете себе королевою.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021
Модні сумки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Які ще сумки в моді в сезоні осінь-зима 2020-2021:

  • Хіт сезону - в'язані сумки.
  • Новинка сезону - сумки у формі півмісяця.
  • Сумка-трапеція знову на вершині моди.
  • Усе ще актуальні мікросумки в комплекті з величезними сумками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти