StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помпезні сумки із застібкою поцілунок стануть трендом осені та зими: фото

27 вересня 2020, 06:26оновлено 27 вересня 2020, 14:08
Ретро-сумки осінь-зима 2020-2021 напрочуд елегантні, і для всіх тих, хто хоче підкреслити свій статус, вони стануть знахідкою.

Модні сумки часом знаходять своїх власниць дуже непередбачувано - вони на кшталт твору мистецтва викликають певні емоції, чіпляють за душу, і вже встояти перед ними неможливо.

відео дня

Інші до вибору сумки підходять практично: намагаються наперед продумати, з чим її носитимуть, і ретельно оцінюють її внутрішній простір. Для таких важлива універсальність сумки і її практичність, і жодна знижка не спокусить їх купити якусь ексклюзивну модель унікальної форми.

Є чимало тих, хто намагається наздогнати моду, і змінює сумки щосезону. Водночас багато жінок купують нову сумку тільки тоді, коли стару вже не можна відремонтувати.

Погляди на сумки у кожної жінки свої, однак усі так чи інакше стежать за трендами і завжди із задоволенням готові розглядати стильні сумки на полицях і вітринах магазинів. Саме тому дуже часто модна сумка – це предмет гордості одних і заздрості інших, адже приголомшлива сумка вабить, немов магніт, вона окрилює і надихає.

Ми сьогодні розповімо вам про три наймодніші і найяскравіші сумки сезону осінь-зима 2020-2021. У нашій фотогалереї ви знайдете зразки - для розуміння того, що в трендах і заслуговує на вашу увагу.

Модні сумки осінь-зима 2020-2021

У моді ретро-сумки із застібкою "поцілунок"

Однією з найбільших модних тенденцій сезону осінь-зима 2020-2021 є повернення помпезних ретро-сумок із застібкою поцілунок і на ланцюжку. Такі ефектні і дуже жіночні сумки ви знайдете, наприклад, у Max Mara і Bottega Veneta - вони ідеально пасуватимуть під будь-який осінньо-зимовий образ і додадуть йому родзинки.

Водночас модні ретро-сумки осінь-зима 2020-2021 дуже елегантні, і для всіх тих, хто хоче підкреслити свій статус, вони стануть знахідкою.

Модні сумки осінь-зима / Instagram.com
Модні сумки осінь-зима / Instagram.com

Ці сумки бувають не тільки мініатюрними, як ридикюль з 18 століття, який, власне, і став основою для цієї сумки. Насправді в продажу вже сьогодні можна знайти цілком місткі варіанти, які достойно оцінять навіть прихильниці практичних речей.

читайте такожНесподіваним модним трендом осені-зими став білий одяг - фотоВідзначимо, ще однією перевагою цих модних сумок є те, що вони представлені в оригінальних барвистих кольорах і виконані з різних матеріалів. Романтичні натури можуть звернути увагу на всілякі тканинні варіанти з візерунками або модними принтами, а для тих, хто хоче показати впевненість в собі – спеціально створені шкіряні сумки.

Модні сумки осінь-зима / Instagram.com
Модні сумки осінь-зима / Instagram.com

У трендах шкіряні в'язані сумки

Незвичайним і дивовижним трендом осені-зими 2020-2021 є текстуровані шкіряні сумки. В'язані, стьобані або ткані сумки зі шкіри стануть не тільки візитівкою цього сезону, але й обов'язково залишать незабутній слід в історії моди.

читайте такожЧудові пальта з британським акцентом модно носити цієї осені - фотоЦі модні сумки виглядають дуже по-домашньому - вони візуально додають образу м'якості, чим уже встигли завоювати серця і увагу багатьох жінок у всьому світі. Модний паблік Intsagram у прямому сенсі тріщить по швах від фотографій культових шкіряних сумок Bottega Veneta.

Модні сумки осінь-зима / Instagram.com
Модні сумки осінь-зима / Instagram.com

Якщо ви шукаєте обновку на цю осінь і зиму, і ваша мета – отримати найтрендовішу сумку, яка вигідно підкреслить те, що ви йдете в ногу з часом, то вибирайте текстуровану сумку і не прогадаєте.

Сумки з бахромою знову в моді

Бахрома повернулася в моду, і сумки з бахромою теж. Бабця-Мода не припиняє подорожувати в часі, і привезла нам з 70-х цей карколомний тренд. Перед ремінцями, що звисають, дуже важко встояти - вони, немов маяк в нічному океані, заворожують. Особливо неможливо очей відірвати, коли ви йдете, а бахрома, як хвиля – біжить, шумить, колишеться.

Модні сумки осінь-зима / Instagram.com
Модні сумки осінь-зима / Instagram.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти