StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чорний новорічний манікюр 2021 - феєричні ідеї дизайну нігтів: фото

15 грудня 2020, 16:15
Чорний манікюр на Новий рік 2021 поза конкуренцією, адже будь-які блискучі елементи на чорному тлі виглядають ефектно й навдивовижу.

Ви все ще вважаєте чорний манікюр похмурим і нудним? Тоді ви просто не стежите за трендами й новинками в нейл-арті. Річ у тім, що останнім часом чорний колір вийшов за межі варіанту для дівчат, які хочуть справити враження й здаватися зухвалими та сильними. З легкої руки майстрів манікюру чорний лак став основою наймодніших, дуже стильних і елегантних варіантів дизайну нігтів. А Новий рік 2021 - відмінна нагода зробити розкішний чорний манікюр!

Так як ми будемо зустрічати рік Білого металевого Бика, то ваш новорічний манікюр 2021 може бути витканий зі срібла. У нашому матеріалі Наймодніший зимовий манікюр 2020 - сріблястий манікюр і сині нігті можете докладніше дізнатися про стильні варіанти дизайну нігтів на зиму.

Але чорний манікюр на Новий рік 2021 поза конкуренцією. По-перше, будь-які блискучі елементи на чорному тлі виглядають ефектно, красиво й дуже святково. По-друге, як основу ви можете використовувати глянсовий або матовий лак.

Крім того, чорні нігті можна прикрасити всім, чим хочете. Їх можна урізноманітнити, використовуючи візерунки, вензелі або акрилову пудру з блискучою структурою. Ефектним і фантастичним доповненням до чорного манікюру на Новий рік 2021 стане техніка битого скла.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти чорного новорічного манікюру 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Чорний новорічний манікюр 2021 – на що звернути увагу

Манікюр на Новий рік 2021 чорний з золотом і сріблом

Найпростіший, але найвдаліший варіант дизайну нігтів для святкування Нового року 2021 й зустрічі його власника – Бика – це пофарбувати нігті чорним лаком, і за допомогою сріблястого або золотистого лаку намалювати силует ялинки, подарунка, сніговика, ялинкової іграшки, сніжинки й навіть бичка. Можна просто додати трохи блиску на чорні нігті - вийде скромно, але зі смаком.

 Чорний новорічний манікюр 2021
Чорний новорічний манікюр 2021 / Instagram

У будь-якому разі, в моді лаконічність. А ручний розпис зробить ваші нігті неповторними й оригінальними. Також можете використовувати для прикрашання нігтів стрази – саме для новорічного свята вони будуть дуже доречні!

Чорний новорічний манікюр з малюнками

Модний новорічний манікюр 2021 - це також чорні нігті, прикрашені сніжинками й усілякими тематичними наклейками, присвяченими довгоочікуваному святу. Тільки не додавайте занадто багато малюнків.

 Чорний новорічний манікюр 2021
Чорний новорічний манікюр 2021 / Instagram

Можна трохи оживити чорний манікюр - для цього пофарбуйте кілька нігтів білим або нюдовим лаком, і використовуйте їх, немов полотно для малювання. Ви можете малювати різні зимові або присвячені святам малюнки, використовуючи червоний, синій, зелений, білий і будь-який інший лак.

Чорний французький манікюр на Новий рік 2021

Френч - теж відмінний варіант для того, щоб зустріти 2021 рік. Особливо такий манікюр пасуватиме тим, хто вдягне елегантну сукню. Головне, додати деталі. Наприклад, чорний французький манікюр можна доповнити сріблястим або золотистим лаком з глітером.

 Чорний новорічний манікюр 2021
Чорний новорічний манікюр 2021 / Instagram

Крім того, для чудового настрою прикрасьте ваш новорічний френч сніжинками або крихітними зірочками. На перший погляд, банально, але це класика, і вона зараз актуальна, як ніколи.

читайте такожСтильний блакитний манікюр на Новий рік 2021 - фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти