StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блакитний манікюр весна 2020 – ніжний френч та фольга на нігтях: фото

3 травня 2020, 08:15оновлено 3 травня 2020, 19:17
Якщо вам потрібен найніжніший манікюр – блакитний з цим завданням чудово впорається.

Блакитний манікюр у кожного викликає свої емоції, але малоймовірно, що серед них є роздратування і агресія. Навпаки, колір води й неба, символ надії та мрій відмінно заспокоює.

відео дня

Тому якщо шукаєте спокою і гармонії – створюйте на нігтях весняний манікюр 2020 блакитного кольору.

Зараз, коли до наших вікон чи не щодня зазирає чисте блакитне небо і дарує нам надію на те, що все буде добре, все частіше на руки проситься блакитний манікюр.

З іншого боку, блакитні нігті – це вже класика: змінюються акценти, малюнки, відтінки, а блакитний манікюр завжди актуальний.

Крім того, блакитний манікюр, як білий і чорний, наче полотно - він відкриває величезне поле для творчості та є ідеальною основою для малюнків. Лак блакитного відтінку в поєднанні з рожевим, бузковим, кораловим, світло-рожевим, жовтим, яскраво-синім, темно-синім, сірим, білим і чорним – це завжди дуже виграшні комбінації, які виглядають чудово. Якщо вам потрібен найніжніший манікюр – блакитний з цим завданням чудово впорається.

Главред зібрав модні варіанти дизайну блакитного манікюру з Instagram, а в нашій фотогалереї – свіжі зразки, які доведуть вам, що блакитний манікюр – це стильно, модно і дуже позитивно!

Модний манікюр весна 2020 блакитний – стильні варіанти дизайну нігтів

Фольга на нігтях

Стрази залишилися в минулому, це вчорашній день. Якщо потрібен вишуканий і розкішний варіант блакитного манікюру, то можна один-два нігтика прикрасити фольгою. Фольга на нігтях створює неймовірний ефект, разом з тим немає навіть натяку на вульгарність.

Блакитний манікюр з геометрією

Геометрія на нігтях увійшла в моду не так давно, тому актуальна і зараз. Блакитний манікюр з геометрією, а також поздовжніми смужками виглядає дуже лаконічно і просто, а загальне враження від нього – неймовірний захват, бо це напрочуд гарний манікюр.

Подвійний френч

Блакитний колір і всі його відтінки відмінно поєднуються з тілесним, тому якщо ваш улюблений манікюр – це френч, то обов'язково спробуйте його з блакитним лаком. Крім того, можна зробити подвійний французький манікюр – скажімо, візьміть два відтінки блакитного лаку, і розділіть усмішку на дві частини – контрасти зачаровують.

Блакитний манікюр з морською хвилею

Морська лагуна, блакитна ніжність – це те, чого часом бракує для гарного настрою. Манікюр з хвилею, яка нагадує море – це свіжий тренд і відмінна ідея для чудового манікюру на весну і літо.

читайте такожМанікюр весна 2020 новинки: метелики на нігтях і манікюр фуксія - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, весняний манікюр бірюзового кольору відмінно поєднується з тілесними відтінками, рожевим, білим і чорним. Свіжа модна тенденція – один-два нігтика покрити білим лаком, інші бірюзовим, і на білому намалювати морську хвилю. Виходить розкішний манікюр 2020 весна і літо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти