StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші жіночі стрижки для квадратного обличчя на весну 2020 - фото

29 лютого 2020, 22:15оновлено 3 березня 2020, 22:28
Щоб пряму і трохи важку лінію підборіддя "полегшити", потрібно візуально витягнути обличчя. З цим завданням легко впораються легкі кучері або хвилі.

Як гарно, що всі ми різні. І якщо в юності і навіть в молодості ми занадто близько до серця беремо всі свої, на перший погляд, недоліки, то з часом, коли вчимося приймати себе, розуміємо, що ми прекрасні.

відео дня

Всі жінки гарні, головне – знайти свою стрижку, яка найбільш вдало підкреслить плюси, і замаскує те, що нам здається мінусом, а також колір волосся, який буде гармонійно поєднуватися з кольором наших очей.

Коли жінка дивиться на себе в дзеркало і бачить там стильну красуню, у неї починають сяяти очі. А якщо жінка подобається сама собі, то оточуючі обов'язково прочитають це в її очах.

Вже весна розпаковує свої валізи, набиті всілякими квітами і сонячними днями – саме час зайнятися собою. Через не хочу і не можу - заради щасливої посмішки в дзеркалі, яка надасть крила і змусить вірити в краще.

Мода 2020 підготувала кілька сюрпризів для власниць квадратної форми обличчя. І навіть якщо вам здається, що ви вже знайшли ту єдину зачіску, яка підходить вам, все одно, важливо враховувати тенденції і віяння часу. Не треба забувати, що ми з вами стоїмо на порозі нового десятиліття, і вкрай важливо, щоб стрижка не тільки підходила до вашого обличчя, але і була стильною

Главред дізнався, які стрижки та зачіски для квадратного обличчя будуть модними в 2020 році, а в фотогалереї – найсвіжіші зразки. До речі, квадратне обличчя – це коли лінія підборіддя пряма.

Модні жіночі стрижки для квадратного обличчя 2020 – головні тренди

Довгі локони або хвилі

Щоб пряму і трохи важку лінію підборіддя "полегшити", потрібно візуально витягнути обличчя. З цим завданням легко впораються легкі кучері або хвилі. Якщо ви при цьому освітлите волосся, то отримаєте ідеальне рішення. Хоча можна обійтися і без освітлення, головне – локони і хвилі.

Легка коса

Якщо у вас довге волосся, а локони і хвилі – це не ваш стиль, тоді заплетіть легку косу, при цьому укладіть її на бік. Така зачіска чудово врівноважує обличчя і додає образу ніжності. При цьому врах*йте – важливо, щоб деякі пасма злегка звисали на обличчя.

Кучері

Якщо у вас середнє волосся, або, скажімо, каре, то зробіть модні в 2020 році кучері – і ви побачите, як швидко змістяться акценти з підборіддя на волосся. Якщо при цьому волосся пофарбувати в яскравий колір – то навряд чи хтось зверне увагу на ваше підборіддя, а ви переконаєтеся, що проблема у вашій голові, тобто в думках.

Лоб з багатошаровим чубчиком

Якщо ви любите гладке волосся, і у вас видовжене пряме каре, тоді вам потрібно врахувати один важливий момент - пряме волосся з рівним зрізом підкреслює лінію підборіддя. Для того, щоб обличчя врівноважити, потрібен подовжений, багатошаровий чубчик на бік. І ось подовжене каре, або як ще його називають – лоб – грає іншими фарбами, а ваше обличчя виглядає більш ніжним і м'яким.

Каре до підборіддя з чубчиком

Ця стрижка – магічна. Звичайне каре до підборіддя для власниць квадратного обличчя – одна з найбільш вдалих стрижок. Головне – зробити гарний прямий чубчик, який підкреслить красу очей і усуне всі акценти на лінію лоба.

Асиметричний короткий боб з чубчиком

Якщо у вас коротке волосся, то найкращий спосіб візуально подовжити обличчя – це зробити асиметрію. Цей бічний чубчик, який подовжує одну із сторін обличчя – немов чарівна паличка, яка розмиває квадратні риси обличчя.

Багатошарове волосся

Подовжений бічний чубчик і пасма різної довжини на довгому або середньому волоссі – гарний варіант для тих, хто не любить чітких ліній і цінує свободу. Тут результат залежить від майстерності перукаря – важливо, щоб пасма додавали образу ніжності, а не підкреслювали лінію підборіддя.

читайте такожЖіночі стрижки для круглого обличчя - наймодніші зачіски 2020: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, стрижка шеггі, яка зараз переживає справжній ренесанс, дозволяє без особливих зусиль додати обсягу короткому, середньому і довгому волоссю. Жіноча стрижка шеггі на тонке волосся 2020 – це хаотичні пасма, які в результаті роблять шевелюру кудлатою і розкішною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти