StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Весняний манікюр - в моду повернулися нігті з 70-х та жовтий манікюр: фото

16 лютого 2020, 23:15оновлено 21 лютого 2020, 18:16
Вже дуже скоро нас чекає найкращий манікюр, який не залишить байдужим нікого. Готуйтеся радіти, блищати й вражати!

Всі ми з нетерпінням чекаємо весни, а разом з нею – і позбавлення від важких пальто, рукавиць, шапок і чобіт. Передчуття це чимось схоже на очікування нового року – повітря сповнене надіями на диво.

відео дня

А чудо буде! Ось взяти, хоча б, манікюр – на весну мода 2020 підготувала справжній вибух позитиву.

До речі, якщо на початку року ми спостерігали переважання нюдового манікюру, мінімалізму і безлічі варіантів дизайну нігтів з прозорими вставками, то зараз нас чекає калейдоскоп фарб.

Вже дуже скоро нас чекає найкращий манікюр, який не залишить байдужим нікого. Готуйтеся радіти, блищати й вражати!

Главред зібрав наймодніші й найсвіжіші ідеї дизайну весняного манікюру 2020 в фотогалерею.

Манікюр весна 2020 – свіжі ідеї дизайну нігтів

Манікюр з півмісяцями

Лаки спокійних пастельних відтінків заграють фарбами, якщо зробити приголомшливий манікюр з півмісяцями - ці півмісяці біля основи нігтика повинні бути білими і досить об'ємними. Скажімо так, якщо в манікюрі френч посмішка в цьому році стала тоненькою, то в манікюрі з півмісяцями сам півмсяць став більшим.

Маникюр весна 2020
Манікюр з півмісяцями весна 2020 / Instagram

Нюдовый френч

Французький манікюр в 2020 році повернувся до трендів, і він постійно змінюється. Весняний манікюр френч стає більш яскравим. Зробіть нюдову основу, а усмішку – оранжевого кольору або салатового – вийде дуже модний френч сезону весна 2020. І ще – важливий штрих – це крапки ближче до основи кожного нігтика.

Маникюр весна 2020
Нюдовий френч весна 2020 / Instagram

Подвійний френч

Французький манікюр з двома посмішками замість однієї – хіт сезону. А на весну готуйтеся до дзеркального, або двосторонньою френчу. Суть його в тому, що ви малюєте тоненьку усмішку і на краю нігтика, і біля його основи. Це дуже незвичайний, але шалено красивий манікюр.

Маникюр весна 2020
Подвійний френч весна 2020 / Instagram

Мигдалеподібні нігті

Нігті родом з 70-х знову в моді. Дозвольте собі вийти за межі звичної форми нігтів і зробіть розкішний манікюр. Якщо форму зробили – тоді покривайте нігті будь-яким яскравим лаком – і ви в тренді.

Маникюр весна 2020
Мигдалеподібні нігті весна 2020 / Instagram

Жовтий манікюр

Взагалі навесні жовтий колір буде панувати в одязі – модні пальто, куртки та плащі жовтого кольору вже починають підкорювати серця жінок всього світу. Ніжний манікюр жовтий – помітна модна тенденція прийдешньої весни.

Маникюр весна 2020
Жовтий манікюр весна 2020 / Instagram

Червоні, блакитні і рожеві нігті

Навесні кожна жінка повинна розквітати, наче квіточка в саду. Тому сміливо створюйте червоний манікюр, рожевий манікюр або блакитний манікюр – і весь світ буде юіля ваших ніг, адже ви будете незрівнянні. До речі, прикрашати такі нігті не обов'язково – дозвольте кольором грати першу скрипку.

Маникюр весна 2020
Манікюр весна 2020 / Instagram

Мінімалізм

Мода на здорові нігті нікуди не поділася. Всі ви, напевно, бачили наслідки після нарощування нігтів. Так от, прямуємо до природної краси. Але важливо підкреслити, якщо взимку можна було промальовувати яскравим лаком куточки кожного нігтика, то зараз в моду входить цікавий мінімалістичний дизайн нігтів, коли кольоровим лаком покривають лише частину по краю контуру нігтя.

Манікюр мінімалізм весна 2020 / Instagram
Манікюр мінімалізм весна 2020 / Instagram


Нагадаємо, раніше повідомлялося, якщо душа вимагає рожевого, значить десь в глибині душі хочеться ніжності... і квітів. При цьому щоб ваші рожеві нігті не виглядали занадто строкатим, прикрасьте безіменний нігтик малюнком троянди, виконаний сірим або чорним кольором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти