StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названі найефективніші маски для збільшення губ в домашніх умовах

15 лютого 2020, 09:10
Тема губ – болюча для багатьох жінок. У одних вони тонкі, зів'ялі, інші хотіли б змінити форму. Безпечна краса у всіх під руками, було б бажання.
Збільшити губи можна в домашніх умовах / Instagram
Збільшити губи можна в домашніх умовах / Instagram

Бажання подобатися чоловікам змушує жінок вдень і вночі думати про те, як би повернути час назад і стати молоденькою красунею.

Правда, природа невблаганна. Це вона так задумала, що дівчині достатньо посміхнутися, і вона вже ловить захоплені погляди протилежної статі. А жінки у віці 30+ 40+ вже повинні докласти чималих зусиль, щоб справити враження, звести з розуму і підкорити своєю красою.

Жінкам вкрай важливо бачити, що вони подобаються своїм чоловікам або коханим, тому вони готові на все, щоб в чоловічих очах горіла яскрава іскра цікавості до них.

відео дня

І біжать ці жінки до косметологів, яких з'явилося останнім часом, наче грибів після теплого літнього дощу. Бо сприятливі умови! При цьому косметологи не соромляться грати на почуттях втомлених від пошуків еліксиру молодості жінок в соцмережах.

Скажімо, тема губ – болюча для багатьох жінок. У одних вони занадто тонкі, в інших зів'ялі, а треті хотіли б змінити їхню форму. При цьому блакитна мрія багатьох - пухкі сексуальні губи, як у голлівудської зірки.

І ось новоспечені косметологи часто випробовують на собі процедури із збільшення губ за допомогою філера, і виставляють на загальний огляд результати До і Після. Надихнувшись красою "тієї дівчини" з Інстаграму або Фейсбуку, наші жінки терміново шукають можливість збільшити губи. Нікого не лякає біль після процедури, тріщини, опухлість і перспектива знівечити обличчя – справжніх профі, до речі, в цій галузі не так вже й багато.

Деякі вдаються до більш радикальних заходів і лягають під ніж. Ви і справді думаєте, що краса вимагає жертв?

Навіщо такі страждання, якщо під рукою є прості рецепти, які допомагають тримати губи в тонусі. Безпечна краса у вас під руками, було б бажання. Тільки не питайте порад у косметолога – маски для губ в домашніх умовах – це їхній страшний сон.

Як збільшити губи в домашніх умовах

Рецепт 1 з червоним перцем

Для того, щоб губи стали спокусливими, як у голлівудської зірки, підготуйте 1 чайну ложку вазеліну, щіпку гострого червоного перцю, 3 краплі вітаміну Е та 1 капсулу нікотинової кислоти. Зверніть увагу, що маска 2-3 хвилини буде пощипувати, тому що провокує приплив крові. А потім – подивитеся на себе в дзеркало і будете в захваті від розкішних губ.

Рецепт 2 з корицею

Якщо у вас запланована романтична вечеря або зустріч з людиною, якій хочете сподобатися і, можливо, зав'язати близькі стосунки, тоді зробіть просту маску для збільшення губ.

Вам знадобиться 1 чайна ложка косметичного вазеліну, 1 капсула Аевіту, 3 краплі ефірного масла апельсина, 3 таблетки нікотинової кислоти, 1 чайна ложка кориці.

Все це потрібно змішати і нанести на губи на 3 хвилини. Будете у захваті від отриманого ефекту. Від такої простої маски ваші губи стануть м'якими, еластичними і пишними - пухлість буде триматися до 6 годин. До речі, ця маска також подарує вашим губам тонус.

Рецепт 3 з оливковою олією

Можна також приготувати маску-скраб для губ. Для цього візьміть 1 столову ложку оливкової олії, 1 столову ложку солі або цукру і 1 чайну ложку кориці. Спочатку розмішайте в оливковій олії корицю. Потім додайте сіль або цукор. Коли суміш буде готова, нанесіть її на губи хвилин на 10 (якщо поспішайте – можна і на 5). Важливо – потрібно масажувати шкіру пальцем. І все. Насолоджуйтеся результатом.

І ще. Ви можете збільшувати чи зменшувати кількість інгредієнтів залежно від того, як ваша шкіра буде реагувати на ту чи іншу маску. У будь-якому випадку, з часом ви зможете прийти до того, що знайдете свою особливу формулу, яка допоможе вашим губам виглядати приголомшливо, і ви будете задоволені собою і сяяти. Любіть себе!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, якщо ви кожен день намагаєтеся виглядати так, ніби у вас сьогодні церемонія вручення Оскару, і ви отримаєте головний приз – при цьому ви щедро покриваєте обличчя базою під макіяж, тоді приготуйтеся до передчасної старості, страшного запалення шкіри і вугрів, які "оселяться" на вашому обличчі надовго.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти