Закрила всі карти та залишилася винною: ПриватБанк звинувати у вимаганні

11 січня 2022, 08:20
Незадоволена українка повідомила подробиці.
Закрила всі карти та залишилася винною: ПриватБанк звинувати у вимаганні
ПриватБанк звинуватили у вимаганні / УНІАН

Клієнтка ПриватБанку зіткнулася з проблемою - після закриття всіх карт у неї залишився борг перед фінустановою.

Як повідомила жінка на порталі Мінфін, в грудні 2020 року вона закрила в ПриватБанку всі свої рахунки і картки, написала відповідну заяву у відділенні банку, але через рік їй подзвонили співробітники Банку і повідомили про борг.

"На моє запитання щодо того, яким чином хтось міг навіть технічно списати гроші з закритих карт і рахунків, ніхто досі нічого зрозумілого не відповів. Наскільки це взагалі законно і як себе надалі захистити від такого? Від банку теж тиша. В ході довгострокових розмов зі співробітниками банку з'ясувалося, що банк за місяць до того, як сповістити про "борг" мене, самі відправили запит на повернення коштів в міжнародну платіжну Систему як шахрайське зняття коштів, але не дочекавшись відповіді, так розумію, вирішили "збити грошенят" з усіх боків. Креативно", - поскаржилася клієнтка банку.

відео дня

Відповідь ПриватБанку

Співробітники банку повідомили, що запит на списання коштів був ініційований сайтом, де раніше були вказані реквізити карти.

"Оскільки транзакція не була раніше завершена, була підтверджена — утворилася заборгованість.Ініційована банком заявка на оскарження успішна, за її результатом до кінця місяця буде погашена виникла в результаті операції заборгованість. У разі, якщо у вас залишилися додаткові питання – ласкаво просимо в Приватні повідомлення", - йдеться у відповіді Приватбанку.

Раніше в ПриватБанку звернулися до українців - в країні орудують шахраї, які виманюють тисячу за вакцинацію. Деякі клієнти отримують особисті повідомлення нібито від імені банку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти