StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Введення в храм Пресвятої Діви Марії - теплі привітання і зворушливі листівки на 4 грудня

4 грудня 2022, 09:43
Православне свято, яке вшановує початок благочестивого шляху Діви Марії, прийнято відзначати проханням у Богородиці про захист і смирення.
Введення в храм Пресвятої Богородиці 4 грудня
Введення в храм Пресвятої Богородиці 4 грудня - привітання зі святом введення в храм Діви Марії / ua.depositphotos.com, pixabay.com

4 грудня православні християни відзначають свято - Введення в храм Пресвятої Богородиці Діви Марії. Вважається, що саме в цей день батьки Богородиці святий Йоаким і свята Анна вперше відвели свою трирічну доньку Марію в Храм, адже вони пообіцяли присвятити свою дитину Богу.

І хоча в канонічних Євангеліях ця подія не згадується, барвисте її зображення можна знайти в більш пізніх апокрифах. Так, за переказами, маленька Марія прийшла в Єрусалимський храм у віці трьох років, де її зустрів первосвященик Захарія, і, підкоряючись голосу Божому, відвів дівчинку в Святая святих, куди раніше допускалися тільки первосвященики один раз на рік.

Свята Марія залишилася жити і вчитися при храмі до 12 років (за іншими джерелами - до 14), поки янгол не наказав Захарії влаштувати для дівчини оглядини женихів. Вибір припав на вдівця Йосипа, який забрав Марію з храму.

відео дня

Вважається, що дев'ять років, проведених Марією в храмі, вона присвятила молитвам у Святая святих, читанню книг і рукоділлю. Їжу вона брала виключно з рук ангела, який приходив до неї в нагороду за старанну працю.

Такий благочестивий шлях, який Діва Марія почала в ранньому віці, і зробив її найчистішою з найчистіших, гідною привести на світ Сина Божого.

У день Введення в храм Діви Марії зі святом зазвичай вітають рідних та близьких, просять у Богородиці для них захисту і смирення.

Введення у храм Пресвятої Богородиці 2022 - привітання у листівках та картинках

Як привітати з Введенням у храм Пресвятої Богородиці 4 грудня - привітання у віршах і прозі

Вітаю зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці. Нехай тебе оточують добрі люди. Нехай з тобою завжди буде твоя надія і любов. Нехай Богородиця береже тебе і твою сім'ю від бід. Нехай твоє життя висвітлюється променями щастя. Бажаю здоров'я, миру, духовного зростання, самореалізації та добрих вчинків у житті.

***

До Дня введення в храм

Богородиці Святою!

Хай легко живеться Вам,

І у душі панує спокій!

Нехай у всьому допоможе Бог,

Будуть близькі цінувати.

Щастя Вам великий шматок,

Щоб ні краплі не тужити!

***

Сьогодні свято для всіх християн, адже введення в храм Пресвятої Богородиці - це той день, коли ми згадуємо про захисницю нашу і покровительцю Діву Марію, чиї батьки віддали її на служіння Богу. Саме зі введення в храм почався шлях, який привів до народження Ісуса Христа і тому, що наші гріхи були спокутовані.

***

В цей день Марія увійшла в Храм,

Цим вона стала близькою до Бога.

Так нехай вона подарує Вам

Життя лише щасливу дорогу.

Збереже від смутку і біди,

Від проблем, і від лихого слова.

Також нехай допоможе Вам Завіт

Бути завжди щасливим(ою) і здоровим(ою).

***

Зі світлим святом введення в храм Пресвятої Богородиці! Нехай вона збереже тебе від негараздів і бід! Бажаю добра і миру, радості і достатку, тепла і краси! Нехай віра в Бога допомагає долати будь-які перешкоди!

***

Нехай від бід вбереже

Свята Богородиця.

Нехай удача, щастя, радість

У вашому будинку водяться.

Щоб серце раділо

І жила надія в ньому.

Богородиця Марія

Нехай допоможе вам у всьому!

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти