StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яке сьогодні свято 9 жовтня: День санепідслужби

9 жовтня 2022, 04:50
Поздоровлення і картинки до свята - в добірці Главреда.
10 жовтня свято
9 жовтня свято / interfax.com.ua

9 жовтня в Україні відзначають своє професійне свято працівники Державної санітарно-епідеміологічної служби, стандартизації та метрології.

День Державної санітарно-епідеміологічної служби відзначається кожну другу неділю жовтня. У 2021 році це – 9 жовтня. Мета свята акцентувати увагу на внеску працівників у забезпеченні епідеміологічного благополуччя країни.

відео дня

День санітарно-епідеміологічної служби: привітання в прозі

Вітаю з Днем працівників санітарно-епідеміологічної служби України і від душі бажаю завжди бути на сторожі здоров'я суспільства. Нехай буде чистим небо над головою, чистими помисли душі, чистим повітря навколишнього середовища і чистої удача на шляху твого життя.

День санепідслужби привітання, картинки, листівки
День санепідслужби привітання

***

Вітаємо з професійним святом всіх працівників санітарно-епідеміологічної служби України. Ми дякуємо Вам від усього серця і душі, адже саме завдяки вашій роботі епідемії в цілому представляються нам лише далекою загрозою. А бояться вас лише ті, хто знає, чого.

День санепідслужби привітання, картинки, листівки
День санепідслужби

***

Вітаю з Днем працівників санітарно-епідеміологічної служби України. Бажаю тримати в чистоті і порядку свої думки і весь навколишній світ. Бажаю пильності і обачності, обережності і впевненості в своїх діях. Бажаю життя без вірусів і бактерій, в яскравих променях щастя і любові!

День санепідслужби привітання, картинки, листівки
День санепідслужби

***

Бажаємо всім працівникам санітарно-епідеміологічної служби перемагати бактерії і віруси, не пропускаючи їх до мирного населення! Ваш великий шлях - це охорона людей від епідемій, хвороб і страждань, і ми бажаємо вам йти по ньому з гордо піднятою головою!

День санепідслужби привітання, картинки, листівки
День санепідслужби 2022 Україна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти