Гороскоп на червень для всіх від Влада Росса: повний провал у Козерога і казковий період у Лева

1 червня 2023, 20:15
На чотири знаки зодіаку в червні 2023 року чекає світла смуга в житті, а один із них може стати мільйонером.
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на червень 2023 року для всіх знаків зодіаку
Астролог Влад Росс назвав щасливчиків і лузерів червня-2023 / Главред

Червень 2023 року обіцяє бути більш вдалим періодом, ніж складні та виснажливі квітень і травень. Цього місяця буде кілька сприятливих комбінацій планет, зокрема, гармонійний аспект найбільших планет Сонячної системи – Юпітера і Сатурна, що принесе в життя багатьох знаків зодіаку приємні та радісні події, а також дозволить із легкістю впоратися з перешкодами, які виникатимуть.

Втім, будуть і напружені дні в перший місяць літа, а для чотирьох знаків червень обіцяє цілу низку випробувань і проблем.

Невдахи червня-2023:

Телець

Червень-2023 не порадує Тельця і пройде під знаком мінус. У перший місяць літа Тельцю не варто чекати подарунків долі – схоже, він вичерпав ліміт удачі за попередні місяці. Тому для представників цього знака червень буде складним, перш за все, в емоційному плані.

Телець буде схильний робити з мухи слона, тому йому потрібно намагатися не приймати те, що відбувається близько до серця, адже, крім його емоційного сприйняття, навряд чи будуть інші причини для переживань.

Цілком імовірно, що саме так його організм буде реагувати на елементарну втому. Якщо Телець не може собі дозволити поїхати у відпустку, то слід частіше влаштовувати собі заміські вікенди. Сприятливими будуть пікніки та прогулянки на природі.

Події червня не дозволять Тельцям розслабитися, їм багато що доведеться встигнути як у справах, так і в особистому житті. Розташування Сонця говорить про те, що саме час розібратися зі старими справами та обіцянками.

Сприятливі дні для Тельця: 5, 7, 9, 14, 18 червня.

Несприятливі дні для Тельця: 2, 15, 22, 29 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні 2023-го Тельцю доведеться докласти чимало зусиль, щоб відстояти свої інтереси. Можливі конфлікти з начальством, проте колеги при цьому залишаться на боці Тельця.

Будь-які рішення в діловій сфері на початку червня виявляться доленосними і дуже важливими, особливо це може стосуватися нерухомості Тельця.

Це прекрасний час, щоб переїхати до коханця або коханки.

В середині червня Телець може розраховувати на респект і шану на роботі. Цілком ймовірно, що його ділові плани реалізуються повною мірою і будуть оцінені начальством.

Фінансове становище Тельця в червні в цілому буде стабільним, правда, у другій половині місяця можуть збільшитися побутові витрати.

Особисте життя. Незважаючи на найкращі спонукання і устремління, особисте життя Тельця в червні 2023 року може перетворитися на арену битви. У сім'ї можуть початися з'ясування стосунків, що буде обумовлено рухом Марса у Леві. Висока ймовірність конфліктів і сварок, оскільки близькі будуть намагатися завантажити Тельця своїми проблемами, особливо психологічними.

В особистому житті в червні Тельцю варто зайнятися вирішенням старих проблем і конфліктів, переводячи ситуацію на новий рівень.

Діти потребуватимуть підвищеної уваги Тельця. Їх не варто залишати на вулиці без нагляду, оскільки вони можуть почати грати у війну, і камінь прилетить комусь у голову.

У другій половині червня у Тельця в любовному плані буде час відкриттів. Потрібно буде зрозуміти, чи варто продовжувати розвивати стосунки з нинішнім партнером або краще завести нового коханця або коханку. Особливо сприятливо Тельцю завести коханця-сусіда цього місяця, так би мовити, за місцем прописки.

Дивіться гороскоп Влада Росса для всіх знаків зодіаку на червень 2023 року:

Здоров'я. У першій половині червня у Тельця найбільш уразливими будуть щитовидна залоза та ендокринна система. Варто виключити будь-які маніпуляції зі щитовидкою, оскільки під час медичного обстеження не виключена лікарська помилка.

Вдалим буде лікування органів сечостатевої системи, особливо нетрадиційними методами. Гарний час, щоб звернутися до гомеопата.

Козеріг

У червні-2023 Плутон повернеться в Козерога, і це може катастрофічно вплинути на життя представників цього знака зодіаку. Якщо головний щасливчик червня – Лев, то головний невдаха – Козеріг.

У червні Козерогу важливо не лізти на рожен, йому цього місяця відведена роль миротворця – він повинен гасити конфлікти і вирішувати суперечливі ситуації. Найімовірніше, це буде відбуватися на роботі. Під час цих баталій Козеріг може дізнатися щось нове про своє оточення, що його насторожить.

В цілому, що б не відбувалося, впевненість у собі і позитивний настрій не залишать Козерога цього місяця.

Козеріг зможе повністю трансформувати своє життя: кар'єру, фінанси, нерухомість, здоров'я. Але не рекомендується ухвалювати важливі рішення і щось докорінно змінювати в своєму житті на початку червня. Зірки будуть здійснювати на Козерога плутоніанський – трансформуючий – вплив.

Козеріг у червні може чимало втратити, в тому числі близьких, які можуть піти з життя. Тобто Козерогу доведеться пройти через смерть і звикати до нових реалій. Небезпека втратити близьких цього місяця дуже висока.

Сприятливі дні для Козерога: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 17, 18, 20 червня.

Несприятливі дні для Козерога: 6, 7, 12, 16, 19, 25, 27 червня.

Кар'єра та фінанси. На суттєві події в кар'єрі в червні-2023 Козерогу розраховувати не варто. Цей місяць слід розглядати як підготовчий етап до нової епохи. У цей період Козеріг переважно буде зайнятий повсякденними і звичними справами.

У фінансовому плані червень буде більш-менш стабільним, якщо Козеріг не буде ризикувати.

В останній декаді червня Козерогу потрібно уникати брати на себе відповідальність у справах. Також це несприятливий час для вирішення важливих комерційних питань, укладення договорів та великих придбань і капіталовкладень, нехай навіть це ремонт квартири.

Друга декада обіцяє Козерогу більш-менш благополучний період, можливість додатково заробити та отримати виплати.

Особисте життя. У червні 2023-го в особистому житті Козерога буде протистояння, і в цій грі з перетягування каната йому доведеться поступитися. Важливо намагатися направляти енергію в мирне русло, наприклад, інтимне, що допоможе зберегти єдність і гармонію у парі.

В останній декаді червня у Козерога можуть скластися пристрасні стосунки. Можливі нові захоплення, службові та курортні романи. Фатальна людина може прийти в цей час у життя Козерога, і вона повністю трансформує Козерога як особистість.

Козерогу в червні доведеться підтримати родичів, особливо близьких і рідних, можливо, батьків.

Здоров'я. У червні великі фізичні навантаження можуть позначитися на загальному стані Козерога, передусім на нервовій системі. Тому в перший літній місяць Козерогу показані загальнозміцнюючі програми, свіже повітря, помірні спортивні навантаження та позитивні емоції, що зможе поліпшити його настрій.

Водолій

Початок літа для Водолія буде напруженим, і червень 2023 року пройде для нього під знаком мінус. Сум'яття почуттів Водолія буде обумовлено подіями в особистому житті. Він може як посваритися зі своєю другою половиною, так і зустріти сексуального партнера на все своє життя. Це якраз той час, коли емоції доведеться підпорядкувати розуму. При конфліктах Водолій не повинен лінуватися розкласти всі фактори по поличках, як це робить Діва.

Останній тиждень червня буде складним для Водолія, перш за все, в емоційному плані і щодо здоров'я. За можливості краще відмовитися від поїздок в цей час. Також даний період загрожує конфліктами. Важливо не забувати, що раптові вчинки можуть привести до незворотних дій.

Сприятливі дні для Водолія: 1, 2, 7, 11, 12, 15, 20, 29 червня.

Несприятливі дні для Водолія: 3, 6, 10, 17, 19, 22, 23, 26 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні 2023-го Водолію не можна піддаватися на авантюри – безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

В цілому, фінансові потрясіння гаманцю Водолія в червні не загрожують. Але в матеріальному плані він усе одно буде відчувати себе скутим.

Якщо Водолій займається комерційними справами, то зараз вирішення багатьох питань може виявитися скрутним. Можуть загрожувати навіть суди і слідства.

Якщо Водолій розраховує на премії і бонуси начальства, то поки що це не світить.

Найбільш вдалий час для Водолія у фінансовому сенсі – друга декада червня. У цей час можна розраховувати на фінансову удачу та укладення важливих фінансових угод, а також на хороший улов під час покупок.

Особисте життя. Перший літній місяць не обіцяє Водолію спокійного сімейного щастя, але своєрідний екшн Водолію, як правило, до смаку. Ситуація в особистому житті може нагадувати зебру – то біла, то чорна смуга, й останніх стане значно більше в другій половині червня.

У червні-2023 Водолію слід утриматися від необачних обіцянок, оскільки виконати їх буде складно.

Першу половину червня краще присвятити сімейному відпочинку, наприклад, біля джерел води, що додасть Водолію сил.

Взаємини з дітьми в червні вийдуть у Водолія на перший план, з ними можуть виникнути складні критичні ситуації. Чада можуть, з одного боку, радувати Водолія своїм розвитком, а з іншого – можуть спричиняти неприємності.

Здоров'я. У червні-2023 Водолію не доведеться скаржитися на здоров'я. Це прекрасний час для лікування і турботи про шкіру, косметологічних процедур, у тому числі й омолоджуючих. Чудовий час для корекції фігури і занять спортом. Це допоможе також зміцнити серцеву систему.

Останній тиждень червня буде небезпечним для Водолія фізичною втомою, зниженням імунітету і складнощами в роботі шлунково-кишкового тракту. Тому важливо не переїдати наприкінці місяця і провести профілактичні заходи.

Риби

Червень-2023 для Риб буде не найвдалішим місяцем, напруженим в емоційному плані. Будь-яке недбало кинуте слово може їм відгукнутися в червні, а будь-яка фраза може стати причиною сварки чи конфлікту. Тому Рибам потрібно постаратися контролювати свої слова і думки, щоб не погіршилися стосунки з оточуючими.

Далекі поїздки Рибам доведеться відкласти. Можливо, їм доведеться піти наперекір собі, пожертвувати своїми інтересами і порушити принципи. Місяць буде складним, тому вже зараз потрібно зібратися і постаратися виконати взяті на себе зобов'язання, а також не брати участі в жодних авантюрах.

Останній тиждень червня буде особливо складним через проблеми зі здоров'ям. В цей час різко зростає ймовірність ДТП та інших аварій. По можливості потрібно відмовитися від будь-яких поїздок у цей період. Останній тиждень також небезпечний конфліктами. Але Рибам потрібно пам'ятати, що все можна вирішити шляхом переговорів.

Сприятливі дні для Риб: 1, 5, 9, 13, 17, 22 червня.

Несприятливі дні Риб: 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30 червня.

Кар'єра та фінанси. Червень 2023-го не гарантує Рибам прожитковий мінімум для спокійного життя, не обіцяє зростання престижу, впливовості, а також авторитету серед співробітників і керівництва. Тому з подібними амбіціями краще зачекати.

Але не потрібно дозволяти труднощам і апатії виявитися сильнішими, адже позитивний емоційний настрій та спокій часом будуть найкращим засобом для досягнення перемоги в червні.

Взагалі, в червні краще відкласти вирішення кар'єрних питань і піти у відпустку, щоб гарненько відіспатися. Не варто надто вже триматися за те, що здавалося непорушним, і заганяти себе в жорсткі рамки. Місяць хороший для звільнення і відпрацювання карми.

У червні зірки наполегливо рекомендують Рибам нікуди не поспішати і доводити до розуму старі справи. Фінансове становище буде більш-менш стабільним.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Особисте життя. У червні Рибам слід уникати конфліктних ситуацій, економити нерви та емоції. Стриманість у всіх проявах піде Рибам тільки на користь, особливо у відносинах із другою половинкою.

В особистому житті не варто лякатися нових відчуттів і досвіду, адже це тільки піде на користь. Важливо не втрачати також почуття реальності.

У житті одиноких Риб вельми несподівано відбудеться нове знайомство, коли вони будуть до цього не зовсім готові. Особливо сприятливими для Риб будуть службові романи.

Здоров'я. У другій половині червня-2023 для Риб існує небезпека виникнення захворювань горла і щитоподібної залози. Риби будуть схильними до похмурості, будуть драматизувати ситуацію і перебільшувати складнощі. У боротьбі з недугами ефективними можуть виявитися альтернативні методи лікування, але здоровий глузд при цьому краще не втрачати. Рибам потрібно додати в своє життя яскравих вражень, смачну і корисну їжу – і організм позбавиться від втоми.

Червень буде нейтральним для наступних знаків:

Близнюки

Близнюкам у червні 2023 року буде ні холодно, ні жарко, місяць для них буде рівним, але з перевагами швидкого і активного Меркурія, який рухатиметься цим знаком зодіаку.

У червні настає прекрасний час для будь-яких експериментів, особливо в роботі. Якщо Близнюки задумали щось змінити, то не варто губитися. Цього місяця їм доведеться попрацювати над помилками минулого, постаратися позбутися ілюзій, переглянути ставлення до деяких людей і речей, залишивши позаду все, що заважає рухатися вперед, зокрема, слід викинути весь мотлох із дому.

Місяць буде сприятливим для сміливих експериментів із зовнішністю: можна змінити колір волосся, очей, зробити тату. У будь-якому випадку Близнюкам необхідно дарувати посмішки близьким людям, адже ніхто не вміє підняти настрій оточуючим так, як це роблять Близнюки – це найвеселіший знак зодіаку з чудовим почуттям гумору.

Сприятливі дні для Близнюків: 4, 6, 11, 12, 29, 30 червня.

Несприятливі дні для Близнюків: 2, 8, 9, 17, 18, 22, 23 червня.

Кар'єра та фінанси. Близнюкам у червні-2023 не варто переживати з приводу застою у справах – все буде прискорювати Меркурій, який керує Близнюками. Їм слід сумлінно виконувати посадові обов'язки, спокійно закінчувати старі справи, дивитися в майбутнє з упевненістю.

Слід спиратися на партнерів, адже в хорошій компанії вийде швидко привести свої справи до успіху. Ділове партнерство – це головне, на чому буде триматися бізнес Близнюків цього місяця.

Стан грошових справ і грошового потоку в червні буде визначатися активністю Близнюків, які володіють дивовижною здатністю передбачати зміни у фінансових питаннях. Ті, хто займаються цінними паперами, можуть сміливо робити цього місяця фінансові ставки і вигравати. Гравці на біржі можуть просто озолотитися і стати мільйонерами. У будь-якому випадку Близнюки матимуть великі можливості досягти фінансового успіху.

Особисте життя. У червні 2023-го Близнюкам в особистому житті потрібно сміливо слідувати своїм бажанням. Однак не варто забувати про те, що друзі і родичі гостро потребують їхньої уваги.

Фізичний потяг до партнера помітно посилиться, і представникам знака потрібно дозволити чуттєвості наповнити їх. Але при цьому не можна забувати про романтичну сторону взаємодії. Важливо знайти баланс між плотською і духовною складовими відносин, адже так особисте життя стане куди більш гармонійним.

Якщо Близнюки ще не обзавелися другою половинкою, їм потрібно частіше виходити в люди у червні і не соромитися першими заводити розмову з вподобаною людиною. У Близнюків буде блискуча можливість познайомитися зі своєю долею в поїзді, літаку, таксі – в будь-якому засобі пересування. Близнюкам просто необхідно в червні обзавестися машиною, якщо у них ще її немає, і почати вчитися водити автомобіль.

Здоров'я. Життя Близнюків у червні-2023 буде повністю в їхніх власних руках. Позбутися втоми вони зможуть, просто змінивши обстановку. Відпустка або поїздка на вікенд виявляться вельми доречною.

Незважаючи на те, що Близнюки терпіти не можуть правил і дисципліни, їм важливо регулярно харчуватися цього місяця, вчасно лягати спати, алкоголь вживати в помірних дозах і не руйнувати своє психічне здоров'я (Близнюки завжди прекрасні, але занадто нервові люди).

Рак

Для Рака червень 2023-го буде нейтральним місяцем. У перший місяць літа представникам цього знака необхідно вибратися зі своєї шкаралупи, навести красу і сміливо йти в люди. Вечірки, бізнес-зустрічі, походи в кіно і виїзди на природу принесуть Раку знайомства, про які можна тільки мріяти.

Якщо Рак відчуває себе незрозумілим, якщо йому здається, що з ним не рахуються вдома, і він від цього дуже втомився, йому варто задуматися лише про одне – його близькі не є екстрасенсами і не вміють читати думки, тому потрібно лише попросити їх про допомогу, і ситуація виправиться.

У будь-якому випадку на Рака чекає вельми насичений і фінансово вдалий місяць. Крім того, він може познайомитися з коханцем-спонсором.

Сприятливі дні для Рака: 1, 5, 10, 18, 23, 30 червня.

Несприятливі дні для Рака: 7, 9, 15, 17, 25, 26 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні 2023 року Раку не варто проявляти зайву ініціативу в роботі – краще піти у відпустку, зав'язавши з усіма справами. Якщо відпочити все ж не вдасться, важливо пам'ятати, що в будь-якій справі слід бути обережним. Тому Раку потрібно намагатися докладати мінімум зусиль і менше ризикувати для досягнення максимального результату. Перед ухваленням рішення потрібно кілька разів усе зважити, бути акуратнішим та обачнішим у кожній дрібниці.

Нові знайомства в червні обіцяють бути корисними для Рака в майбутньому.

Раку не варто звертати увагу на грошові негаразди в червні-2023, оскільки середина місяця обіцяє незаплановану щедрість, особливо від людей, здатних забезпечити Раку протекцію і відкрити двері у фінансовий світ. У червні важливо грамотно розпланувати свій сімейний бюджет, а у вирішенні господарських питань краще брати участь усім домочадцям.

Особисте життя. У червні-2023 Рак може зосередитися на самому собі, через що можуть виникнути складнощі в особистому житті. Тому доведеться шукати баланс в особистих стосунках, якщо Рак уже давно разом із партнером. Якщо в союзі є любов, то все прийде до гармонії.

Одиноким Ракам червень 2023 року надасть можливість для нових знайомств. Зачарувати людину, яка сподобалася, Рак цілком може під час довірчої розмови, але при цьому зовсім необов'язково лізти до неї в душу – досить буде знайти тему, що цікава обом, і розвинути її за чашкою чаю. Іншими словами, Рак знайде свого обранця за спільними інтересами.

Здоров'я. Найбільше неприємностей зі здоров'ям в червні Раку принесе його нервова система. Він легко може зануритися в депресію, тривожний стан і піти в себе, а це може згубно позначитися на стані здоров'я. Можливі також проблеми з шлунково-кишковим трактом. Раку варто скласти дієту на основі грубоволокнистой їжі, а також овочів із високим вмістом води. Можна вже зараз сісти на кавунову дієту.

Терези

Для Терезів червень 2023 року буде рівним і спокійним місяцем. Цього місяця їм необхідно використовувати свій творчий настрій для серйозних починань. Обставини сприятимуть просуванню особистих ініціатив. Терези зможуть спробувати свої сили в обраній ними справі. Але важливо уникати дратівливості і необдуманих дій, щоб відчувати себе повноцінно, а також прагнути бути постійно в нірвані та пошуку.

У червні обставини не сприятимуть далеким поїздкам Терезів – виникатимуть несподівані перешкоди і ставатимуться ДТП.

У другій половині червня Терези можуть розраховувати на допомогу родичів і близьких знайомих. Потрібно уважніше поставитися до літніх членів сім'ї.

Наприкінці червня важлива новина буде здатна змінити найближчі плани Терезів. Але слід перевіряти інформацію на достовірність.

Сприятливі дні для Терезів: 2, 3, 11,15, 16, 24, 29 червня.

Несприятливі дні для Терезів: 7, 13, 17, 23, 26 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні 2023-го перед Терезами відкриються непогані перспективи кар'єрного росту і протекції, причому допомогти може випадкове знайомство. Після 10 червня ситуація на службі буде складатися дуже сприятливо. У другій і третій декадах місяця Терези зможуть знайти безліч однодумців і друзів на все життя, потрапити в дуже хороший колектив. Відповідальність і старанність Терезів виразиться в конкретних цифрах і матеріальних заохоченнях у другій половині місяця.

Особисте життя. У червні-2023 чимало факторів будуть здатні порушити сімейну рівновагу: і відгомони службових конфліктів, і напружені робочі дні, і невирішені побутові питання. Але всі ці труднощі все-таки будуть переборні. У цей період кращими помічниками Терезів будуть гумор, жарти, грайливий настрій. А головні ролі, звичайно ж, повинні відводитися дітям.

В інтимній сфері Терезам рекомендується експериментувати, проявляти фантазію, творчість – друга половинка це оцінить. А головне – це допоможе налагодити стосунки, встановити гармонію та досягнути глибокого розуміння один одного.

Цього місяця Терези можуть зустріти супутника життя і створити з ним міцний союз.

Здоров'я. Терезам у червні-2023 слід зміцнити серце, а найкращими помічниками в цьому стануть фізична активність і свіже повітря. Хороший результат принесуть невеликі, але регулярні навантаження. Можна записатися в спортзал, а також ходити пішки до роботи, якщо вона недалеко, або хоча б проходити кілька зупинок. Гарний час для відпустки, зміни обстановки і проведення часу на дачі.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Скорпіон

Скорпіону в червні-2023 буде ні холодно, ні жарко. Незважаючи на деяку напруженість на початку місяця, Скорпіону потрібно постаратися зберегти оптимізм і гарний настрій. У цей період краще відмовитися від ризикованих пропозицій, навіть якщо вони походять від друзів. Багато хто зі Скорпіонів може втратити свою посаду.

Представникам знака не варто перебільшувати значимість власних заслуг, інакше всі стусани полетять у них. Скорпіону потрібно задовольнятися тими можливостями, які приходять самі. Небажано починати нові справи – краще завершити старі, а також накопичувати сили й засоби.

Уміння йти на компроміс дозволить Скорпіону подолати розбіжності з начальством і оточуючими. Не потрібно намагатися силою впливати на хід подій – все одно нічого не вийде.

Сприятливі дні для Скорпіона: 4, 5, 13, 17, 26, 27 червня.

Несприятливі дні для Скорпіона: 1, 9, 15, 19, 23, 29 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні 2023-го Скорпіону потрібно навести лад у діловій документації – можливі різні перевірки, а, як наслідок, і несподіване звільнення або пониження в посаді.

Будь-які грошові розрахунки в червні важливо проводити своєчасно.

Цього місяця Скорпіона змусять похвилюватися і партнери. Щоб не доводити справу до судових розглядів, слід враховувати побажання зацікавлених сторін.

Особисте життя. У червні-2023 найближчі члени сім'ї зажадають від Скорпіона уваги і підтримки. Наростання напруженості очікується в другій декаді червня. Взаємини налагодяться, якщо Скорпіон запланує спільні заходи, в яких усі, в тому числі й діти, знайдуть застосування своїм талантам.

У стосунках із коханцями або коханками Скорпіону слід утриматися від несподіваних вчинків. Можливий роман із начальником, і тоді Скорпіон може зайняти важливу посаду завдяки сексу.

У будь-якому випадку стабільність і передбачуваність допоможуть встановити гармонійні відносини і переконати партнера в щирості почуттів Скорпіона. Потрібно спільно обговорювати плани на майбутнє, а щоб чиїсь підступи не порушили їх, потрібно тримати плани в таємниці від сусідів і знайомих.

Здоров'я. Проблеми в особистому житті в червні 2023-го будуть здатні викликати у Скорпіона неврози та іпохондрію. При появі незрозумілих симптомів не варто панікувати, можливо, це буде уявне нездужання. Скорпіону слід переключитися на заняття спортом, відвідати косметичний салон. Корисним буде ранній мед – він, як ніщо інше, прекрасно відновлює фізичний та емоційний баланс організму. Вразливою буде травна система. Потрібно намагатися не нервувати, інакше це може привести до загострення захворювань, а удар може припасти на шлунок, кислотність якого підвищиться.

Щасливчики червня-2023:

Овен

Червень 2023 року пройде для Овна під знаком плюс. Загалом, це буде хороший місяць. Хоча перша половина червня, поки Венера не увійде в знак Лева, буде не найвдалішим часом, Лев – це знак удачі для Овна. Але в другій і третій декадах червня на явний успіх Овна звернуть увагу заздрісники. Інтриги і наклеп на початку місяця можуть зробити Овна трохи вразливішим, але все це піде геть у другій декаді. При цьому важливо вибирати правильну лінію поведінки, позначивши свою позицію, зберігати спокій, особливо на початку місяця, і не піддаватися на провокації поблизу повного Місяця 5 червня.

Овни, які вирішили в червні вирушити у відпустку, повинні пам'ятати про небезпеку водних подорожей, оскільки для них великий ризик несподівано потонути. Тому слід бути обережнішими на воді і в стані алкогольного сп'яніння не запливати за буйки. Особливо в середині червня не можна забувати про правила поведінки на воді і зловживати алкоголем.

Друга половина червня-2023 подарує Овну нові цікаві зустрічі. Свіжість сприйняття і творчі здібності Овна залучать удачу на його бік. Особливо приголомшлива зустріч може статися у творчих представників знака.

Крім того, у другій половині місяця, коли Марс і Венера зійдуться в домі кохання, на Овна чекає яскраве особисте життя, пристрасть і секс.

Також це гарний час для написання праць і успішної здачі іспитів.

Сприятливі дні для Овна: 2, 9, 11, 16, 25, 29 червня.

Несприятливі дні для Овна: 7, 10, 14, 20, 23, 27 червня.

Кар'єра та фінанси. Весь перший місяць літа Овен буде перебувати у вихорі нових планів і привабливих проєктів. Він відчує всю красу удачі, сміливо може ставити на зеро і вигравати. Будь-яка конячка, на яку поставить Овен, прийде до фінішу першою і принесе йому успіх. А в лотереї Овен може зірвати джекпот.

Можливі несподівані зміни і навіть перевороти на службі і в кар'єрі. Все це стане результатом колишнього старанності Овна, якщо він нормально працював у попередні місяці. Це чудовий період для зміцнення авторитету Овна, а також поїздок і вибудовування хороших стосунків із начальством. За бажання в цей період Овен зможе дістати зірки з неба.

Якщо Овен зібрався змінити місце роботи, то краще це зробити саме в червні.

Що стосується фінансових справ, то 7-14 червня буде не найкращий період для великих покупок і фінансових операцій. Навіть найбільш привабливі пропозиції можуть обернутися в цей час втратами і невдачами для Овна, а також неприємними подіями.

Особисте життя. У плані особистого життя Овен буде на коні. Хоча в першій декаді йому слід бути обережнішим, тобто поки не Венера не перейде в зодіакальний знак Лева. Особливо поблизу повного Місяця обставини будуть складатися так, що Овен відчує у стосунках із близькими деяку прохолоду. Недовіра і надмірна опіка з боку рідних можуть стати дратівливим фактором.

З іншого боку, сексуальні емоції та пристрасть у другій і третій декадах місяця розіграються для Овна у вражаючих романах, любовних пригодах і сексуальних подвигах Казанови.

Овен в цей час може сміливо вирушати в театр, на виставку, на перегляд нового фільму – йому варто порадувати себе яскравими враженнями.

У побуті Овну слід займатися справами, які вимагають ухвалення важливого рішення.

У стосунках із дітьми буде неоціненний особистий приклад і авторитет Овна. Йому потрібно буде постаратися, щоб виглядати в очах дітей еталоном.

Здоров'я. Складною буде в цьому сенсі буде перша декада червня 2023-го для Овна. Увагу потрібно приділити шкірі, оскільки ймовірна алергія. Йому потрібно намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі, гуляти спокійним кроком у парку і сквері. А краще вирушити за місто в другій половині місяця.

Сприятливо почати курс лікування і пройти процедури з очищення печінки, яка може в цей час створити проблеми. Якщо у Овна слабкі бронхи, то в червні є сенс відправитися на курорт зі сприятливим кліматом.

Лев

Леву в червні 2023 року буде просто жахливо щастити. Він буде справжнім улюбленцем долі і великим щасливчиком у цей період. Однак Леву не варто витрачати сили на різні напрямки, якщо є хоч найменший сумнів, що вийде наздогнати двох зайців. Хоча у Лева є такий шанс цього місяця.

Леву потрібно зосередитися на важливій і серйозній справі, особливо в плані любові або кар'єри, і тоді його буде супроводжувати удача. Він може розраховувати на допомогу друзів і однодумців, а також на своє творче мислення, оптимізм і великі життєві сили.

Якщо Лев хоче почати щось нове, з чистого аркуша, цей місяць для нього. А розмови за чаркою коньяку або чашкою чаю будуть зігрівати йому душу.

Червень у Лева буде прекрасним часом для початку навчальних курсів, підвищення рівня кваліфікації, адже отримання знань добре позначиться на його долі.

Лев у червні також може безмежно закохатися, і почуття будуть відкритими, оскільки Марс і Венера будуть у цьому знаку, таке буває раз на десятиліття. Для Лева це найсприятливіший місяць для одруження.

В середині червня Лев буде пожинати плоди минулих починань – усе буде залежати від зроблених напрацювань. Якщо за плечима солідний багаж знань і досвіду, ніякі перешкоди не зможуть перешкодити планам Лева.

У третій декаді червня-2023 Леву доведеться зайнятися справами, які давно очікують свого рішення, а також виконанням даних раніше обіцянок, наприклад, одружитися. Розібравшись із боргами, Лев зможе без перешкод рухатися далі.

Сприятливі дні для Лева: 7, 8, 12, 20, 21, 24, 25 червня.

Несприятливі дні для Лева: 3, 10, 14, 19, 22, 29 червня.

Кар'єра та фінанси. У червні в плані кар'єри і фінансів у Лева буде період стабільності, передбачуваності та грандіозного успіху. У цей час Лев може навіть обійняти посаду генерального директора.

Леву потрібно бути реалістом, спиратися на здоровий глузд і колишні напрацювання – тоді здійсниться все заплановане.

Перші дні декади червня – вдалий період для Лева. Всім його ініціативам буде дано зелене світло, і начальство буде налаштовано оптимістично. Лев може чекати матеріальних заохочень і перспективних пропозицій по роботі. Він сміливо може брати відповідальність на себе – йому допоможуть почуття обов'язку, старанність і сформований позитивний клімат у колективі. Все це буде сприяти успіху Лева і просувати його.

У фінансовому плані червень також виявиться неймовірно вдалим для Лева. Можливі позапланові премії, інші доходи та укладення супер-контрактів. Це дозволить порадувати себе і близьких красивими обновками.

Особисте життя. У першій половині червня-2023 Леву слід налагодити гармонійні сімейні стосунки та облаштовувати побут. Фантазія Лева допоможе чудово впоратися з подібним завданням, щоправда, він може розгулятися і зробити все дуже помпезно, наліво і направо витрачаючи гроші. Краще спробувати організувати спільні вилазки на природу, на берег водойми, адже навіть просто прогулявшись по березі, Лев відчує прилив сил.

Відносини Лева з дітьми будуть складатися дуже доброзичливо. Вони будуть у захваті від спілкування та особистого прикладу Лева.

Самотніх Левів початок місяця порадує захоплюючими романтичними знайомствами. Вони можуть закохатися по вуха, як ніколи. Варто проявляти ініціативу, навіть жінкам. Після цього місяця в особистому житті Лева відбудуться серйозні зміни.

Здоров'я. Леву в червні слід берегти спину від надмірних навантажень. Уразливими будуть і органи травлення, тому раціон потребуватиме пильної уваги. За можливості потрібно відмовитися від гострих, смажених і занадто гарячих страв. Психічний стан також може бити по шлунку. Рекомендуються розслаблюючі процедури, секс і йога.

Діва

Червень 2023-го буде сприятливим місяцем для Діви. У цей час складуться прекрасні можливості для розширення кордонів, ділової ініціативи та зав'язування корисних знайомств.

Спілкування першої половини червня характеризуватиметься не лише зовнішньою захищеністю, а й внутрішньою стійкістю та впевненістю у завтрашньому дні. Протягом червня Діву супроводжуватиме допомога друзів і однодумців, завдяки чому вона зможе повернути життя в потрібному напрямку. Діва повинна знайти спосіб надати відповідну підтримку.

Щоб досягти мети, потрібно спиратися на системний підхід і незалежність. Самостійністьу судженнях, щоправда, може викликати деяке невдоволення з боку компаньйонів, але не варто підлаштовуватися під чужу думку – позиція Діви буде сильнішою.

Сприятливі дні для Діви: 9, 10, 13, 22, 23, 26 червня.

Несприятливі дні для Діви: 4, 11, 15, 21, 24 червня.

Кар'єра та фінанси. Діві потрібно уважніше поставитися до будь-яких пропозицій у першій декаді червня-2023 – так вона може знайти вигідний спосіб вкладення грошей. Це гарний час для великих і дрібних покупок. Чимало матеріальних проблем можуть бути вирішені через заступництво і підтримку впливових знайомих. Але є ризик, що буде пограбований дім Діви, тому не варто надовго залишати квартиру без нагляду або ключі сусідам.

У другій половині червня у Діви може виникнути напруга в службових справах і стосунках із колегами. Її можуть вивести з рівноваги інтриги з боку окремих товаришів по службі, оскільки Марс у 13-му знаку від Діви, що вказує на плітки і навіть ризик опинитися у в'язниці. Тому якщо Діва порушує закони, цього місяця її можуть притягнути до відповідальності. Крім того, представникам знака потрібно остерігатися призову – вони можуть опинитися на фронті.

Реалізувати кар'єрні устремління буде важко в другій половині місяця, зате можна буде зайнятися підготовкою майбутнього успіху.

Ставку на особисту ініціативу і професійні якості доцільно робити в третій декаді червня. Результат буде залежати від обізнаності Діви в поточних справах, тому важливо накопичувати інформацію і не розмінюватися на дрібниці.

Особисте життя. Щедрість і своєчасна турбота про сімейне благополуччя дозволить Діві швидко впоратися з побутовими проблемами в червні 2023 року і змінити життя на краще.

Друга половина місяця стане часом благородних вчинків і жертв на благо коханої людини. Діва буде налаштована на сюрпризи і нові враження. Також їй важливо постаратися, щоб її супутнику або супутниці життя не довелося нудьгувати.

Здоров'я. У першій половині червня-2023 Діві потрібно дотримуватися правил безпеки, особливо при поводженні з побутовою технікою, тому що є велика небезпека пожеж і проблем з електрикою. На виробництві потрібно бути обережнішою з хімічними речовинами. У червні слід приділити увагу організації правильного харчування, сприятливо звернутися до нутриціолога, особливо це потрібно тим, хто страждає від захворювань шлунково-кишкового тракту. Рекомендується переважання в меню різного роду каш, також потрібно уникати харчування в сухомятку.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Стрілець

На Стрільця в червні-2023 чекає вдалий період. Цього місяця Стрілець буде непогано розбиратися в людях, а часом навіть вміло маніпулювати ними. Він зможе швидко аналізувати те, що відбувається, оцінювати ситуацію, а це дозволить блискавично реагувати на те, що інші ще тільки будуть намагатися осмислити. Стрілець завжди буде на крок попереду.

Червень буде плідним періодом у трудовій діяльності. Численні ділові поїздки і контакти увінчаються укладенням вигідних угод і договорів.

Стрільцю не варто недбало ставитися до нових знайомств, адже будь-який новий приятель може виявитися потенційним обранцем або обраницею. До сімейних проблем потрібно буде поставитися вкрай уважно.

Сприятливо зайнятися підвищенням рівня освіти. Також вдалою буде еміграція.

Сприятливі дні для Стрільця: 10, 13, 17, 20, 24 червня.

Несприятливі дні для Стрільця: 5, 8, 15, 16, 26, 29 червня.

Кар'єра та фінанси. На початку червня 2023-го Стрільцю потрібно бути обережнішим із одержуваною інформацією, оскільки вона може представляти для нього загрозу. Слід остерігатися обману – випадкового або цілеспрямованого, а також ретельно перевіряти документи й слова, перш ніж ними скористатися при розробці нових проєктів.

Після 10 червня друзі можуть забезпечити протекцію Стрільцю, в зв'язку з чимна нього чекатиме велика удача до кінця місяця. Вони допоможуть налагодити Стрільцю потрібні зв'язки. Однак лінь може перешкодити скористатися сприятливою ситуацією. Це знизить популярність Стрільця.

Однак якщо Стрілець мобілізує свої можливості, йому буде більше фартити, особливо в далеких відрядженнях. Сміливо можна вирушати в закордонні вояжі. Будь-які переговори з іноземцями обіцяють бути вдалими. Стрілець навіть може знайти чоловіка-іноземця або дружину.

Особисте життя. Перша половина місяця в плані романтичних знайомств порадує Стрільця. 10-20 червня у нього з'явиться чудова можливість виправити помилку минулого у стосунках і повернутися до свого обранця.

Після 25 червня багато чого буде залежати від фінансового становища обранця Стрільця. Варто приготуватися до невеликих труднощів і згадати, що справжнє кохання не купиш.

Гострота почуттів багато в чому буде залежати від побачень і романтичних поїздок.

Здоров'я. У червні Стрілець буде занадто недовірливим і схильним переоцінювати серйозність нездужання. Потрібно не перестаратися з рідинами і поберегти нирки. Наприкінці місяця Стрільцю слід стримати запал і не сильно навантажувати себе фізично, щоб зберегти енергію. Потрібно бути уважнішим до питань харчування, щоб не спровокувати шлункові розлади і збої в роботі підшлункової залози.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти