Гороскоп на серпень-2022: загроза ядерної війни, звільнення Херсону і перелом на фронті

26 липня 2022, 19:37
Зірки обіцяють емоційно складний період у серпні, коли стануться важливі незворотні події.
Влад Росс розповів, чого чекати від Серпня 2022 року
Астролог Влад Росс склав прогноз на серпень-2022 і попередив про загрози місяця / karavan.ua, УНІАН, ТСН

Серпень-2022 обіцяє бути спекотним в усіх сенсах місяцем. Для Європи липень став неймовірно спекотним: палає Франція, Іспанія і Португалія, де безліч лісових пожеж, в Лондоні +39, в Парижі +40. У серпні ця спека докотиться і до України, тому місяць може стати найспекотнішим цього року.

Серпень, як і липень, буде пов'язаний із кількома досить напруженими аспектами швидких планет.

Марс і Уран. Марс у знаку Тельця зустрінеться з Ураном, а також Сатурн зустрінеться з Ураном на самому початку місяця. Поєднання Марса, планети війни, з Ураном повністю переверне ситуацію, в тому числі на фронті: Росія почне програвати, а Україна – перемагати. РФ стане цілковитим лузером, а Україна почне повставати з попелу і бити ворога. Тому вже зовсім скоро будуть звільнені Херсон, Херсонська область і Мелітополь.

В цей час буде вивільнятися колосальна енергія Марса, в зв'язку з цим уже нприкінці липня можуть складатися абсолютно несподівані ситуації. У серпні зміниться все. Цей місяць усе розставить по своїх місцях.

Сонце в знаку Лева піділлє масла у вогонь і буде виступати тригером різких і незворотних подій.

Зокрема, крісло під Володимиром Путіним вкрай розхитається. Серпень – найнебезпечніший місяць для президента РФ в плані здоров'я, його самопочуття може несподівано погіршитися. Також цього місяця на Путіна може бути скоєно замах. Раніше я прогнозував, що замах можливий у липні, особливо 16 числа – перепрошую, помилився. 16 липня була спроба вбивства Патрушева. Схоже, що саме Патрушев є верховним головнокомандувачем у РФ, тобто Путін залишається царем на троні, але реально всім править сірий кардинал – Патрушев.

Меркурій у Діві. Серпень буде емоційно непростим періодом. Більшу частину серпня Меркурій буде рухатися знаком Діви, поступово сповільнюючись. Меркурій у Діві проявить працьовитість, зосередженість, стабільність. Тому вже з 4 серпня дуже сприятливо шукати роботу, не чекаючи вересня і не витрачаючи залишок літа на дозвільне проведення часу або відпочинок на морі. Ті, хто прагне знайти нову роботу, найлегше зможуть це зробити в серпні.

Меркурій у Діві буде дуже вдало розташований, завдяки чому люди в цей час будуть схильні до економії часу і здійснення важливих справ. Тому сприятливо починати в цей час ремонти, будівництва, важливі підприємства, вести переговори, домовлятися про щось, будувати плани і проекти, підписуватися на щось, розбирати все по гвинтиках. Прекрасний час, щоб всерйоз задуматися про свою роботу і здоров'я, записатися на курси, зайнятися навчанням, почитати корисну літературу.

Серпень також сприятливий для оздоровлення і поїздок в санаторії. Тому тим, кого непокоять печінку або нирки, пора вирушити на води. І потрібно це зробити після 4 серпня.

читайте такожВпаде сам і угробить безліч людей: астролог розповів, як буде зруйнований Кримський міст

Меркурій і Нептун. Після 21 серпня Меркурій розташується навпроти Нептуна. Цей транзит не дуже вдалий для серйозної інтелектуальної діяльності, торгових операцій, великих покупок і важливих переговорів. Тому 20-22 серпня краще не робити кроків у цих напрямках, не підписувати важливих контрактів і не робити великі покупки. Поблизу цього аспекту потрібно вкрай уважно ставитися до всього, оскільки можливі помилки, непорозуміння, шахрайство, обман на гроші.

Повний Місяць у серпні 2022 року буде 12 числа, о 4:35 за Києвом. І він буде на жахливому хресті між планетами. Повний Місяць у Водолії натякає на те, що в найближчі два тижні варто задуматися про зміни в житті, про те, від чого слід позбутися, як стати вільнішим і відчувати більший комфорт. Це повний місяць сприятиме звільненню мозку від нав'язливих тяжких думок, які забирають багато психічної енергії.

11-13 серпня – найгірший період для проведення операцій, медичних процедур і маніпуляцій.

Одночасно 11-13 серпня – це найкращий час для повалення Путіна: Сонце буде вражене Ураном у поєднанні з Марсом, висхідним вузлом долі, плюс Місяць підлаштується до цієї ситуації, а це значить, що в цей час може відбуватися що завгодно. Тим більше, в серпні будуть знаменні серединні точки між затемненнями, через що може відбуватися багато жахливих подій.

Зокрема, Путін готує росіян і Росію до атомної війни, це видно по сиренах, які вже звучать у Москві, Воронежі, Волгограді та інших містах Росії. Якщо і буде застосування не конвенціональної зброї у цій війні, то це станеться на хрестовій ситуації. Також у цей час можливі жахливі ракетні удари по Україні, а також удар по Кримському мосту. Простіше кажучи, поблизу повного Місяця 12 серпня дуже вірогідні Прильоти ракет.

Повний Місяць створить безліч факторів, які не завжди будуть дозволяти скинути напругу. Цей час буде непростим ще й тим, що дуже будуть заважати емоції, що виникнуть.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Вузли в квадраті до повного місяця свідчать про важливість цього часу – ван буде сприятливим для вирішення кармічних завдань. Так, наприклад, якщо ви бачите, що ваш шлюб надламаний і фактично зруйнований, то це буде відповідний момент, щоб нарешті звільнитися від нього.

Поблизу повного Місяця буде непросто що-небудь планувати. Часто доведеться імпровізувати і приймати нові ситуації. Це повний Місяць може принести втрати, але, тим не менш, це зміцнить віру і допоможе зрозуміти справжні цінності – не нав'язані вам кимось, а особисті.

У серпні буде важливо шукати компроміс між особистими бажаннями і вимогами колективу. До такого компромісу буде прийти не так просто, можливо, має бути активна боротьба, бунтарство, революція.

Ділова активність

Планета ділової активності Марс продовжить свою ходу знаком Тельця до 20 серпня і зробить пару напружених транзитів на початку місяця. У цей час небажано здійснювати важливі дії або починати нові проекти. Тому в першій декаді серпня слід десять разів подумати перш, ніж що-небудь починати.

Енергія Тельця – стримана і спокійна. Активність у цей період буде уповільнена і вдумлива. Діяти доведеться спокійно і цілеспрямовано.

Однак на початку серпня 2022 року, коли Марс буде вкрай напруженим, ділові люди можуть зіткнутися з необхідністю вирішення різних проблем, подолання перешкод, змінами, наслідки яких доведеться розгрібати дуже довго.

читайте такожВоювати не доведеться: коли і як Росія поверне Крим Україні - прогноз астролога

Втім, той, хто націлений на реалізацію довгострокового проекту, повинен встигнути все зробити в середині місяця, допоки Марс буде в Тельці. Ідеальним буде момент 14-16 серпня, щоб запустити довгострокові фінансові проекти.

У перший тиждень місяця не рекомендується робити важливих і відповідальних дій, відкривати нові компанії, починати нові проекти, вводити будь-які нововведення. Краще в цей час економити сили і ресурси.

Гроші

Телець пов'язаний із фінансовою сферою і ресурсами, тому на початку серпня-2022 можуть гостро постати грошові питання. Не виключені непередбачені витрати, складнощі з виплатою зарплат і гонорарів, різні непередбачувані події. В цей час навіть гривня може обвалитися по відношенню до долара до 40.

Після 7 серпня можна приступати до нових проектів, важливих бізнес-справ. Енергія просто попре, і буде достатньо сил, щоб відновлювати себе в кризовий період від війни або просто використовувати накопичені сили і енергію. Справа, розпочата в цей період, буде розвиватися повільно, але у нього буде великий шанс прожити довге життя.

20 серпня Марс перейде в знак Близнюки, після чого Тельця нарешті перестане штормити, але почне штормити Близнюків. Це буде період розвитку інформаційних ресурсів, спілкування, переговорів, руху, передачі інформації, появи нових ідей, розвитку онлайн-бізнесу. Після 20 серпня сприятливо запускати свій YouTube-канал.

У серпні у Марса буде зберігатися нормальна швидкість, тому до розвороту в кінці жовтня 2022 року, коли, швидше за все, закінчиться війна в Україні, рекомендується почати просування свого бізнесу.

читайте такожБілорусь воюватиме, але не з Україною: астролог розповів, як Лукашенко шокує Путіна

Марс у Близнюках – легкий і активний. Люди в цей період готові споживати багато інформації, легкі на підйом, прагнуть спілкування. Тому в останній декаді серпня варто організовувати поїздки, пригоди і зустрічі. Більше працюйте з аудиторією, активніше взаємодійте з людьми через соціальні мережі, більше спілкуйтеся. Сприятливий час для роботи з клієнтами, просування інформаційного бізнесу, вибудовування контактів із потенційними клієнтами, досягнення домовленостей про співпрацю.

До 11 серпня Венера, планета фінансів, буде рухатися по знаку Раку, і будь-які питання в цей період будуть сприйматися дуже емоційно. Під впливом емоцій легко буде зробити необдумані покупки. Коливання фінансів нікого не залишать байдужим.

Після 11 серпня Венера буде рухатися знаком Лева. В цей час сприятливо буде закохуватися. У цей час з'явиться внутрішня необхідність показувати себе, демонструвати свої таланти, привертати увагу, бувати в суспільстві. Гроші в цей час будуть витрачатися легше і швидше, з'явиться необхідність придбати дорогі статусні речі.

Також може з'явитися бажання демонструвати свої фінансові можливості і смітити грошима. Не виключений сплеск охочих пограти в азартні ігри на гроші. Хто вміє це робити, після 11 серпня може сміливо вирушити в Лас-Вегас або Монако.

Венера буде напруженою, а це означає, що буде небезпечно йти на будь-які фінансові ризики 3, 8, 17, а також 26-28 серпня.

Любов і стосунки

У плані любові перша третина місяця буде емоційною, чуттєвою. Багато хто відчуватиме потребу в турботі й увазі. У цей час будуть стрімко розвиватися прихильності. Люди будуть багато мріяти, жити надіями. Але можливі і розчарування.

8-9 серпня Венера буде наближатися до напруженого транзиту, який може посилювати почуття, емоції і давати багато крайнощів у проявах. Тому сварки і з'ясування відносин між партнерами в ці числа протипоказані. Дні особливо несприятливі для знайомств, з'ясування відносин, можуть посилюватися ревнощі і бажання домогтися партнера за будь-яку ціну.

Після 11 серпня Венера переходить у знак Лева – почнеться період любові. Людям буде кортіти бути на виду, ходити в театри, нічні клуби, купувати вбрання, виходити в люди, вигравати конкурси. Висока потреба в увазі і піклуванні в цей час буде залишатися.

читайте такожМожуть збивати літаки пачками і трощити ворога: астролог назвав топ-4 кращих воїна за знаком Зодіаку

Поблизу молодика буде напружений аспект Гекати – 26-28 серпня. У ці дні буде небезпека серйозних сварок і розбіжностей із партнерами, тому в жодному разі не призначайте на ці дні підписання важливих договорів або документів, укладення важливих угод. І, звичайно, це не найкращий час для з'ясування відносин.

Сильні венеріанські дні, тобто любовні, коли найбільше шансів притягнути нові або посилити тяжіння і пристрасть в уже сформованих парах – 2, 7, 18 серпня. Це найкращі дні для побачень і романтичних вечорів.

Поїздки та подорожі

Юпітер у серпні буде ретроградним, проте це не привід відмовлятися від далеких поїздок. Для початку подорожі краще вибирати більш вдалі періоди, не пов'язані з напругою Меркурія і Марса, а також із періодами поблизу повного Місяця і молодика. Тому краще відмовитися від початку подорожей, якщо є така можливість, 2, 5-7, 12-13, 19-20, 26-27 серпня. Це найнесприятливіші дні для дороги. У ці дати можуть бути невдалі подорожі: будуть проблеми і накладки в дорозі, втрата багажу, зриви намічених планів, літак може не прилетіти туди, куди ви хочете, зірветься поїздка. Ці дні погані для подорожей будь-якими видами транспорту – і літаками, і поїздами, і автомобілями.

Сприятливі дати для поїздок:

  • до моря і водойми – 8, 14, 22-24 серпня;
  • у санаторії – 8, 14, 22-24 серпня;
  • у гори – 9-11 серпня;
  • у близькі поїздки, відрядження – 15-16, 21 серпня;
  • з метою розваги, відвідування концертів – 3, 8, 17, 18, 24-26, 29-31 серпня;
  • з метою навчання або участі у конференціях, тренінгів, семінарів – 3-4, 8, 11, 29-31 серпня.

Війна та інші небезпеки Місяця

Марс поєднається з Ураном 2 серпня, і Уран повністю розверне долю війни в Україні в протилежну сторону. Україна почне перемагати, громити суперника. Після цього можна буде чекати капітуляції Російської Федерації. Початок капітуляції РФ буде відбуватися при знаменній події – поєднанні Марса і Урана.

Це поєднання буває один раз на два роки. Зазвичай поблизу цього поєднання бувають не найприємніші події несподіваного характеру, природні катаклізми, підвищення агресивних виступів, протести, відставки чиновників, землетруси, ескалація на фронті, збільшення інтенсивності ракетних ударів і повалення влади, зокрема, може бути повалений кремлівський цар.

Марс у жорсткому квадраті до Сатурна поблизу 7 серпня, там же буде серединна точка між затемненнями. 6-8 серпня – найгірший момент в сенсі загрози застосування атомної зброї. Цей напружений транзит позбавляє руху, знешкоджує, знерухомлює, не дає спокійно рухатися до цілей, викликає складності. Можливі складнощі в поїздках, ДТП, нещасні випадки.

читайте такожЯдерний пшик Путіна: чому може виявитися, що у Росії немає другого ядерного потенціалу світуЗагалом, перша половина серпня-2022 буде унікальна якимись важливими незворотними подіями, здатними вплинути на долю всієї планети. Можливі сильні хвилі, цунамі.

Марс буде в квадраті до Сонця 27 серпня. Вогняна природа Сонця буде запалювати Марс, як сірник, створюючи загрозу вибухонебезпечної обстановки – пожеж, різних резонансних аварійних подій. 26-28 серпня – це ще одна небезпечна точка, коли може бути застосована атомна зброя. Путін готується до атомної війни, і залишається лише сподіватися, що він буде повалений раніше.

26-28 серпня Венера буде досить напруженою і створить важку конфігурацію з Ураном і Сатурном. Ці дні можуть виявитися досить складними в емоційному плані. Можливі перевірки відносин із близькими людьми, фінансовими партнерами, не виключені різкі несподівані ситуації, невдалі фінансові угоди і втрата грошей. Тому слід бути вкрай обережними в самому кінці місяця.

***

У серпні 2022 року рекомендується: займатися своїм здоров'ям, робити тести і здавати аналізи – Меркурій сприятиме цьому; починати нові навчальні програми; провести ревізію і аудит; перевірити бюджет і оптимізувати витрати; тренувати і розвивати свої таланти, навички, вміння, показувати себе з кращого боку для залучення популярності, особливо коли Венера увійде в знак Лева у другій половині місяця.

У серпні-2022 не рекомендується: відкривати нові компанії, починати нові проекти, особливо поблизу повного Місяця 12 серпня; вводити новації, проводити експерименти; нехтувати технікою безпеки на виробництві; з'ясовувати стосунки з партнерами.

Головне в цьому місяці – молитися, щоб не вибухнула ядерна війна.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти