Гороскоп на квітень для всіх від Влада Росса: Близнюкам щаститиме, Стрільцям доведеться напружитися

31 березня 2023, 07:58
77585
Гороскоп на квітень 2023 року обіцяє велику удачу Водолію, Овну і ще двом знакам зодіаку.
Астролог Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, на які чекає складний період у квітні 2023 року
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на квітень 2023 року для всіх знаків зодіаку і розповів, кому казково пощастить у середині весни / Главред

Квітень 2023 року обіцяє бути цікавим і переломним періодом. Цього місяця багато що визначатиметься двома головними астрологічними подіями – кільцеподібним сонячним затемненням 20 квітня, яке називають "диявольським", і переходом Меркурія в ретроградний рух 21-го числа.

Затемнення збільшить кількість фатальних, а, значить, невідворотних подій і обіцяє непростий період. Квітневе сонячне затемнення меншою мірою буде впливати на життя кожної конкретної людини, зате здійснить величезний глобальний вплив на долі народів і країн. Причому принести воно може вельми страшні події, чого тільки варта ядерна загроза, яка буде надзвичайно великою поблизу затемнення.

Статичність і ретроградність Меркурія в другій половині квітня повертатимуть нас до подій минулого, недороблених справ і недосказаних слів, сповільнять наші думки, зроблять їх більш спокійними і серйозними.

Втім, кожен із знаків зодіаку відчує квітневу астрологічну погоду по-своєму: до одних знаків зірки будуть прихильними і принесуть їм щастя та успіх, а от іншим слід готуватися до випробувань і проблем.

Щасливчики квітня-2023:

Овен

Квітень 2023 року буде хорошим місяцем для Овна, тому представникам знака варто не відкладати рішення важливих завдань, а зайнятися ними вже зараз, особливо в першій половині місяця. Овну не можна відступати від намічених планів, які перешкоди не виникали б на шляху. Йому необхідно уникати спокус і не витрачати час даремно. Доля дасть Овну реальний шанс наблизитися до заповітної мети в першій декаді квітня, і тільки від нього залежатиме, чи скористається він ним. Якщо Овен мріяв отримати певну роботу, то в квітні буде найкращий момент, щоб цього добитися.

Кар'єра. Квітень буде досить яскравим місяцем для Овна в професійній сфері. Його пропозиції щодо раціоналізації робочого процесу будуть прихильно вислухані начальством, але, викладаючи свої думки, не варто поспішати, краще все гарненько обміркувати. Пропонуючи якийсь проєкт, Овну важливо говорити аргументовано, оперуючи цифрами і фактами – нехай ділові партнери або начальство зрозуміють, що Овен ретельно продумав стратегію розвитку і може самостійно зайнятися її впровадженням.

Овну не слід нікому дозволяти нав'язувати йому чужі думки. Також не можна поступатися своїми принципами – кредо самого Овна має бути понад усе в квітні.

Наприкінці квітня про себе нагадають питання, які Овен раніше відклав до кращих часів, а тепер вони знову стануть актуальними. Важливо не ховати голову в пісок – Овен обов'язково впорається з труднощами, якщо зуміє поглянути на них із боку.

Фінанси. Зірки радять Овну розширити область діяльності для отримання додаткових доходів.

Особисте життя. Велика зайнятість Овна на роботі та в фінансових справах у квітні може відбитися на стосунках із партнером, якому Овен стане приділяти менше уваги. Через це можливі несподівані зради. Сварки можуть виникати через часті затримки Овна в офісі і необхідності навіть у вихідні дні займатися робочими справами. Щоб стосунки не погіршилися, важливо постаратися знайти час для другої половинки і пояснити причини великої завантаженості – тоді не буде приводів підозрювати Овна в таємних зустрічах з іншим.

В середині квітня у Овна з'явиться можливість підкорити серце того, хто йому дуже симпатичний. Найкраще буде відкинути всі умовності і відкрито заявити про свої почуття. Не потрібно боятися відмови – ймовірність цього дуже мала.

Наприкінці місяця Овну потрібно з обережністю ставитися до нових знайомств, тому що Венера буде в Близнюках. Овна постараються зачарувати, захоплять розмовами, обсиплють компліментами, вразять незвичайними ідеями, проте ці стосунки, швидше за все, закінчаться швидко, залишивши про себе не дуже хороші спогади.

Здоров'я. У квітні-2023 Овну слід зайнятися профілактикою ендокринних захворювань. Слід нормалізувати харчування, тимчасово обмеживши споживання цукру і борошняних виробів, наповнивши раціон продуктами, багатими йодом. Потрібно намагатися більше рухатися, якщо погода дозволить – влаштовувати велосипедні або піші прогулянки. Також варто приймати заспокійливі препарати. Наприкінці місяця про себе можуть нагадати хронічні захворювання Овна. При появі знайомих симптомів, слід звернутися до лікаря – це сприятливий період для проходження курсу лікування. Чим швидше Овен відреагує на проблеми, тим швидше настане бажане одужання.

Близнюки

У Близнюків у квітні 2023-го буде просто ейфорія, оскільки Венера, планета щастя, кохання та грошей, увійде в їхній знак зодіаку в другій декаді місяця. Тому Близнюкам не потрібно мучитися з вибором, на що витратити час у квітні – вони будуть улюбленцями фортуни.

Кар'єра. Близнюкам у квітні слід сконцентрувати свою увагу на корисному – роботі та самоосвіті. Потрібно бути уважнішими і не відсікати хороші пропозиції про роботу, і тоді фінансове становище Близнюків поліпшуватиметься.

Якщо в квітні Близнюки змінять імідж, стануть більш красивими та інтелігентними, переглянуть гардероб, незабаром вони подякують собі за це. А найкращий спосіб для них вирішити домашні проблеми, що накопичилися, – змінити емоції, прислухатися до порад близьких.

Дружелюбність стане ключем до успіху цього місяця, тому Близнюкам слід завести якомога більше друзів, вступити в коло за інтересами або стати частиною якогось колективу, компанії.

Фінанси. Близнюкам краще не заглядати в майбутнє і жити сьогоднішнім днем. Не варто смітити грошима, адже Венера в Близнюках цього місяця може принести їм купу непотрібних покупок. Більше того, вони можуть стати шопоголіком.

У квітні Близнюкам важливо не упустити удачу, а щастити їм буде у всіх фінансових справах. Вони цілком можуть зірвати джек-пот. До кінця квітня на голову Близнюкам може звалитися величезний успіх, причому навіть тим із них, хто не вірив у своє щастя й удачу до цього. Однак не потрібно намагатися одразу вирішити всі проблеми, навпаки, потрібно постаратися діяти розмірено, послідовно і не квапити події. Краще не ухвалювати рішення спонтанно, варто прислухатися до порад людей довкола, особливо близьких друзів.

Запорукою успіху у фінансовій сфері стане завзятість і працьовитість Близнюків. Численні зусилля принесуть свої плоди і вже до кінця місяця дадуть імпульс для майбутнього успіху.

Особисте життя. Якщо Близнюки вже ухвалили відповідне рішення, то в квітні вони можуть розійтися з нинішнім партнером і знайти своє справжнє кохання. У будь-якому випадку потрібно утриматися від поспішних рішень на особистому фронті, оскільки буде безліч підводних каменів.

Більше того, зміна партнера може підштовхнути Близнюків до нових великих фінансових можливостей.

Здоров'я. У квітні-2023 Близнюкам рекомендується серйозно ставитися до свого раціону харчування, що вплине на їхні емоції. Близнюки – найбільш знервований знак зодіаку, а цього місяця через нерви можуть початися проблеми, наприклад, проявиться алергія. Також можливі харчові отруєння. Крім того, потрібно звернути увагу на стан лімфовузлів і звернутися до лікаря в разі необхідності. Крім того, Близнюкам у квітні сприятливо завести собі кота або кішку – це допоможе заспокоїтися.

Скорпіон

Квітень-2023 обіцяє бути вдалим місяцем для Скорпіона і пройде під великим знаком "плюс". Скорпіон може завести нові знайомства і вирішити старі проблеми, незважаючи на те, що сонячне затемнення 20 квітня буде на планету Скорпіона – Плутон.

Кар'єра. Скорпіону в квітні пощастить із друзями і покровителями, і він отримає зоряний шанс. Хтось досить мудрий і могутній зуміє допомогти Скорпіону розібратися в деяких справах, отримана протекція допоможе вирішити важливі питання. Можливе несподіване просування в кар'єрі, особливо після чиєїсь смерті (якщо хтось помре, займаючи важливу посаду, Скорпіон може зайняти його місце).

У сфері кар'єри і фінансів Скорпіону слід сконцентруватися на вирішенні старих питань і розробці планів на майбутнє, особливо в другій половині місяця. Слід звернути увагу на повсякденну рутину, адже дрібні питання, які довго відкладалися, потребуватимуть негайного вирішення. При виникненні труднощів не варто йти на конфлікти, слід віддати перевагу мирним способам виходу зі складних ситуацій. Тонке чуття допоможе зрозуміти справжні мотиви і цілі людей довкола.

Фінанси. У квітні 2023-го у фінансовій сфері життя Скорпіону слід готуватися до великих перепадів, проте несподівано вона може увійти у вдале русло.

Здоров'я. Скорпіон буде схильним до різного роду запалень, гіпертонії, проблем із серцево-судинною системою. Потрібно намагатися не застудитися і не перевтомлюватися, правильно розраховувати час і сили, більше відпочивати, інакше є ризик підчепити вірус, наприклад, грип. Не можна займатися самолікуванням і пити алкогольні напої.

Водолій

Квітень 2023 року буде просто супер-класним місяцем для Водолія.

Кар'єра. У Водолія з'явиться можливість зміцнити свої позиції на роботі. Він нарешті зможе розібратися, хто з колег гальмує процес, а з ким варто зійтися ближче. У Водолія може початися дуже вдалий творчий процес, і з'явиться шанс не тільки завоювати нове місце під сонцем, а й вирішити наболілі питання. Сумніви, які терзали Водолія раніше, можна буде залишити в минулому.

У професійній сфері в квітні Водолію кортітиме, як на уроці, підняти руку і кричати: "Я! Я! Я!". І це правильно, оскільки губитися Водолію цього місяця не можна – у нього великі можливості, йому все вдасться зробити.

Фінанси. У квітні 2023 року на Водолія чекає приємна несподіванка, новина. Можливо, йому вдасться підписати вигідний довгостроковий грошовий контракт або отримати премію, або йому підвищать оклад, а, може, він виграє мільйон у лотерею. Найімовірніше, будь-які грошові надходження будуть пов'язані з діяльністю, роботою і творчістю Водолія.

Особисте життя. У квітні Водолій відчує, що стосунки з коханою людиною потребують реставрації. Буде потрібно зробити крок назустріч на ретроградному Меркурії поблизу затемнення 20 квітня – друга половинка обов'язково оцінить цей порив.

Головний девіз місяця – щирість.

Зараз саме час задуматися про літній відпочинок, обговорити плани на майбутнє і купити машину. Сприятливий час для водіння автомобіля, отримання прав.

Здоров'я. Самопочуття Водолія у квітні 2023-го залежатиме від уміння контролювати перепади настрою. Не можна допускати перевтоми і переохолодження, потрібно більше бувати на свіжому повітрі, за містом, на дачі. Сприятливо цього місяця міняти країни, емігрувати. Черпати енергію він зможе в спілкуванні, особливо з новими друзями.

Нейтральним квітень буде для наступних знаків:

Телець

Для Тельця Квітень-2023 буде рівним місяцем, коли можна буде зрозуміти справжні життєві цінності, відсунути на задній план усе зайве. У цей час перед Тельцем відкриються нові перспективи, які кардинально змінять його життя, особливо поблизу сонячного затемнення 20 квітня.

Кар'єра. В середині квітня деяких Тельців керівництво може відрядити за кордон, що стане початком просування по службових сходах. У цей час слід бути уважнішими, щоб не проґавити хороші можливості, та довіряти інтуїції, яка в квітні буде допомагати зробити правильний вибір. Дуже доречним цього місяця буде прояв організаторських здібностей Тельця, це відчують колеги по роботі і близькі люди.

Фінанси. Фінансова сторона життя Тельця в квітні буде задовільною. Результати інтелектуальної діяльності потішать Тельця отриманням довгоочікуваних бонусів або відсотків.

Особисте життя. Тельцю сприятливо зав'язувати любовні стосунки на початку квітня, поки Венера буде залишатися в його знаку. До 10-го числа Телець може розраховувати на велику удачу в любовних справах.

Зірки рекомендують у квітні остерігатися романів зі співробітниками, особливо в другій половині місяця, оскільки це може викликати заздрість і пересуди колег.

Здоров'я. У квітні у Тельця можливе загострення хронічних хвороб, пов'язаних із суглобами, серцем і печінкою. Тому варто вжити всіх необхідних заходів, щоб подібним проблемам запобігти, не допускаючи загострень. Крім того, варто сходити до стоматолога, оскільки є велика небезпека різних пародонтозів.

Козеріг

Для Козерога квітень-2023 стане більш-менш рівним місяцем. Головне правило для Козерога в квітні – ретельно вибирати людей, оскільки з ними доведеться мати справу не один місяць. Крім того, серед близьких людей точно знаходиться той, хто Козерога по-справжньому розуміє, а до порад цієї людини варто дослухатися.

Кар'єра. Квітень для Козерога – це період оптимізації робочих процесів. Взаємини з колегами у Козерога на стадії відтавання. Не виключена поява нових можливостей. Приховані лідерські якості цього місяця вирвуться назовні.

Фінанси. Фінансова сторона життя Козерога в квітні буде більш-менш спокійною. Адже Козеріг дуже практичний і вміє рахувати гроші. Це один із найбільш грошових знаків разом із Дівою і Тельцем.

Особисте життя. У квітні на любовному фронті Козерогу буде нелегко, але що поробиш, він сам любить створювати собі труднощі, щоб потім героїчно їх долати. Цей знак зодіаку, навіть програючи, все одно збирається перемогти. Так, висхідний Козеріг Путін, програючи війну, все одно має намір подолати Україну.

Козеріг любить самотність і ризикує залишитися один, хоча в шлюбі зазвичай розкривається і розквітає, а також дуже піклується про сім'ю. Козерогу важливо використовувати свою енергію в мирних цілях.

Здоров'я. У квітні у Козерога можуть загостритися хронічні хвороби, особливо ревматизм або артрит. Не слід займатися самолікуванням, краще звернутися до лікаря, пройти плановий огляд.

Діва

Для Діви квітень 2023 року стане непоганим періодом. У цьому місяці Діві слід добре попрацювати, зануритися з головою в улюблену справу, тим самим, досягаючи хороших результатів. Це буде дуже позитивний місяць для активних дій.

Кар'єра. Сприятливим у цей час буде просування кар'єрними сходами, зміна роду або напрямку діяльності, створення нових проєктів, але краще все це робити в першій половині місяця до ретроградності Меркурія.

У професійній діяльності Діві буде дуже важливо пробивати важливі проєкти, домагатися поставлених завдань – наполегливо, але не поспішаючи. Раціональність Діви в поєднанні з прискіпливістю забезпечить їй успіх. Почуття обов'язку для неї має бути на першому місці. Діва здатна буде досягнути поставлених цілей крок за кроком.

Фінанси. У квітні Діві не варто чекати швидких доходів. Всі вкладення будуть довгостроковими і дадуть плоди лише з часом, але ці плоди будуть просто шаленими.

Особисте життя. У квітні Діва буде дуже критично оцінювати і ретельно аналізувати власне особисте життя. Можливо, вона задумається, навіщо стільки часу проводить з якоюсь людиною, і вирішить, що пора вже її залишити. Проявиться критичність, дріб'язковість, холодність і розважливість Діви, що може привести до руйнувань. Однак це буде "ефект сплячої красуні", яка чекає принца на білому коні, щоб прокинутися і розквітнути: Діва покращить свою зовнішність, що спричинить позитивні зміни. Сприятливі косметичні та косметологічні процедури, а також пластичні операції. Діві потрібно постаратися встановити гармонію, розвинути в собі внутрішню красу.

Здоров'я. У квітні-2023 Діві потрібно уникати перенапруги і нервових зривів на роботі. Гнів і тривога – це погані тенденції цього місяця для Діви. Не варто надмірно захоплюватися роботою, інакше можливі проблеми зі шлунком, особливо на нервовому ґрунті або через пропуски прийомів їжі. Краще дотримуватися дієти, вживаючи легку просту їжу, але їсти частіше.

Терези

У квітні-2023 Терезам не варто розмінюватися на дурниці. Вони усвідомлять, що витрачені останнім часом сили і час принесуть успіх і користь. Втім, незважаючи на це, місяць буде для Терезів не дуже хорошим.

Кар'єра. Квітень для Терезів – це період, коли вони зможуть показати оточуючим, наскільки вони конкурентоспроможні. Їм важливо використовувати будь-яку можливість для демонстрації своїх достоїнств. З одного боку, зірки наділять Терезів енергійністю і бажанням рватися в бій, докладати всіх зусиль для досягнення цілей, а з іншого – рекомендують не переоцінювати власні сили. Деякі кроки Терезів в області кар'єри зустрінуть опір колег.

Фінанси. Квітень-2023 буде досить спокійним місяцем для Терезів у фінансовій сфері. Професійна діяльність може принести прибуток. Крім того, Терезам цього місяця слід бути більш ощадливими, вкрай обачними і завжди чітко уявляти, чого вони хочуть.

Особисте життя. Прагнення Терезів проявити себе несприятливо позначатиметься на стосунках. Партнеру Терезів буде не вистачати їхньої участі. Це стосуватиметься і подружніх відносин. Дрібні щоденні прояви турботи й уваги можуть стати запорукою щастя і добрих стосунків Терезів та їхнього партнера.

Здоров'я. У квітні Терези можуть очікувати від планет міцного здоров'я і великих життєвих сил. Однак, щоб зберегти цей дар, буде необхідним свіже повітря і фізичні вправи. Сприятливо записатися на фітнес. Терези самою природою задумані так, що вони не призначені для перебування в замкнутому приміщенні. Терези, на відміну від Скорпіона, Риб чи Рака, завжди приваблюють людей, тому їм потрібен простір. Єдине, що може спричинити занепокоєння в плані здоров'я, це порушення роботи органів травлення. Втім, якщо Терези зможуть дотримуватися суворої дієти, то неприємностей можна буде уникнути.

Невдахи квітня 2023 року:

Рак

Для Рака квітень-2023 буде складним періодом, адже в його знак увійде планета агресії Марс. Але все ж не варто боятися відійти від звичного способу життя. Раку потрібні нові знайомства, захоплення і нова робота. Якщо внутрішній голос так підказує, потрібно порвати з минулим. Перед Раком відкриються нові можливості, а все старе буде відмітатися.

Порада для Рака – не посвячувати у свої плани ні друзів, ні ворогів і діяти тактовно. Якщо Близнюкам потрібно питати поради у близьких і друзів, то Раку все потрібно робити самостійно і неспішно.

Кар'єра. Щоб зміцнити своє становище в професійній сфері і закласти фундамент майбутніх відносин, Раку слід приділити увагу налагодженню ділових контактів із потрібними людьми, адже згодом хтось із нових знайомих може зіграти в його житті важливу роль, ставши роботодавцем або покровителем. Місяць обіцяє бути насиченим подіями. У вирішенні складних питань Раку допоможе інтуїція.

Фінанси. У квітні Раку доведеться займатися фінансовими та майновими справами, особливо це стосується ремонтів. Похід по офіційних інстанціях потребуватиме багато сил і часу Рака, тому вирішення деяких питань може затягнутися на невизначений термін. Особливо фатальною буде друга половина місяця, коли Раку не варто займатися ніякими справами, пов'язаними з паперами.

Особисте життя. Зірки рекомендують Раку приділяти другій половині якомога більше уваги в квітні. Брак спілкування і спільного проведення часу з партнером стане найслабшою ланкою у стосунках. Але впоратися з цією проблемою буде неважко, було б бажання. Корисно урізноманітнити спільне дозвілля і вибратися на певний час кудись на дачу.

Здоров'я. У квітні Раку доведеться докласти чимало зусиль, щоб зберігати хороше самопочуття. Потрібно буде вести здоровий спосіб життя і правильно харчуватися. Сприятливо буде дотримуватися дієти, звернутися до дієтолога і скинути вагу. Квітень – хороший період, щоб боротися із зайвою вагою, засміченістю організму і низьким імунітетом. Дієта, особливо багата овочами і фруктами, прийом вітамінів – все це буде дуже доречним. Сприятливим для Рака буде свіже повітря і активний спосіб життя. Саме час почати бігати вранці.

Лев

Для Лева квітень 2023 року пройде під знаком "мінус". У цей час Леву необхідно приборкати свою вдачу і перестати смикатися, немов у замкненій клітці. Леву краще спокійно займатися рутинними справами, хоч він цього і не любить. Йому потрібно розчистити свій простір, і тоді в подальшому він зможе добитися успіху. Весна зробить Лева надзвичайно привабливим для людей довкола.

Кар'єра. У квітні-2023 Леву доведеться чимало попрацювати, але будь-яка праця буде винагороджена по заслугах. Колег по роботі і керівників цього місяця буде цікавити все, що знає і вміє Лев. Головне – не розгубитися. Враження багато в чому буде залежати від впевненості у власних силах.

Фінанси. Квітень може принести Леву непередбачені втрати у фінансовій сфері, але не варто впадати у відчай. Потрібно економити і діяти відповідно до наміченого плану.

Левам у цей період не можна нічого підписувати, ніяких фінансових паперів, особливо в другій половині місяця, інакше все може полетіти в тартарари, і Лев може навіть збанкрутувати.

Особисте життя. У квітні в очах протилежної статі Лев буде чарівним. Сприятливо купувати різного роду прикраси, ювелірні вироби, особливо в першій половині місяця. Для успіху на любовному фронті практично нічого робити не доведеться – зірки наділять Лева сексуальною привабливістю і шармом. У такій ситуації буде непросто зробити вибір. Варто придивитися до свого найближчого і надійного оточення, інакше в другій половині місяця можна потрапити в халепу.

Здоров'я. Проблеми зі здоров'ям у Лева в квітні 2023 року можуть бути пов'язані з перевтомою. Важливо постаратися висипатися, знаходити золоту середину, розумно чергувати роботу і відпочинок. Тоді зі здоров'ям буде все добре. Якщо Лев веде малорухливий спосіб життя, потрібно постаратися компенсувати його активним відпочинком. І, навпаки, люди, що займаються фізичною працею, повинні відпочивати в спокійній обстановці.

Стрілець

Для Стрільця квітень 2023-го стане досить складним місяцем, коли можуть виникнути проблеми на роботі. Цього місяця Стрільцеві важливо постаратися, щоб у родині панував мир, оскільки йому необхідний міцний тил. Хоч нетерплячий характер і спонукає Стрільця до змін, квітень – це той місяць, коли краще все відкласти. У першій половині квітня доведеться напружитися, щоб вчасно зробити всі заплановані справи. Зате друга половина місяця буде більш спокійною.

Кар'єра. Стрілець буде продуктивним у разі його високої зосередженості, зібраності сил і віри в успіх. Однак змінювати щось у професії кардинально не варто. Зірки сприятимуть нестандартним поглядам Стрільця на світ, що дозволить застосувати креативний підхід при вирішенні багатьох питань. Не можна проґавити можливість розширити професійні здібності, навчитися чогось. Гарний час для отримання другої освіти в другій половині квітня або для відновлення у вузі.

Фінанси. У Стрільця в квітні у фінансовій сфері все буде невизначено. Гроші будуть приходити незвичайним шляхом. Дуже можливі фінансові гойдалки – то злети, то падіння, то густо, то порожньо. Але Стрільці будуть дивитися на життя філософськи цього місяця, вважаючи, що в потрібний момент допомога все-таки прийде. І, як не дивно, так може і статися.

Особисте життя. У квітні Стрільцю потрібно направити зусилля на зміцнення сформованих стосунків. Близькі Стрільця потребуватимуть його участі та уваги. Йому потрібно співчувати і бути поруч із рідними цього місяця, не засуджуючи їх і не пред'являючи претензій. Важливо підтримувати дружину або чоловіка у всіх починаннях, і тоді не доведеться хвилюватися про добробут сім'ї.

Самотні Стрільці в квітні можуть знайти обранця або обраницю всього свого життя, особливо в другій і третій декадах, коли Венера увійде в Близнюки.

Здоров'я. Хвороби Стрільця в квітні будуть пов'язані з різними шкідливими звичками, які згубно впливають на кровообіг і печінку. Якщо Стрілець буде вести помірний спосіб життя, подібних неприємностей вдасться уникнути. У цей період також можливе загострення різних захворювань суглобів.

Риби

Квітень-2023 у Риб пройде під жорстким знаком "мінус". Їм доведеться посилено тренувати своє терпіння, оскільки Сатурн, планета великої печалі та невдачі, продовжить рухатися їхнім знаком зодіаку. Рибам слід до всього ставитися філософськи. До кінця місяця стане легше. Їм потрібно розподілити сили для вирішення трьох головних завдань – спілкування з близькими, робота і здоров'я.

Кар'єра. У квітні Рибам слід бути обережнішими на роботі. Не варто брати участь у нових проєктах, особливо в тих, що викликають сумніви. Можуть виникнути ситуації, які спочатку будуть здаватися вигідними, а потім усе зміниться, і проєкт принесе лише розчарування, оскільки Риб укотре можуть підставити.

Фінанси. Зарплата Рибам у квітні буде виплачена вчасно, можлива додаткова винагорода, якщо все оформлено офіційно і давно.

Особисте життя. У Риб, які перебувають у шлюбі або стосунках, з'явиться непогана можливість обзавестися житлом. Тим, у кого на особистому фронті є розбіжності, необхідно ці розбіжності усунути саме в квітні і прийти до компромісу, особливо поблизу ретроградного Меркурія, в останній декаді місяця.

Здоров'я. У Риб у квітні може погіршитися зір, тому їм варто звернутися до окуліста. Все, що пов'язано з роботою за комп'ютером, шкідливими звичками і умовами праці, може вплинути на зір. Слід вчасно вжити заходів, щоб захворювання не прогресувало, щоб зір не падав. Крім того, можуть виникнути проблеми з серцево-судинною системою, тому необхідно приділяти більше уваги профілактиці захворювань.

Квітень буде складним місяцем для Риб, а в подальшому може виявитися ще й переломним.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влад Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти