Астрологічний прогноз на січень-2022: як складуться робота, поїздки, любовні та грошові справи

29 грудня 2021, 06:50оновлено 29 грудня 2021, 11:31
У січні буде декілька небезпек, які слід враховувати, плануючи важливі справи.
Астролог Влад Росс назвав небезпеки січня-2022
Астролог розповів, чого в жодному разі не можна робити в січні 2022 року / ua.depositphotos.com

Січень 2022 року точно не назвеш ідеальним місяцем для починань і активних дій. Це буде обумовлено ретроградним рухом Венери і Меркурія, а в деякі періоди місяця вони будуть статичними. Тому дозвільний спосіб життя і гуляння продовжаться і після Старого Нового року. Загалом, після новорічних свят можна сміливо продовжувати розслаблятися.

Перший місяць 2022 року, з астрологічної точки зору, буде примітний тим, що розійдеться жорстка квадратура Урана і Сатурна. Через це все усталене, що довгі роки здавалося міцним і непорушним, може почати розсипатися. Зокрема, через це в січні можливі обвалення старих будинків, наприклад, одеських будинків, побудованих із ракушняка.

Меркурій у січні буде дуже повільним і перейде в знак Водолія. А Водолій традиційно символізує розумову діяльність, мислення, осяяння. Такий стан і швидкість Меркурія зумовлять повільність розумових процесів в січні, простіше кажучи, ми всі будемо дуже гальмувати. Втім, це не стосується вчених, оскільки вони, навпаки, в цей час можуть зробити важливі відкриття і великі прориви.

Повільність буде властива в січні не тільки Меркурію – всі планети будуть "на гальмі". Тому в перший місяць року варто утриматися від початку нових справ і проектів, особливо що стосуються навчання та отримання інформації. Також невдалим буде підписання документів після 10 січня. Найбільш несприятливий час для подібних справ – на стаціонарному Меркурії, тобто 10-14 січня.

З 14 січня і до 4 лютого Меркурій буде в ретроградному русі. Тому даний період буде сприятливим для завершення важливих справ, продовження або перегляду старих справ.

У січні буде важливо зуміти подивитися на звичні речі під іншим кутом, і Меркурій у Водолії допоможе змінити мислення, змусить думати інакше. І ретроградність Меркурія буде все це тільки посилювати. Оскільки Меркурій буде повертати нас у минуле, в січні 2022 року можна буде згадати багато що з того, що було забуто, поглянути на різні життєві ситуації під іншим кутом.

Люди з живим, рухливим розумом, наприклад, айтішники, архітектори і дизайнери, будуть "на коні" в цей час: вони зуміють переінакшити, по-новому сконструювати і вдосконалити свої проекти. Модернізація – це найяскравіше, що можна зробити в січні.

Молодик з'явиться 2 січня. По суті, це буде другий Новий рік. Тому всі ті, хто в новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня, будуть надто п'яні, просплять або з іншої причини не встигнуть загадати бажання, 2 січня зможуть це зробити. Коли з'явиться молодик, о 20:33 за Києвом, можна підняти келих шампанського і загадати бажання – вам принесуть удачу і щастя всі ті думки і образи, які з'являться в цей момент у вашій голові.

Крім того, саме 2 січня Меркурій перейде в Водолія. Збіг цього переходу і молодика надасть великі шанси спроектувати удачу на цілий рік вперед.

Якщо в ніч з 31 грудня на 1 січня найкраще підводити підсумки, то 2 січня слід проводити важливі ритуали і загадувати бажання.

читайте такожАстролог назвав знаки, на голову яких в 2022 році зваляться найсуворіші випробуванняТому наполегливо рекомендую: зробіть цього разу собі два свята. Одне з них буде з "Олів'є" і традиційним застіллям, коли можна вдосталь напитися і наїстися, тобто 31 грудня, а друге свято, тобто 2 січня, потрібно відзначити тверезим і з ясним розумом – тоді ваші бажання матимуть набагато більше шансів здійснитися.

Молодик буде в Козерозі і буде налаштовувати на серйозний лад. Незважаючи на те, що перша третина січня буде розслабленою, оскільки багато хто відпочиватиме, цей час не варто витрачати даремно – в цей період потрібно будувати плани, думати про свою професійну реалізацію і застосовувати на практиці старі ідеї. Головне в січні – думати про роботу і професійну реалізацію.

2 січня обов'язково складіть список бажань, "хотєлок" і цілей. Також у цей день можна заговорити гаманець на гроші. Цього разу, коли буде молодик, сприятливо буде продумати конкретні кроки по реалізації ваших планів і цілей, можна навіть виписати все це в блокнотик, а також записати список бажань. Це потрібно робити ще й тому, що в молодик буде прекрасний гармонійний аспект Урана – планети планів, проектів і втілення в життя тієї програми, яку ви для себе складете. Молодик допоможе знайти нестандартні рішення, і тоді не виключено, що січень принесе чимало приємних несподіванок і сюрпризів.

Тож на молодик і в першу декаду січня щастя саме буде йти до рук.

Ділова активність

У діловій сфері в січні часто виникатиме бажання повернутися назад, у минуле, оскільки цей місяць відзначений ретроградністю планет. У січні якісь речі будуть вислизати з-під контролю, проте не варто сильно напружуватися і переживати, навіть якщо щось піде не так. У такій ситуації варто діяти за натхненням.

Взагалі, в січні слід продумувати кожен крок на майбутнє, чітко вибудовувати стратегії і озиратися назад, роблячи висновки.

Уран дозволить в цьому місяці приймати нестандартні рішення. І гармонійний молодик просто прекрасно позначиться на справах.

Планета ділової активності – Марс – практично весь січень буде, як і раніше, рухатися по Стрільцю і тільки 24 січня перейде в знак Козерога. Тому напруга і хвилювання будуть зберігатися до 24 січня, а далі ситуація трошки заспокоїться. Після того, як Марс перейде в Козеріг, буде простіше приходити до консенсусу.

Наприкінці місяця можна детально займатися постановкою цілей і підготовкою до взяття штурмом важливих завдань уже в лютому, коли Меркурій і Венера припинять ретроградний рух.

читайте такожНайщасливіші і найжахливіші дні 2022 року: астролог назвав датиВ цілому, січень обіцяє бути досить розслабленим місяцям, вільним від великих проектів, починань. Хоча вогненебезпечний Марс буде розпалювати обстановку і створювати ризикові ситуації до двадцятих чисел. Однак ризикувати в цей період потрібно обережно, тому що є небезпека переоцінити свої сили, і вам банально буде не вистачати терпіння для завершення розпочатого.

Завдяки Марсу в Стрільці у багатьох з'являться думки про розширення бізнесу і сфери впливу.

Якщо в січні ви відчуєте, що відбуваються природні процеси, триває те, що було розпочато раніше, це буде добре і потрібно буде спокійно продовжувати справи.

В цілому для кардинально нових дій і починань цей місяць не підійде, тому що будуть відбуватися постійні відкати назад і легко буде упустити важливі деталі.

Місяць буде хороший для аналізу минулого і виправлення помилок, перегляду договорів, а також повернення до документів, над якими раніше велася робота. У січні буде чудовий час, щоб виправити помилки і рушити в майбутнє.

10-12 січня буде діяти складний і напружений аспект Марса, який обіцяє обмани, розчарування і невірні кроки. У ці дні потрібно бути напоготові тим, хто за своїм родом діяльності повинен вирішувати важливі бізнес-питання. У ці дні краще ні з ким не зустрічатися і нічого важливого не підписувати. Це – невдалий час для активних дій.

Крім того, на цьому транзиті часто активізуються шахраї і аферисти, тому в ці дні є ризик бути обдуреним на велику суму грошей. У цей час легко недооцінити рівень небезпеки і легко потрапити на вудку спокус.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Гроші

Січень буде сприятливим для перегляду фінансових планів і повернення до старих ідей щодо заробітків. Цього місяця можна буде навіть повернутися на стару роботу.

При Венері в знаку Козерога гроші не так просто витрачаються і заробляються. Зазвичай у цей час витрати стають більш помірними, і у багатьох з'являється бажання накопичувати та економити.

читайте такожТоп-3 найбільш "грошових" знаки зодіаку в 2022 році: кого чекає фінансовий успіх у рік ТиграБільше того, в січні категорично несприятливо здійснювати будь-які покупки після 10 січня. Якщо до 10 січня, поки Меркурій не став стаціонарним, ще можна щось купувати, то після – ні, інакше всі покупки принесуть тільки негатив і невдачу. Наприклад, купите мобільний телефон – неодмінно його втратите. Всі подарунки постарайтеся роздати до 10 числа. Серйозні покупки, наприклад, покупка автомобіля, категорично протипоказані – відкладіть їх на період після 7 лютого.

Любов і відносини

У любові і відносинах у січні 2022 року багато що доведеться "перемотувати назад" і "стирати" непотрібне. Цього місяця не передбачається динамічний розвиток подій в особистому житті, зате виникне необхідність перегляду відносин з протилежною статтю.

У любовних відносинах Венера займе домінуючу позицію, яка багаторазово буде посилюватися під впливом Плутона. Це вказує на можливість багатогодинного тантричного сексу.

У січні дуже сприятливо ходити на танці або дискотеку, оскільки саме там можна буде зустріти свою другу половину. Найкращий варіант – зустріти на танцях своє колишнє коханння або однокласника.

У січні найсильніше відчують на собі вплив планет у сенсі любові чоловіки: багатьом захочеться щось змінити у своєму житті, створити нарешті сім'ю, завести дитину або, навпаки, піти у вільне плавання. У будь-якому випадку, зірки рекомендують не поспішати з діями, залишити все в спокої і ретельно обміркувати. Тому зізнаватися в коханні можна, але дарувати обручку і робити пропозицію поки що не варто – краще почекати.

читайте такожТоп-3 щасливчика: астролог назвав знаки, яким пощастить у коханні в 2022 роціНа січень категорично не можна призначати одруження: допоки Венера ретроградна, не можна розписуватися або вінчатися.

Січень – не найсприятливіший місяць для радикальних змін в особистому житті. Навіть якщо в цьому місяці відносини дадуть тріщину, краще просто взяти тайм-аут, тобто навіть розходитися несприятливо і потрібно почекати навіть із розставанням. У січні подумайте над ситуацією, що склалася, і вона цілком може "розрулитися" в лютому. Інакше, прийнявши рішення в січні, в лютому доведеться про це пошкодувати.

Коли Венера ретроградна, як правило, приходить бажання повернутися до минулого. Іноді це відбувається само собою, і в наше життя повертаються колишні кохані: їх можна або зустріти на вулиці, або можна наштовхнутися на старі фотографії, або друзі розкажуть щось про колишнього партнера, що змусить вас зануритися в спогади. Минуле буде незримо ходити за нами по п'ятах увесь місяць.

При ретроградних Меркурії і Венері місяць абсолютно несприятливий для нових знайомств і романів. Однак можна закрутити роман із колегою, партнером по бізнесу, співробітником банку, якого ви знаєте рік-два. Венера в Козерозі буде підштовхувати до серйозних стосунків, а також до відносин начальників і секретарок. Також Венера в Козерозі сприятиме романам людей із великою різницею у віці – років 10-15.

Однак ретроградна Венера в Козерозі не означає, що зовсім ні з ким не можна знайомитися. Просто цей період не дуже вдалий для початку нових відносин. Краще в цей час уникати першого сексу, особливо на першому побаченні. Можна вступати в сексуальний зв'язок тільки з перевіреною людиною, яку ви давно знаєте.

При Венері в ретроградному русі варто переглянути відносини з чоловіком або дружиною, розібратися в тому, що вас не задовольняє, і зрозуміти, що можна зробити, щоб поліпшити відносини. В цей час потрібно закрити старі гештальти і невирішені проблеми, пов'язані з партнерами.

Якщо вас щось обтяжує, і ви не можете забути людину, з якою розлучилися, тобто ви весь час жуєте цю "ментальну жуйку", повертаючись у минуле, то в цей час ви зможете позбутися від неприємних почуттів і гармонізувати внутрішній стан.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Січень 2022 року – це прекрасна можливість закрити всі невирішені питання і вивільнити безліч енергії, яку можна використовувати для творчості і побудови нових відносин. У цей час можна перестати зливати енергію на те, що не приносить вам ніякої радості і щастя. І найголовніше – це найкращий час, щоб позбутися енергетичного вампіра, що біля вас.

Поїздки та подорожі

Для поїздок січень-2022 не буде сприятливим через те, що Меркурій поєднається з Сатурном. Це завжди обіцяє затримки і перешкоди в дорозі. Можливо, закриються кордони. Наприклад, хтось намітив поїздку в Європу, але в останній момент вона зірветься, оскільки європейські країни перестануть впускати туристів через штам коронавірусу Омікрон.

Найбільш близько Меркурій і Сатурн підійдуть один до одного в середині місяця, тому 13-18 січня категорично заборонено вирушати в дорогу, інакше не уникнути катастроф, неприємностей у поїздці, жахливих подій.

читайте такожДва трупи і переворот: астролог розповів, що чекає Росію в 2022 роціТакож несприятливим для поїздок є 2 січня – буде висока травмонебезпечність. Тому в цей день краще залишатися вдома і будувати плани на майбутнє.

25-27 січня – ще один катастрофічний період, коли не варто нікуди виїжджати.

Також поїздки навряд чи будуть вдалими в період статичності Меркурія – 13-16 січня. У цей час можливі проблеми з транспортом. Зокрема, якщо ви залишите на морозі машину, то 13 січня вона точно не заведеться.

Однак на ретроградному Меркурії можна вирушати в ті місця, де ви вже бували. Але – не можна їхати в нові місця.

Сприятливі дні для поїздок:

  • до водойм – 1, 6-7, 28 січня;
  • у санаторії – 1, 6-7, 28 січня;
  • у гори – 3 січня;
  • за місто – 8-10 січня;
  • для відвідування театрів, атракціонів і т. д. – 1, 20-23, 24, 28 січня;
  • на семінари, тренінги, конференції – 1, 23, 25, 28 січня;
  • ділові поїздки – 20-22, 29-31 січня.

Небезпеки місяця

Є кілька застережень щодо ризиків і небезпек січня, і про них слід пам'ятати, якщо ви плануєте важливі справи. В цілому, місяць не дуже травмонебезпечний, але 13-18 січня така небезпека буде.

Не переоцінюйте в цьому місяці свої сили, важливо правильно їх витрачати, як, власне, і гроші.

Перехід на нову роботу в цей період може виявитися вкрай невдалим, особливо після свят. В цей час добре, як Ємелі, лежати на печі і грітися. Втім, зовсім без діла, звичайно, сидіти не варто, оскільки активність, яку ви будете проявляти в січні, вже в лютому може принести плоди.

Важливо дивитися на будь-яку ситуацію в січні без зайвих ілюзій. У цей час можливі спокуси і буде легко клюнути на якусь привабливу пропозицію, особливо одразу після свят. Слід бути обережними і не приймати імпульсивних рішень.

***

У січні рекомендується: аналізувати минуле, робити висновки; виправляти старі помилки; виправляти і доповнювати партнерські угоди; переглядати домовленості; переглядати фінансові стратегії; переглядати свої відносини з іншими людьми, особливо з друзями; ставити цілі і розписувати реалізацію крок за кроком; звертатися до минулого, брати старі ідеї; брати стару інформацію і переробляти її; починати ремонт; дякувати за минуле і все те хороше, що приніс 2021 рік, і тоді перед вами відкриється дорога в майбутнє; можна шукати тимчасову роботу, якщо у вас немає постійної, якщо є постійна, то краще не міняти шило на мило.

У січні не рекомендується: починати нові проекти, особливо якщо вони дуже важливі; робити великі покупки; одружуватися; укладати важливі партнерські угоди; діяти імпульсивно і безсистемно; довіряти малознайомим людям і рекламним обіцянкам; йти на фінансові авантюри; вкладати великі гроші, особливо туди, де обіцяють занадто великі прибутки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти