Жданов пояснив, як довго Путін може воювати з Україною з китайською допомогою

16 вересня 2023, 03:30
"Якщо угода з Китаєм через КНДР відбудеться, то Росія зможе воювати ще дуже довго – три-п'ять років, говорить військовий експерт Олег Жданов.
Путін, Жданов
Жданов пояснив, чому Путіну так потрібна допомога Китаю / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Якщо диктатору країни-агресора РФ Володимиру Путіну вдасться налагодити постачання китайської зброї та боєприпасів через Північну Корею, то російська армія зможе воювати проти ЗСУ ще довго – від трьох до п'яти років. Про це в інтерв'ю Главреду розповів військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

"Якщо угода з Китаєм через КНДР відбудеться, Росія зможе воювати ще дуже довго – три-п'ять років, може бути, навіть більше. Якщо угода не відбудеться, Росії не вистачить більше ніж на рік. Іншими словами, в такій ситуації влітку 2024 року ми цілком можемо розраховувати на кризу військово-промислового комплексу РФ, коли потреби фронту не будуть покриватися можливостями російського ВПК. Саме це зараз і відбувається, ось тому Шойгу і бігає з простягнутою рукою", – сказав він.

За словами Жданова, північнокорейського диктатора Кім Чен Ина Путін так люб'язно зустрічає, оскільки у армії російських агресорів величезний дефіцит техніки, озброєння, боєприпасів

відео дня

"Адже навіщо потрібен Кім Чен Ин? Потім що вже зараз у Росії величезний дефіцит техніки, озброєння, боєприпасів, і їй нічим покривати потреби фронту. Тому Росія сьогодні і біжить до всіх: до Ірану, щоб дав боєприпаси і ракети, до Північної Кореї, щоб теж дала боєприпаси і ракети, і т.д. До речі, коли були переговори в КНДР, на них був присутній і представник Китаю, це не була двостороння зустріч", – підсумував він.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський і український військовий, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний Ютуб-канал, в якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч передплатників і 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Зустріч Кім Чен Ина і питання ATACMS

13 Вересня північнокорейський диктатор Кім Чен Ин зустрівся зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у Владивостоці.

Як і припускали спершу ЗМІ, обговорювалося питання військової допомоги КНДР російським окупантам.

Сам же Кім Чен Ин вже встиг зробити вкрай українофобську заяву, назвавши Україну "збіговиськом зла". Окремо він підкреслив, що повністю підтримує агресію Путіна, побажавши Росії "Перемоги" у війні.

На цьому тлі посилилися чутки про те, що рішення щодо передачі Україні далекобійних ATACMS вже" на столі " у Байдена. Раніше поставки такого виду Далекобійного озброєння Білим домом вважалися неприпустимими - в колах американського президента боялися "ескалації" бойових дій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти