Задушать або табакеркою в скроню: астролог назвав наступника Путіна

5 січня 2022, 03:13
2365
Володимир Путін розуміє, що йому залишилося жити не довго, каже астролог Влад Росс.
Путін, палець, фак
Володимиру Путіну залишилося недовго, вважає Влад Росс / скріншот

У 2022 році для президента РФ Володимира Путіна є небезпека повалення, заявив астролог Влад Росс.

В інтерв'ю Апострофу він пояснив: "Коли Уран сходиться жорстким квадратом з Сатурном, відбувається таємна змова. Ці планети пов'язані з Водолієм, а Водолій – це Росія".

"У Путіна також буде складна ситуація в березні-квітні, коли буде жорстка опозиція до його планет в "домі смерті". Тому з ним може трапиться те ж, що і з Йосипом Сталіним – або табакеркою по лобі, або шарфик знайдуть для удушення", - говорить астролог.

За його словами, Путін розуміє, що йому залишилося жити не довго і за всіма прогнозами, наступний рік при владі у нього може стати останнім, тому він хоче увійти в історію анексувавши Україну.

Хто прийде на зміну Путіну

Відповідаючи на питання про те, хто може прийти на зміну Путіну, Росс додав: "Це не говорить про те, що прямо зараз все зміниться. Тигр революціонер, і у Навального є всі шанси очолити Росію. Він не дарма пішов у в'язницю - він розумів, що робив. Він розуміє, що Путіну залишилося недовго".

Раніше Влад Росс заявив про те, що війна на Донбасі закінчиться після смерті нинішнього президента РФ Володимира Путіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти