YouTube ухвалив нове рішення щодо акаунту Трампа

5 березня 2021, 07:33оновлено 5 березня 2021, 08:03
Відеохостинг YouTube змінив гнів на милість і вирішив розблокувати обліковий запис колишнього президента США. Але є умови.

Дональд Трамп
Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube і Twitch / Фото Reuters

Відеохостинг YouTube збирається розблокувати обліковий запис колишнього президента США Дональда Трампа, який закрили через штурм Капітолію на початку січня 2021 року.

Про це рішення повідомила генеральний директор відіохостингу YouTube Сьюзан Войчіцкі, передає CNN. Вона назвала умови для розблокування акаунту Трампа.

"Ми скасуємо рішення про припинення роботи каналу Дональда Трампа, коли визначимо, що ризик насильства знизився", - заявила Войчіцкі.

За її словами, "сигналом про безпеку" відновлення роботи каналу стане "ослаблення охорони" у Вашингтоні, а також зменшення кількості попереджень про загрозу нових заворушень.

Як повідомляв Главред, в кінці січня YouTube продовжив заморозку офіційного каналу Трампа на невизначений термін. При цьому компанія не запропонувала графік останнього продовження, що зробило його відсторонення фактично безстроковим.

Як соцмережі вдарили по Трампу після штурму Капітолія

  • Після масових заворушень в США і штурму Капітолія 6 січня багато соціальних мереж, включаючи Twitter, Instagram і Faceboo, заблокували акаунти 45-го президента США Дональда Трампа, оскільки вважали, що його публікації можуть спровокувати подальше насильство.
  • Американські корпорації Apple і Google заблокували у своїх магазинах додаток соцмережі Parler, яку називають майданчиком прихильників Трампа.
  • Пізніше стало відомо, що соціальна мережа Parler припинила працювати після того, як компанія Amazon відрізала її від своїх серверів.
  • Після того, як прихильників Трампа почали масово банити в соціальних мережах Twitter і Facebook, а також через закриття альтернативної соціальної мережі Parler, американці почали переходити в месенджер Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти