ЗСУ обвалять Запорізький фронт: журналістка пояснила, коли Путіну прийде кінець

23 липня 2023, 16:07
1499
В системі оборони, яка вибудувана Росією на Південному фронті, є один недолік, вважає Юлія Латиніна.
Путін, ВСУ
ЗСУ можуть вирішити наперед долю Володимира Путіна / Колаж: Главред, фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр, скріншот з відео

Влаштований диктатором Володимиром Путіним ракетний терор проти портової зернової інфраструктури призведе до постачання Україні американських далекобійних ракет ATACMS, заявила відома російська історик і журналіст Юлія Латиніна.

Як підкреслила вона у своєму блозі на YouTube, влада США в черговий раз побачили, що диктатор РФ недоговороздатний і не збирається йти на мирову, тому Вашингтон знову може піднімати ставки.

"У системі оборони, яка вибудувана Росією на Південному фронті, є один недолік - все це діє до тих пір, поки в України немає далекобійних ракет... Слова про те, що Україні скоро щось поставлять, що буде якийсь сюрприз, (...) пролунали негайно після ударів по елеваторах. А раз ці слова пролунали, я вас запевняю, це означає, що це є якщо не в Україні, то в Польщі...", - вважає експерт.

відео дня

Вона каже, що далекобійні ракети можуть бути надані Україні вже "в цьому сезоні", що призведе до прориву ЗСУ Південного фронту.

"Ймовірність того, що Путін всередині впаде (після обвалення Південного фронту - ред.), гігантська. Влада Путіна настільки слабка, що вона тримається на одному - люди, з силовиків або армії, які готові перехопити владу, не хочуть брати на себе відповідальність за програш у війні і чекають, поки У Путіна впаде фронт", — додала Латиніна.

Раніше експерт оцінив блокаду зернового коридору РФ і розкрив несподівану мету Москви. РФ не тільки шантажує світ голодом, а й хоче на цьому ще й заробляти, вважає Андрій Клименко.

Раніше експерт розкрив несподіваний сценарій за участю НАТО. Теоретично існування зернового коридору без країни-окупанта РФ можливе, заявив головний редактор сайту BlackSeaNews, Керівник моніторингової групи Інституту чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти