Велика угода: у США припинили фінансування антиросійських проектів

29 квітня 2020, 18:22
У загальному і цілому, у США мають намір витратити гроші, зекономлені на антиросійських проектах, на інші цілі.
Пентагон
У Пентагоні закривають фінансування антиросійських проектів / Reuters

Пентагон (Міністерство оборони США) збирається призупинити фінансування деяких проектів в плані "стримування Росії", а всі вивільнені кошти вкласти у будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Відповідне повідомлення опублікувало агентство Bloomberg. Через таке скорочення глава Пентагону Марк Еспер планує перенаправити близько 545 млн доларів США.

За даними журналістів, фінансування позбудуться і зарубіжні проекти військової інфраструктури, які планувалося втілити у життя у Норвегії, Німеччини, Іспанії та інших європейський країнах. Всі вони були частиною "Європейської ініціативи стримування", спрямованої на протидію російському впливу.

відео дня

Представник міністерства Кріс Шервуд уточнив, що проекти не скасовані - їх фінансування просто було заморожено до 2021 року. Однак, для того, щоб продовжити їх, Конгресу США доведеться виділити додаткові гроші.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Сабухі Іманов стверджував, що влітку 2020 року на Близькому Сході почнеться велика війна - буде конфлікт навколо Сирії і сутичка США з Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти