В Україні відправили на той світ 55 російських елітних десантників: у Мережі навели дані

8 квітня 2022, 12:06
Є інформація про ліквідацію мінімум 55 десантників окупантів. Серед загиблих є, зокрема, командир полку і кілька командирів роти.
Десантник
В Україні відправили на той світ 55 російських елітних десантників / скріншоти з відео

На війні в Україні ЗСУ ліквідували десятки російських окупантів з 247-го гвардійського десантно-штурмового Кавказького козачого полку. Про це повідомляє Telegram-канал "Важливі історії". Зазначений полк ВДВ дислокується в місті Ставрополь.

"247-й полк неофіційно називають" кузнею комдивів (командирів дивізії) ті, хто проходили службу в полку, нерідко ставали потім командирами повітряно-десантних з'єднань. У 2013 році президент РФ Володимир Путін надав полку почесне звання "гвардійський", – йдеться в повідомленні на каналі.

Крім того, канал "важливі новини" зазначає, що вдалося встановити особу деяких з убитих окупантів:

відео дня
  • Костянтин Зізевський, командир полку з 2020 року, полковник. Про його смерть 5 березня повідомляв мер Невинномиська Михайло Міненков
  • Олександр Лисенко, командир розвідроти. Про його смерть в Україні повідомив 1 березня губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв
  • Нурмагомед Гаджімагомедов, командир танкової роти, старший лейтенант. Про його загибель 26 лютого оголосив глава Дагестану Сергій Меліков. Путін нагородив його званням Герой Росії посмертно.
  • Євген Іванов, командир десантно-штурмового взводу, капітан. Про його смерть 11 березня повідомив губернатор Рязанської області Микола Любимов.
  • Сергій тисячний, старший прапорщик. Про його смерть повідомив 13 березня його товариш по службі в соціальних мережах.
  • Дмитро Павшенко, єфрейтор, старший стрілець-сапер. Про його смерть повідомив 4 березня глава Радянського міського округу Ставропілля Сергій Воронков
  • Владислав садиков, старший лейтенант. Про його похорон, які відбулися 10 березня в Брянську, написали в місцевому ЗМІ "Брянська губернія"
  • Андрій Соловйов, старший прапорщик. Про його загибель повідомили 6 березня на сторінці "ВДВ Росії" у "ВКонтакте"
  • Анатолій Воробйов, старший розвідник. Повідомлення про його загибель з'явилося в соціальних мережах 8 березня.

читайте такожУкраїнські десантники знищили Елітний російський підрозділ і його охорону зі спецназу

Нагадаємо у Київській області бійці ЗСУ та територіальної оборони у боях знищили шість танків і одну БМП російських окупантів.

Також ми повідомляли, що військові Збройних сил України завдали чіткого удару з протитанкового ракетного комплексу Стугна по новітньому російському ударному вертольоту Ка-52.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти