У Росії в дитсадку дітям видали грамоти з гербом України

1 вересня 2022, 12:37
Вихователі видавали дітям грамоти за участь у конкурсі "Містер і Міс літо-2022".
грамоти з гербом України в російському дитсадку
У російському дитсадку дітям видали грамоти з українським гербом / колаж фото росЗМІ, ua.depositphotos.com

В російському місті Чита дітям в дитячому садку видали грамоти з гербом України. Ці "призи" вони отримали за участь у конкурсі. Про це повідомляють росЗМІ.

Це сталося в дитячому садку №73. Дітям видали грамоти за участь у конкурсі "Містер і Міс літо-2022". На такі грамоти поскаржився один з батьків.

"Був конкурс 30 серпня "Містер і Міс літо-2022", дітей попросили одягнути красиво. Увечері нам видали грамоти, а там – посередині герб України, його чітко видно", — сказав чоловік.

відео дня

Після того як батьки поскаржилися, вихователі попросили всіх терміново повернути грамоти назад. Повідомляється, що співробітники дитячого садка нібито знайшли ці грамоти в Інтернеті і просто роздрукували.

грамота з українським гербом
У російському дитсадку дітям видали грамоти з українським гербом / росЗМІ

Як повідомляв Главред, в Кишиневі російську блогерку не пустили в нічний клуб через російське походження. Свою емоційну реакцію вона виклала у TikTok.

Дівчина кричала на охоронців, знімала відео і хизувалася тим, що вона – жінка і нікому нічого поганого нібито не зробила. І, більше того, звалювала провину за геноцид українців на чоловіків Росії.

Раніше в Мережу потрапило відео, як туристка з Росії провокувала біженців з України в австрійському Зальцбурзі. Росіянка насміхалася з українок і знімала все на камеру. Однак карма наздогнала нахабу дуже швидко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти