У Росії школяр на "Останньому дзвонику" накинувся з ножем на однокласницю

23 травня 2023, 17:20
Прямо на урочистій "лінійці" 17-річний юнак на ім'я Григорій дістав ніж і напав на ровесницю Валерію.
Випуск, 2023
Випуск , 2023 / Колаж Главред, фото Instagram.com/skazkasovetsk і ubiscotto

У країні-агресорі РФ, в черговій глушині, в селищі Ілов (Волгоградська область) 17-річний випускник на шкільній "лінійці" на честь "Останнього дзвоника" вдарив однокласницю ножем по горлу. Про це пише російське пропагандистське агентство ТАСС.

Як пише з посиланням на очевидців інше тамтешнє видання, Baza, після виконання пісні всім класом юнак на ім'я Григорій дістав ніж і напав на ровесницю Валерію. На допомогу їй прийшли однокласники. Нападника передали поліцейським, потерпілу з порізом на шиї відвезли в лікарню. Також повідомляється, що її життю нічого не загрожує.

"Постраждалу відвезли в лікарню, її життю нічого не загрожує. Мотиви Григорія невідомі - раніше за хлопцем не помічали нічого дивного", - йдеться в тексті повідомлення.

відео дня

Нагадаємо, раніше в Росії, в місті Березовський Кемеровської області, ведмідь під час виступу цирку-шапіто Арлекін, тричі пішов в атаку на дресирувальників.

До того у цирку Казані прямо на арені побилися слони. Одна тварина завалило іншого і било хоботом. Директор цирку заявив, що в ході інциденту постраждалих немає, а тварини конфліктують вже не в перший раз.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти