У Казані на виставі в цирку побилися слони

21 березня 2021, 20:54
Дресирувальники не могли розняти двох побившихся тварин, які опинилися біля глядацьких місць, звідки розбіглися люди.
Причину бійки слонів з'ясувати поки не вдалося
Причину бійки слонів з'ясувати наразі не вдалося / Скріншот

У місті Казань Російської Федерації під час вистави в цирку сталася бійка двох слонів. Одна тварина завалила іншу на бік і била її хоботом. Дресирувальники намагалися розняти слонів, які під час бійки опинилися вже поблизу глядацьких місць, проте у них не вийшло це зробити з першого разу. За словами директора цирку, під час інциденту ніхто не постраждав, а слони конфліктують вже не перший раз.

Місцеве видання Prokazan пише, що інцидент трапився на Шоу слонів. Тварина, що напала, намагалася затоптати свого супротивника.

"Під час вистави один слон повалив іншого, дресирувальники відігнали його, ніхто не постраждав", - повідомляє РИА Новости.

Також на сторінці цирку в Instagram зазначено, що наступна вистава, яку було призначено на 17:00, пересена через технічні причини. Глядачам повернуть витрачені на квитки гроші.

На опублікованому Telegram-каналом Еду в Татарстан відео помітно, що конфлікт між слонами стався під час виконання одного з номерів.

Директор Казанського цирку Раміль Шаріфуллін сказав виданню Реальное время, що постраждалих внаслідок конфлікту слонів немає. Також він додав, що це вже не перший конфлікт цих тварин. До цього були проблеми 5 років потому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти