У Москві підірвали в авто високопоставленого військового чиновника РФ: деталі

24 липня 2024, 09:54
373
Андрію Торгашову відірвало ступні, також поранена його дружина. Причиною вибуху став вибуховий пристрій, який був закладений невідомими під автомобіль.
Андрей Торгашов
У Москві підірвали в авто заступника начальника центру супутникового зв'язку ЗС РФ/ колаж: Главред, фото: Telegram Astra

У Москві у власному автомобілі підірвали заступника начальника 89-го радіоцентру супутникового зв'язку збройних сил країни-агресорки Росії Андрія Торгашова.

Вибух стався через вибухівку, яку невідомі заклали під автомобіль Торгашова. Про це повідомляють російські ЗМІ.

49-річному Торгашову внаслідок вибуху відірвало ступні. Його дружина, яка сиділа на пасажирському сидінні Land Cruiser, отримала рвані рани обличчя. Обох госпіталізували.

відео дня

У російських пропагандистських пабліках стверджують, що життя Торгашову і його супутниці врятувало те, що автомобіль після вибуху не спалахнув і їх вдалося витягти з салону. Зазначається, що заступник командира центру супутникового зв'язку перебуває у тяжкому стані.

Російське видання ASTRA з'ясувало, що автомобіль, який вибухнув, належить військовому, заступнику начальника ПДРЦ військової частини 33790 у Підмосков'ї Андрію Торгашову. В/ч 33790 – це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.

Внаслідок вибуху також постраждали п'ять інших автомобілів та вибиті вікна у житловому будинку.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині ЗСУ ліквідували спецпризначенців РФ. У Вовчанську в оточенні перебували російські окупанти. Як з'ясувалось, серед них є і представники спецпідрозділу РФ, які напередодні зазнали великих втрат.

Також раніше повідомлялося, що в Дагестані ополченці ліквідували понад 15 російських поліцейських. Активну фазу операцій у Махачкалі та Дербенті завершено, водночас "сплячі осередки бойовиків" продовжать розкривати, заявив глава Дагестану.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти