Вчені-євреї назвали фашизмом агресію путінської росії проти України

9 березня 2022, 11:55
273
Вчені-євреї назвали фашизмом агресію путінської росії проти України

Дослідники з тель-Авівського центру Кантора засудили неспровоковану агресію Росії проти України і підлі військові злочини, вчинені за вказівкою Володимира Путіна. Текст заяви вчених опублікувавши віце-президент Всесвітнього єврейського конгресу, президент Єврейської конфедерації України Борис Ложкін.

"Агресія у фашистському стилі суперечить важливим моральним урокам, які людство повинно було витягти з періоду нацизму, включаючи недоторканність людського життя і суверенність демократичних, мирних Націй. На руках у Путіна-кров тисяч жертв, включаючи дітей. Його політика є екзистенціальною загрозою світовій демократії, миру та безпеці", - зазначили дослідники.

На їхню думку, заявляючи, що сьогоднішня Україна, очолювана президентом-євреєм, є нацистською, Путін ще більше сипле сіль на рани, тривіалізуючи пам'ять про Голокост. Таким чином, керівник рф повністю дискредитував раніше взяті на себе зобов'язання по боротьбі з антисемітизмом і поставив себе в ряди людей, що спотворюють Голокост.

відео дня

При цьому, як меншість у всіх країнах, за винятком Ізраїлю, євреї добре знають, що фашистські режими є найбільш серйозною загрозою для їх існування, а демократія - найкращою гарантією для їх благополуччя.

"Як люди, які вивчають історію, ми знаємо, що буває час для нюансів, але настає також час говорити начистоту. Отже, ми дуже прямолінійні і чітко виступаємо проти військових злочинів, гніту і погроз Путіна", - заявили вчені-історики.

Вчені-євреї назвали фашизмом агресію путінської росії проти України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти